marți, 8 octombrie 2013

OOTD: Gradient Colors



  Nu mă așteptam ca soarele să mai strălucească cu atâta putere în toamna aceasta, după atâta ploaie monotonă. Bucuria a fost cu atât mai mare cu cât mai aveam niște haine cumpărate recent, pe care nu am apucat să le port niciodată.
   Fusta maxi este o achiziție recentă, însă nu am apucat să o port, pentru că au început ploile și nu aș fi putut să o îmbrac nici în ruptul capului. Mi-a plăcut atât culoarea în degrade, cât și croiala high-low, așa că nu am stat pe gânduri și mi-am luat-o.
   Am optat pentru o bluză simplă de culoare antracit, dintr-un material foarte calitativ și plăcut la atingere. Ca accesorii am ales un colier din discuri de lemn cu ținte aurii pe margine și câteva brățări asortate. Ghiozdănelul maro din piele îl am dintr-un magazin vintage & sh și este tare drăgălaș.
    În picioare port noii mei teneși de pe Oasap.com. Îi găsiți aici, la prețul de $37. Eu mi-am ales măsura 37/ UK 4 și mi s-au potrivit la fix. Teneșii sunt disponibili și în varianta army, în tendințe în acest sezon.
    Vă fac cunoștință și cu Ducesa, o cățelușă fără stăpân care a apărut la mine pe stradă de o lună, de care eu și sora mea avem grijă și care, din păcate, încă nu a fost adoptată de nimeni.
















10 comentarii:

  1. Stiu ca nu te vei supara pe mine si ca vei intelege ce vreau sa spun...Instantaneu, privind intregul look, m-am gandit:Ca o Cenusareasa moderna! In cel mai bun sens posibil!
    Imi place combinatia, Catalina!

    Pupici!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hahaha, o sa iau ceea ce ai spus ca pe un compliment, multumec mult :)

      Pupici

      Ștergere
  2. Sunt tare frumusei tenesii :X imi plac mult si tinuta e super.

    te pup

    http://shoeper-women.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte fain! E tare interesantă fusta, iar tenișii sunt foarte mișto!

    Ducesa e o frumusețe, sper să își găsească un stăpân cât mai curând.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mersi mult, draga Simona:)

      Da, si eu sper sa isi gaseasca in curand stapan!

      Ștergere
  4. You are absolutely beautiful in this sweater, maxi and chucks combination!!! Sweet kicks!! Looking forward to more like this. Stunning!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...