joi, 31 octombrie 2013

The Walking Dead


    RO: 
        Hey, ce faceți? V-ați pregătit costumațiile pentru petrecerea de Halloween?
       Cu ajutorul surorii mele, Aurora, am reușit să mă transform într-un zombi. Inspirația a venit, desigur, de la serialul nostru favorit The Walking Dead.  Deși nu mă dau în vânt după personaje înfricoșătoare, astăzi m-am lăsat dusă de val. Ședința de machiaj a fost tare amuzantă, lucrul în echipă a dus la ceea ce vedeți. Vă place rezultatul?
    Dacă încă nu v-ați decis asupra costumului potrivit, atunci vă doresc multă inspirație . Și petrecere frumoasă, fără vărsare de sânge :D
    Happy Halloween! Bu-hu-huuuuu

*****



      EN:
      Hey, how are you, my dears? Have you prepared the costumes for the Halloween party?
      With my sister, Aurora, I managed to turn myself into a zombie. Inspiration came, of course, from our favorite TV series, The Walking Dead. May Daryl Dixon hunt me :))
      Although I'm not keen on scary characters, today I got carried away. Make-up session was really fun, the teamwork resulted in what you see. What do you think about my make-up? Do you like it?
     If you have not yet decided on the perfect costume , I wish you a lot of inspiration.
     Happy Halloween! Bu-hu-huuuuu















Oasap International Giveaway - CLOSED

  Update 7 nov.
  The Winner of the Giveaway is lucky No. 13:  Gabriela Bratu. I will contact you as soon as possible! Congrats!
  Thank you everyone for joining my giveaway :)

*******



RO: Dragele mele, ce spuneți de un nou concurs minunat? În colaborare cu Oasap.com v-am pregătit un frumos concurs al cărui premiu este unul dintre puloverele din imagine, la alegere. Puloverul este articolul vestimentar al acestui sezon, așa că aceste modele sunt perfecte pentru a vă îmbogăți colecția personală de pulovere.

  Reguli:

  1. Să vă creați un cont pe Oasap.com (dacă aveți deja cont, atunci treceți peste acest pas)
  2. Să dați like paginii oficiale de Facebook Oasap si paginii EbonyVintage 
  3. Să dați share acestui giveaway.
  4. Să lăsați un comentariu care să conțină: numele si prenumele, adresa de e-mail cu care v-ati înregistrat pe site, contul de Facebook si link-ul share-ului.
  Detalii:
  • concursul se desfășoară între 30 octombrie- 6 noiembrie.
  • va exista un singur câștigător, care va fi ales cu ajutorul random.org.
  Premiu- unul dintre puloverele din imagine, la alegere

marți, 29 octombrie 2013

Toamnă în culori pastelate

    Toamna nu-mi place să port culori monotone; poate din acest motiv urăsc să văd oameni îmbrăcați în maro, bleumarin sau negru, pentru că mi se pare că fac ca toamna să pară un anotimp trist, deși în realitate este o perioadă din an minunată. Nu-i așa că tabloul toamnei este superb, cu frunze în zeci de nuanțe de maro, roșu, galben și oranj ce se înlănțuiesc într-un dans boem? 
    Mie îmi place să port multe culori tot anul, iar bogăția toamnei este un motiv în plus pentru care nu mă despart nici în acest anotimp de hainele colorate. Cum marea mea pasiune sunt hainele înflorate în nuanțe pastelate, am găsit câteva haine și accesorii superbe, iată o mică selecție. Nu-i așa că sunt superbe?


1. Oasap     2. Choies  3. Romwe  4. SheInside

*****


1. SheInside     2. Oasap     3. Choies     4. Oasap

*****


1. CHoies       2. Choies      3. Oasap     4. Choies





luni, 28 octombrie 2013

Outfit colorat de toamnă


    Ce zile frumoase de toamnă, cu mult soare și voie bună . Cred că am avut parte de cea mai simpatică ședință de pozat, pentru că mi s-au alăturat Mănușă, Ares și Prințesa (câteva dintre animăluțele mele).
        Am optat pentru puloverul cu inimioare de pe www.udobuy.com , care este tare drăgălaș și potrivit pentru zilele acestea superbe. Puloverul este disponibil în mai multe nuanțe, eu inițial vroiam culoarea roz dar m-am răzgândit.
        Am completat ținuta cu o pereche de pantaloni maro din imitație de piele, ghete albastru închis și o mini-poșetă împletită. La urechi port noii mei cercei colorați de la Mango, pe care nu prea știam cu ce să îi combin


Sweater Udobuy.com
Leather pants Romwe.com
Ankle Boots Asos
Earrings Mango










joi, 24 octombrie 2013

Review: Crema Revitalizanta de noapte Gerocossenn Activa Hydraferm


    De când am folosit pentru prima dată produsele Gerocossen, m-am îndrăgostit de ele. Nu mă așteptam ca niște produse românești să fie atât de calitative și eficiente. În plus, prețurile practicate sunt accesibile, iar calitatea produselor te fac să le cumperi iar și iar.

   Crema Revitalizantă de noapte Activa Hydraferm - Gerocossen am luat-o de AICI, din acest minunat plafar online, la prețul de 18 lei, pentru un flacon de 50 ml. Până acum am folosit două recipiente, fiind una dintre cremele mele preferate.
   Textura cremei este ușoară, foarte plăcută la atingere. În plus, crema se absoarbe rapid, iar pielea nu rămâne deloc grasă. Eu am pielea destul de uscată, așa că această cremă cu extract de măsline, acid hialuronic și squalen a oferit pielii mele hidratarea de care avea nevoie.

marți, 22 octombrie 2013

Clipe de răsfăț la Hotel Emire / Bran


    Ce ziceți dacă în aceste minunate zile de toamnă, când soarele este atât de plăcut iar culoarea funzelor ne îmbie la visare, să ne rupem de rutină, de serviciu, de stres și să evadăm într-un loc magic, unde vom fi răsfățați regește? V-am mai povestit acum ceva timp despre Boutique Hotel Emire, un minunat hotel de 4 stele din Bran- Zărnești, în care fiecare detaliu este bine pus la punct. Impresiile mele sincere le puteți citi în articolul detaliat de aici, împreună cu câteva fotografii.

    De câteva luni bune aștept cu o mare curiozitate să văd cum arată noul centru spa H2O despre care cei de la hotel au vorbit pe pagina lor oficială de facebook, aici. Pe site am văzut planul al centrului spa și al piscinei, însă aastăzi, imediat după inaugurare, am fost impresionată: nu-i așa că piscina arată superb? Cred că un weekend nu este suficient pentru a te sătura de această minunată încăpere frumos amenajată.

     Așa că dacă aveți chef de o ieșire de un weekend, de o evadare din stresul orașelor, de o mini-vacanță romantică sau o sesiune de relaxare și răsfăț cu fetele, vă recomand aceată locație de poveste.

     V-am spus deja ce preparate delicioase au în meniu! Adăugați o plimbare prin Bran, câteva ore de răsfăț la centru spa al hotelului. Și un pahar de vin...roșu (pentru o noapte cel puțin la fel de frumoasă ca și ziua)

    Pentru mai multe detalii despre hotel (locație, fotografii, facilități, tarife și rezervări) : http://www.emire.ro


duminică, 20 octombrie 2013

Review Fond de ten Teint Miroir Lift Confort Givenchy


     Mi-am propus să fac acest review de ceva timp, însă abia acum am și avut timpul necesar pentru a scrfie impresiile despre fondul de ten Teint Miroir Lift Confort de la Givenchy. Am achiziționat produsul de pe Strawberynet.com, îl găsiți aici, la prețul de 126 lei.
     Fondul de ten vine într-un tub de plastic beige mat, cu capac argintiu, care permite folosirea fluidului până la ultima picătură. V-am mai spus într-un post mai vechi că îmi place acest ambalaj pentru că este mai practic și mai economic. Tubul de 30 ml este ambalat într-o cutie de carton argintie, cu aspect metalic.
    Eu mi-am ales nuanța 02 - Roz, care este ușor roșiatică. Desigur, pe față, această tentă roșiatică nu se observă și ajută la uniformizarea culorii pielii. Ca și consistență, fondul de ten este ușor lichid.


     Conform descrierii de pe site, iată ce proprietăți are acest fond de ten:

  • oferă cea mai nouă tehnologie de îngrijire a pielii cu textură fină plăcută;
  • are efect remarcabil de calmare și ridicare;
  • hidratează și protejează pielea;
  • are SPF 10;
  • nu conține ulei.
 

   Părerea mea despre produs:

       Fondul de ten Teint Miroir Lift Confort este un produs de machiaj bun, potrivit pentru persoanele care vor un aspect natural al tenului. Dat fiind faptul că are o formulă fără ulei, fondul de ten trebuie întins destul de rapid pe față, deoarece capătă imediat o textură pudrată. Dacă nu este întins repede, produsul lasă pete de față care sunt dificil de uniformizat. 
      Totuși, dacă produsul este aplicat așa cum trebuie, asigură o uniformizare a culorii tenului. Chiar dacă nu asigură o acoperire totatlă a imperfecțiunilor, faptul că uniformizează culoarea asigură un aspect plăcut și natural al feței. 
      Atât formula fără ulei, cât și SPF-ul 10 fac din acest fond de ten un produs potrivit pentru zilele mai călduroase. De asemenea, cred că s-ar potrivi mai bine pentru cineva cu pielea grasă, poate că nu s-ar mai simți aceeași textură pudrată imediat după aplicare.
     Ca și rezistență, fondul de ten își face treaba pentru 4-5 ore, fără să se scurgă de pe față sau să se ia pe degete și haine. Pentru o rezistență mai bună, aplicați un strat de pudră.  Desigur, dacă vă doriți să aveți un aspect infailibil și mergeți la o petrecere, vă recomand un fond de ten cu o acoperire mai mare.
     Fondul de ten are o aromă subtilă, chiar plăcută, însă unele persoane care au încercat acest fond de ten au considerant mirosul ca fiind deranjat.
     În concluzie, aș mai folosi acest produs pe perioada verii, însă doar dacă l-aș găsi la un preț mai avantajos. În caz contrar, m-aș orienta spre un alt fond de ten cu o acoperire mai bună.
     Nota mea pentru acest fond de ten: 3.5 /5


    Iată și lista cu ingredientele acestui produs:



    
     

joi, 17 octombrie 2013

OOTD: Striped sweater


    Ținuta aceasta o aveam pregătită de vreo două săptămâni, însă am fost prinsă cu treburi și am uitat complet de ea. Iarba și copacii înverziți nu mai arată astăzi așa, ci sunt adunate în brațele arămii ale toamnei.
    Puloverul cel nou în dungi l-am ales de pe Udobuy.com, în ideea de a avea ceva verde în dula pentru această vară, deși nu sunt o mare pasionată a acestui ton de verde. Inițial, am optat pentru varianta cu dungi roz, însă până la urmă pe acesta din imagine l-am adăugat în coș. Puloverul este încă disponibil pe site, la prețul de $30 . Măsura universală care îi este atribuită se potrivește, mai degrabă, unui S-M. Materialul este confortabil, puloverul se așează frumos pe corp și este și ușor de asortat.
    Ținuta este completată de fusta lucrată manual, cu imprimeu floral, o geantă încăpătoare, ghetele Park Lane și un colier lung.









duminică, 13 octombrie 2013

Prăjitură cu foi de zahăr ars și cremă de lămâie


Ingrediente pentru foi:
800 g făină
150 g unt
100 g zahăr
100 g smântână
1 ou
1 plic praf de copt



Ingrediente pentru cremă:
200 g unt (este de preferat să folosiți un unt mai gras, cu peste 50% grăsime)
200 g zahăr pudră
5 linguri făină
1/2 litru lapte
coaja și zeama de la 2 lămâi


Preparare:
  1.  Se pune zahărul la topit într-o cratiță, la foc mic. Se lasă până devine maro, apoi se stinge cu 1 cană de apă fierbinte și se mai lasă pe foc până când zahărul se topește în totalitate.
  2. Se amestecă untul cu oul întreg, cu smântâna și siropul de zahăr ars. Se pune apoi făina amestecată cu parful de copt, în ploaie, pentru a nu face cocoloașe. Se omogenizează compoziția cu mâna, dar fără a frământa coca.
  3. Aluatul se împarte în 4 părți egale și se întind foi care se coc pe fundul tăvii (tava trebuie să fie unsă cu unt). Se coace până când se colorează puțin.
  4. Foile se pun unele peste altele și se lasă la răcit (sunt rigide ca un biscuite).
  5. Prepararea cremei: Se amestecă făina cu laptele și se pun la foc până când compoziția se îngroașă, apoi se dă la răcit. Se rade coaja și se stoarce zeama de la lămâi. Se amestecă untul moale cu zahărul și, când pasta de făină s-a răcit, se adaugă câte puțin în crema de unt, alternând cu zeama de lămâie. La final, se adaugă coaja rasă de lămâie și se amestecă bine.
  6. Se pune prima foaie într-o tavă de aragaz, apoi se întinde cremă peste ea și tot așa, până se montează prăjitura.
  7. Se dă la rece pentru cel puțin 12 ore pentru ca foile să se înmoaie, iar crema să se întărească.
  8. Când este gata, prăjitura se taie în bucăți și se pudrează cu zahăr.




*******************
  Click pe imaginea de mai jos pentru cea mai bună ofertă de cărți de gastronomie:

Elefant.ro - Premium

vineri, 11 octombrie 2013

OOTD: Polka Dot Joy



   Am decis să mă bucur de ultimele zile călduroase, așa că am scos la plimbare haine vesele, în nuanțe pastelate, ca să mai alung monotonia toamnei. Imprimeul polka dot mi se pare tare simpatic și îmi oferă o stare de bunădispoziție, ceea ce e bine venit, în condițiile în care la meteo au anunțat că vor urma câteva zile ploioase.
      Și cum sunt plină de buline din cap până în picioare, m-am gândit că poate vă trimit și vouă o părticică din starea mea de veselie și optimism. Puțină energie pozitivă nu strică niciodată, nu-i așa?
      Colanții roz pastel cu buline albe îi am de pe Romwe.com, i-am ochit de cum au fost postați pe site și am zis că trebuie să fie ai mei. Mai am câteva perechi colorate și sunt mulțumită de calitatea lor. Colanții sunt elastici și sunt dintr-un material ușor lucios, rezistent. Eu mereu mi-am comandat măsura M și îmi vin bine, nu aș fi vrut să fie prea strâmți.
      Ținuta este completată de  bluză albă cu volănașe, din chiffon. Deși nu am avut așteptări prea mari, chiar am fost surprinsă de calitatea ei și de designul feminin.  Cel mai mult îmi place faptul că este foarte ușor de asortat și că se așează frumos pe corp. Puloverașul cu buline ciclam l-am primit de Crăciun de la sora mea.
       În picioare am optat pentru o pereche de teneși comozi, iar ca accesorii am ghiozdănelul vintage din piele maro și cerceluși roz neon.


Blouse Ahaishopping 
Vintage Brown Leather Satchel
Camper Sneakers
Earrings Udobuy









Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...