joi, 19 decembrie 2013

Bijuteriile mele preferate


     Ca orice altă femeie, iubesc bijuteriile, așa că la inițiativa magazinului online BeSpecial.ro am decis să vă povestesc despre bijuteriile mele preferate. Desigur, am făcut o selecție, pentru că aș fi avut mult de muncă dacă mi-aș fi prezentat toate accesoriile care stau ascunse în diverse cutii și suporturi pentru bijuterii. Cum pe BeSpecial putem găsi bijuterii online, am căutat accesorii similare celor de pe site, deși recunosc că multe modele de podoabe din acest magazin mi-au făcut cu ochiul, pentru că sunt foarte frumoase.
    Mărturisesc că nu am multe bijuterii scumpe, în primul rând pentru că nu îmi permit să cheltuiesc o sumă mare de bani pe un accesoriu prețios și nici nu am vreun iubit extrem de bogat care să mă ”răsfețe” cu bijuterii extravagante, cum vedem în filmele de la Hollywood. În al doilea rând, îmi plac mai mult gablonțurile, în special cerceii și brățările, care sunt și mai accesibile ca preț. În plus, nu-mi place să port aceeași bijuterie de mai multe ori la rând, și nici nu vreau să stau cu grija că există posibitatea de a pierde un cercel sau un colier din aur.
   Nu ies din casă fără bijuterii, mai ales fără cercei. Îmi plac cerceii voluminoși, cu multe zdrăngănele,  pe care îi accesorizez la ținute boho-chic, dar la fel de mult îmi plac și cei finuți, delicați, pe care îi port purta la o ținută feminină. Când aleg să port blugi și un top simplu, prefer să port câteva brățări late, din lemn sau colorate, cu diverse imprimeuri. În materie de coliere, le prefer pe cele delicate, cu lănțișor subțire și un pandativ drăguț, pe care le port la rochițe diafane.


   Cum marea mea dragoste sunt florile, nici la bijuterii nu puteam să nu aleg să port altceva. Am cercei cu flori din material textil și mărgele de porțelan înflorate, brățări late din plastic cu imprimeu floral și alte bijuterii cu flori din rășină. Aleg de obicei culorile pastelate, de la crem la roz sau lila, eventual verde mentă, pentru că aceste culori oferă un plus de feminitate ținutelor. În plus, de fiecare dată țin cont de hainele din garderobă atunci când îmi aleg accesoriile, pentru a avea la ce să le asortez.
    Pe site-ul BeSpecial am găsit multe bijuterii cu flori care mi-au atras atenția, cum este cazul ceasului a cărei brățară este alcătuită numai din floricele roz. De asemenea, îmi plac cercelușii de dimensiuni mici sub formă de floare, pentru că vin frumos în ureche; cerceii sub formă de trandafiri crem cu mijloc oranj sunt accesibili ca preț și îi putem accesoriza la multe ținute vestimentare. Am găsit și o pereche de cercei din argint, care au în mijloc ametist, pe care îi putem purta la ținute mai elegante, de preferat cu părul prins, pentru a-i scoate cât mai mult în evidență. Florile din argint, decorate cu frunzulițe sunt feminine și prețioase.
    Nu puteam să nu pun ochii și pe o brățară lată, din lemn, care are un frumos model floral pictat. Această brățară poate fi completată cu alte două brățări simple, într-o singură culoare, după trendul actual.


     Și pentru că suntem în perioada sărbătorilor și suntem înconjurați de iubire și lumină, consider că putem purta cu mare drag bijuterii de culoare roșie sau sub formă de inimioară. Eu am un inel deosebit, cu o floare roșu-vișiniu cu strasuri în mijloc, pe care îl port cu multă plăcere în special în această perioadă a anului. Cercelușii sub formă de inimioare, decorați cu strasuri roșii mă ajută să transmit căldura pe care o simt în suflet față de persoanele dragi. Îi port cu părul prins și sunt puși în evidență de tortițele kidney.
   

    Și în magazinul online BeSpecial sunt disponibile o serie de modele de cercei, pandative și inele cu inimioare, unele dintre ele sunt roșii, însă altele sunt transparente. Am selectat două perechi de cercei: prima este reprezentată de două strasuri roșii sub formă de inimă, cu șurub,  iar cea de-a doua este mai elegantă, până și tortițele sunt decorate cu strasuri mici. 
    Cu siguranță că nici un inel frumos cum este cel de mai jos nu ar arăta rău pe degetele mele! Cu această ocazie putem să le cumpărăm cele mai frumoase bijuterii mamelor noastre, surorilor și prietenelor, iar domnii își pot transmite sentimentele de iubire față de iubite și soții prin intermediul unui cadou special, cum este cazul pandativului inimă cu cheiță.


     Dar să nu vă gândiți că port numai gablonțuri! Când particip la evenimente și la petreceri asortez la ținutele elegante niște bijuterii pe măsură. În primul rând, perlele sunt un accesoriu sigur, pentru că nu poți da niciodată greș cu ele. Chiar dacă sunt mai scumpe, este de preferat să optăm pentru bijuteriile cu perle naturale, care arată mult mai frumos și se mențin foarte bine în timp. Bijuteriile cu perle au fost purtate de nenumărate vedete-icon ale tuturor timpurilor și emană rafinament, bun gust și eleganță. Eu am un set compus din colier la baza gâtului și cercei mici,cu șurub.
   Când vine vorba de o ocazie specială, am grijă să aleg o rochie deosebită și niciodată nu uit de superbii mei cercei cu cristale, pe care îi păstrez cu grijă într-o cutiuță numai a lor. Pe lângă designul încântător, cerceii au și o poveste aparte, așa că țin la ei ca la o amintire dragă.



  Și pentru că nici site-ul BeSpecial.ro nu se lasă mai prejos, m-au încântat câteva bijuterii argint decorate cu perle, potrivite pentru ținute rafinate, elegante, de ocazie. La rochiile opulente este suficient să purtăm o singură bijuterie, cum este un inel diafan, ori o pereche de cerceluși suavi. Bijuteriile mai prețioase au o strălucire aparte, motiv pentru care ies mai ușor în evidență decât un gablonț. Un inel sau o pereche de cercei cum sunt cele de mai jos vor fi suficiente pentru a da ținutei aerul glamour pe care orice femeie și-l dorește.


  Cu siguranță voi mai strânge multe bijuterii în viitor, pentru că sunt slăbiciunea mea și le consider indispensabile unei ținute. Desigur,mi-ar plăcea ca măcar unele dintre modele pe care le-am admirat pe site să ajungă în casetele mele pentru de bijuterii. Acum îmi plac cerceii și brățările, însă nu se știe când voi iubi mai mult colierele, sau inelele. În orice caz, orice bijuterie spune o poveste, în măsura în care purtătoare știe cum să-i dea viață!

3 comentarii:

  1. Superbe. Și eu iubesc tot ceea ce înseamnă bling bling. Atât accesoriile ieftine, cât și cele scumpicele. Ca alea scumpe scumpe nu mi le permit :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Ramy!
      Stiu ca esti o mare fana a bijuteriilor si ca la orice tinuta reusesti sa accesorizezi bijuteriile potrivite :*

      Ștergere
  2. sunt dragutze..imi place sa le vad la cineva ca le poarta..mi-ar placea si mie..doar ca nu ma avantajeaza

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...