marți, 18 februarie 2014

Câteva dintre ultimele achiziții



     Chiar dacă în ultima perioadă m-am ales cu mai multe lucrușoare noi, aam fost destul de presată de timp, plus că m-am pricopsit cu o răceală de toată „frumusețea”, așa că nu am avut dispoziție să stau prea mult la calculator. În postarea de astăzi am strâns câteva dintre ultimele achiziții, deși pe majoritatea dintre ele le-am primit cadou. 


      De la sora mea am primit un fond de ten Lumi Magique de la L Oreal Paris, un corector Perfect Stay, un creion dermatograf de la Loreal și o minunată pereche de chiloței marca Obsessive. V-am mai povestit eu despre acest brand care comercializează produse de cea mai bună calitate, așa că dacă vă doriți lenjerie care să se mențină bine în timp, vă recomand cu căldură aceste produse. Fondul de ten i dermatograful sunt încă sigilate, însă am citit multe reviews-uri pozitive la adresa lor, așa că am toată încrederea că mă voi înțelege bine cu ele.


    Recunosc că nu-mi place să cheltuiesc prea mulți bani pe lacurile de unghii, mai ales că în ultimul timp am strâns câteva sticlute de ojă OPI, care nu se comportă extraordinar pe unghii. Pentru începutul de primăvară m-am aprovizionat cu 3 lacuri de unghii Alessandro, care sunt ca și calitate și rezistență peste OPI. Îmi plac aceste nuanțe mai puțin obișnuite, mai ales că nu mi-e teamă să port lucruri colorate sau să-mi pictez unghiile în culori mai stridente.
    Mai jos puteți vedea cum arată oja Alessandro 216 pe unghii - este o ojă metalizată, cu niște reflexii foarte frumoase:



     Prima mea comandă Kurtmann a inclus un body cu print geometric, o pereche de ghete negre și o pălărie cu curelușă. Le-am purtat pe toate trei în acest outfit, iar ghetele cu siguranță vor fi preferatele mele în această primăvară. Vă las link-urile pt pălărie și ghete, în cazul în care vă interesează să comandați din acest outlet online.
   
  Cerceii de pe SheInside.com erau și ei pe lista de dorințe de luna aceasta, așa că am reușit să îi bifez. Îmi plac mult de tot cerceii opulenți, colorați, iar aceștia sunt perfecție pentru primăvară și vară. 


    În mod obișnuit consum multe ceaiuri, în special medicinale. Prefer ceaiul în locul apei, mai ales că ele au un efect benefic și asupra sănătății. Ultima oară când am fost la cumpărături într-un minimarket local, mi-am ales două cutii de ceai de la Dacia Plant. Ambalajele mi se par foarte atractive, iar conținutul unei cutii este consistent.
    Ceaiul de cozi de cireș contribuie la funcționarea normală aparatului urinar și am ținut cont de faptul că în ultima perioadă am luat antibiotic pentru răceală și este știut faptul că aceste pastile provoacă apariția candidei. De asemenea, acest ceai ajută la eliminarea lichidelor reținute în exces în corp, lucru pe care îl resimt în special în perioada menstruației, când corpul reține lichidele și se umflă. Prețul unei cutii cu 50 g de cozi a fost de 3,8 lei.
    Ceaiul de lavandă este recunoscut pentru efectul său calman, ajutând la eliminarea tensiunilor psihice și conferirea unei stări de liniște și calm. În plus, ajută la detoxifierea organismului și la menținerea sănătății arborelui bronșic. Prețul pentru o cutie de 50g a fost de 4,7 lei.
    Pentru că sunt o mare fană a ceaiurilor, mi-am achiziționat și un nou model de infuzor, mult mai practic decât cele pe care le aveam.
    Voi ce achiziții ați mai făcut în ultima perioadă? Cum vă pregătiți pentru acest început de primăvară:



5 comentarii:

  1. ce bine arata topul!
    sa le folosesti/porti cu placere
    te pup

    http://thatswhywesmile.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce bine arata bustiera de pe Kurtmann. Imi place mult imprimeu.

    Te pup

    http://miu-miu.ro/

    RăspundețiȘtergere
  3. Si mie imi plac ceaiurile de la DaciaPlant. Bustiera este superba. Si eu am comandat de pe Kurtmann. In principiu hainele sunt ok dar am avut o problema cu marimile la doua produse si vroiam sa le schimb. Le-am trimis email dar se pare ca nimeni nu -a deranjat sa-mi raspunda asa ca am ramas putin dezamagita.

    RăspundețiȘtergere
  4. Dacia plant chiar au ceaiuri bune la preturi rezonabile. Eu folosesc de la ei ceai de coada calului, cretisoara si zmeur.. impreuna cu tinctura de zmeur, afin si coacaz negru.
    I

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...