duminică, 8 septembrie 2013

OOTD: Imprimeul porcelain


   Costumul cu imprimeu porțelan a fost pe lista de dorinte pentru luna iulie si am reusit sa mi-l iau, in cele din urmă. Desi modelul original poarta eticheta Zara, eu l-am luat de pe SheInside.com la un pret mult mai mic. Văzusem costumul într-un magazin în Budapesta, așa că știam la ce să mă aștept.

   Costumul este potrivit mai degrabă pentru vară, dar și pentru zilele calde de toamnă sau primăvară. Materialul este foarte subțire, fin și de o calitate bună, iar imprimeul este foarte frumos. Fiind primul meu costum am fost atât de încântată încât mi-am mai luat unul, de data aceasta înflorat și dintr-un material mai gros. Deși am luat măsura S atât la sacou, cât și la pantaloni, cei din urmă îmi vin largi, ca un fel de harem pants (și mărturisesc că nu sunt stilul meu). Pantalonii au buzunare, iar sacoul un nasturas alb.

    Am combinat costumul cu o bustieră dantelată albă și o pereche de sandale maro.
    Voi aveți vreun costum preferat sau nu vă place acest articol vestimentar ușor masculin? Știați că este unul dintre trendurile toamnă/iarnă 2013?


Blazer/Sacou SheInside
Pants/Pantaloni SheInside
Bralet/Bustieră Romwe.com
Sandals/ Sandale Miniprix.ro






5 comentarii:

  1. Eu am luat haine de pe sheinside pe care scria Zara. Eu am impresia ca de fapt sunt haine Zara, Pull &Bear si Stradivarius din colectiile mai vechi insa ei le reeticheteaza.


    Pup

    shoeper-women.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, subscriu celor spuse de tine, draga mea. In plus, pe unele dintre haine le-am vazut si in magazinele fizice si nu am observat nicio diferenta.

      Ștergere
  2. Thank you, my dear. I will check your blog as well :)

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...