marți, 25 februarie 2014

Săptămâna asiatică la Lidl



      Ieri am ieșit puțin din casă după o perioadă foarte aglomerată și am mers la cumpărături în Lidl, mai ales că am văzut la televizor reclama care anunța Săptămâna asiatică. Nu știu de ce, dar până de curând nu m-au atras aceste săptămâni tematice, însă de data aceasta am mers direct la rafturile cu produse asiatice, ca să văd ce bunătăți trebuie să încerc. Săptămâna asiatică ține de pe 24 februarie până pe 2 martie, dar unele produse se mai găsesc la raft dacă nu s-au vândut în acest interval.
      În primul rând, îmi plac mult de tot ambalajele produselor din săptămâna asiatică, dar mai ales diversitatea lor. Normal că nu am plecat cu mâna goală și am pus în coșuleț de toate, curioasă să încerc din fiecare. Din păcate, multe dintre preparatele asiatice sunt foarte condimentate, iar eu trebuie să le evit din cauza unor probleme ale stomacului din trecut, plus că ficatul nu reacționează tocmai bine la astfel de alimente. 


     Cum mie îmi plac pastele făinoase, mi-am ales o pungă de Tăiței cu ou pentru wok, care a costat 4 lei (250 g). Eram tare curioasă să le încerc, chiar dacă în general am evitat mâncarea asiatică; nu cred că am mâncat decât de 1-2 ori mâncare chinezească și cam aici se încheie experiența mea culinară în Asia.
Am preparat deja o porție, adică cam o treime din pungă și abia am putut să le mânănc pe toate.


     Nu puteam să-mi iau tăiței fără să-mi iau și un amestec de Legume pentru Wok. Sunt disponibile la frigider, în punge congelate de 600 g și sunt disponibile în diverse sortimente, la prețul de 9,99 lei. Eu am optat pentru varianta legumelor pregătite în stil chinezesc, într-un sos dulce-acrișor. Normal că am pregătit repede legumele, care sunt gata în 5-7 minute, iar tăițeii în numai 3 minute, le-am amestecat, iar rezultatul a fost mai mult decât gustos și aromat.  Trebuie neapărat să îmi mai cumpăr pentru că mi-au plăcut la nebunie și sunt mult mai convenabile decât dacă aș cumpăra legumele separat.


      Dei nu-mi plac tăițeii sau fideaua instant, peste care se adaugă apă fierbinte, am făcut o excepție și am ales un plic de Tăiței Thai Style, însă nu am fost atentă că au în conținut și ardei iute, așa că probabil vor fi consumați de sora mea, care este mai rezitentă la mâncărurile condimentate și ușor picante. Prețul unui pachet de 125 g este de 4,44 lei și sunt disponibili în 4 sortimente.
     Mi-am cumpărat și Naan- pâine în stil indian, cu puțin usturoi și coriandru, care este gata de consum după ce stă la cuptor pentru câteva minute. Prețul a două lipii care cântăresc 260 g este de 3,99 lei și puteți optat pentru varianta simplă.
     Pe lângă acestea, la rafturile special amenajate se găsesc alte tipuri de tăiței, fel și fel de sosuri, dar și semipreparate asiatice pe bază de carne, legume sau orez. 


   Nu am putut să rezist să nu-mi iau și o cutie de Fursecuri cu răvaș, pentru care am plătit 6,99 lei. Cutia include 10 fursecuri ambalate individual, care conțin mesaje în limba engleză și germană. Sper că aceste prăjiturele puțin dulci și crocante se aseamănă cu cele originale, pentru că mai am de așteptam până ajung la sursă.


   Am mai făcut un compromis și mi-am ales de la frigider produse lactate cu fructe, pe care nu le consum în mod normal pentru că mi se par dulci și grețoase. Am zis să las de la mine, în primul rând datorită fructelor rar întâlnite la noi, care se regăsesc în compoziția acestor iaurturi. Mi-am ales două sortimente de Iaurt indian Vitasia, unul cu fructul dragonului& lime, iar celălalt cu lychee &flori de soc, iaur slab în grăsimi- numai 1,5%, care conțin 13% pulpă de fruct. Prețul unui recipient de 150 g este de 3,99 lei, iar eu l-am încercat până acum doar pe cel cu fructul dragonului, care este absolut grozav, fresh și aromat.
    Am cumpărat și un Iaurt de băut în stil asiatic, un Lassi cu căpșuni. Lassi este o băutură tradițională foarte cunoscută, pe bază de iaurt, apă, condimente și fructe. Un păhărel de 250 g a costat 4,98 lei, dar încă nu am apucat să-l consum ca să vă spun dacă a fost sau nu bun. 


    Mi-am mai luat și două conserve de fructe. Pentru conserva mai mare de Lychee, care conține 255 g masă solidă de fruct cu miez alb și dulce, am plătit 5,99 lei. Pentru conserva care conține felii de mango am achitat fix 3,99 lei pentru 250 g masă solidă de fruct.
   Pe lângă toate acestea, mi-am mai luat și o sticlă de băutură răcoritoare la 1 l - sortimentul Exotic, pentru care am plătit 3,99 lei. Sucul este foarte light, puțin dulce și foarte aromat. Mi-ar plăcea să încerc și celelate sortimente, iar la frigider am văzut și o variantă mai scumpă, la cca 8 lei.
   I-am luat și mamei mele două geluri de duș Cien Asia, pentru că ea este o mare consumatoare de gel de duș și mereu încearcă arome noi. Am optat pentru sortimentele Inspiration și Tradition, al căror preț este de 4,49 lei/buc.

   Voi ați încercat până acum ceva din colecția în stil asiatic de la Lidl? Ce anume vă tentează?


sâmbătă, 22 februarie 2014

Comandă Strawberrynet.com


    În ultima perioadă mi-am cumpărat o groază de cosmetice, în special de pe Strawberrynet.com, magazinul meu online preferat, care are o gamă variată de produse pentru îngrijirea corpului, a feței și a părului, produse de machiaj și, mai ales, de parfumuri.
   Nu știu dacă voi v-ați comandat până acum ceva de pe acest site, dar merită să faceți o vizită, pentru că toate produsele sunt originale și mult mai ieftine decât în Sephora, Marrionaud, ori Douglas. În plus, transportul este gratuit indiferent de valoarea comenzii, numai că trebuie să aveți grijă ca în comandă să nu aveți numai parfumuri, ci măcar un produs cosmetic. Dacă vreți să vă cumpărați doar un parfum, atunci veți plăti o taxa de livrare de cca 15-20 lei (sper să nu mă înșel, pt că eu mereu am beneficiat de transport gratuit). Atenție, dacă achiziționați un set parfumat, care include un parfum și o cremă de corp/gel de dus, transportul este gratuit.
    Mai mult, pe site sunt disponibile produse de la sute de branduri celebre, așa că aveți nevoie de câteva ore bune dacă vreți să-l răscoliți în întregime. Periodic sunt anunțate fel și fel de reduceri și promoții atractive, așa că fiți cu ochii pe pagina de facebook Strawberrynet sau abonați-vă la newsletter, pe site. Pentru  ne face munca mai ușoară, prețurile sunt exprimate în lei, așa că nu ne mai rămâne decât să trecem la cumpărături.
   Pont: Verificați categoria de reduceri, unde găsiți produse de calitate reduse cu până la 70%!
   Acum, haideți să vă arăt ce mi-am comandat de această dată:


   În primul rând, mi-am ales trusa Grace de la Philosophy, pe care mi-o doream pentru culorile sale dulcci, potrivite pentru această primăvară. Mai mult, eu mă machiez des, dar nu foarte strident, așa că mai aveam nevoie o trusă pentru un machiaj natural. De la Philosophy mai am și pudra iluminatoare Grace, din aceeași colecție cu paleta, pe care o iubesc și despre care am scris mai multe în acest articol.
  Paleta conține două farduri de pleoape, două glossuri, o pudră iluminatoare, o pudră strălucitoare și un fard de obraz. Prețul ei este acum de numai 45 lei, redu de la 125 lei.
   În comandă am avut și un creion de ochi și sprâncene Korres, nuanța verde-măsliniu 05, care are o mină foarte cerată, motiv pentru care nu scrie fooarte intens, așa că eu în folosesc mai mult pe post de fard de pleoape.
   Am mai comandat și un fond de ten Pupa, dar din păcat nu am fost atentă și am crezut că am ales exact acelai produs pe care l-am mai avut și cu care m-am înțeles de minune. Așa că am primit un cu totul alt fond de ten de la Pupa decât pe cel pe care mi-l imaginam eu, care a ajuns la sora mea, pt că nuanța era mult prea închisă pentru tenul meu. Am primit la schimb o mască de păr de la Wella  :)
  Pe lângă acestea, am mai ales și un deodorant stick Oscar de la Renta, pe care am uitat să îl fotografiez și care este, de departe, cel mai bun deosorant antiperspirant pe care l-am folosit până în acest moment.


    V-am spus deja că cei de la Strawberrynet au mereu oferte atractive, așa că eu am profitat de oferta de la acel moment și m-am ales cu o trusă de pensule, care era oferită pentru orice comandă, dacă țin bine minte. Setul include 8 pensule diferite, iar valoarea lor este evaluată la $42. Trusa se mai poate primi cadou și acum, până pe 23 februarie 2014, însă numai pentru comenzi care depășesc valoarea de $75- găsiți detalii despre ofertă AICI.
    Pensulele sunt de calitate bună, nu mă pot pronunța cu exactitate în privința calității lor, deoarece nu am folosit până acum multe tipuri de pensule, mai ales profesioniste.
    În plus, mai este încă o ofertă pe site, pentru a celebra Ziua Femeii: pentru orice comandă cu o valoare mai mare de $25, plasată pe 24 februarie, primiți cadou un Ruj Calvin Klein, în nuanța preferată- detalii despre această ofertă găsiți AICI. Pe site se pot cumula două sau mai multe oferte active, iar dacă comandați pentru prima dată, veți primi încă un cadou din partea site-ului.
    Mie, comenzile îmi ajung în circa 7 zile lucrătoare, la oficiul poștal de care aparțin.



miercuri, 19 februarie 2014

Outfit : Pantaloni roz + Bomber Jacket


    Din seria outfit-urilor făcute când zăpada era de un metru, astăzi vă arăt o ținută veselă, pe care speram să o prezint într-un cadru mai însorit, dar am fost nerăbdătoare și am ieșit la pozat chiar pe ninsoare. Parcă nici nu-mi vine să cred că acum 2 saptămâni era zăpada trecută de genunchi și deși eram cu gura până la urechi pentru că ningea ca în povești, trăncăneam că mie nu-mi place iarna ori zăpada.
    În ultima comandă SheInside.com am avut și o bomber jacket simpatică, pe care am ales-o spontan, mai mult pentru că nu aveam un astfel de model în șifonier și știam că va fi în trend în această primăvara. Bineînțeles că nu am renunțat la imprimeul floral, atât de drag mie, așa că am ales o jachetă pe care să o pot asorta cu mai multe lucruri din șifonier. Mi-am ales măsura S și mi s-a potrivit perfect. Jacheta este ușor matlasată, deci nu este din aceea foarte subțire, din material satinat. Pe site sunt multe modele minunate de bomber jacket, în tendințe în primăvara-vara 2014. Merită să aruncați o privire, pentru că prețurile sunt accesibile, iar multe dintre modele sunt de la branduri cunoscute, precum Zara sau Asos.
    Am completat ținuta cu o pereche de blugi roz și ghete din piele întoarsă, ambele de la Asos. Bluza albă, cu broderie de inspirație tradițională o am dintr-un magazin vintage/SH și este din bumbac de cea mai bună calitate. Pentru că ningea am purtat i o băscuță roz căreia i-am cusut un ciucuraș pufos din blăniță artificială. Nu-i așa că băscuța seamănă cu o brioșă? :)
 

Jachetă SheInside
Bluză vintage
Pantaloni Asos.com
Ghete Asos.com





   De fiecare dată când ies să fac poze trebuie să mă însoțească cel puțin un câine ori o pisică. Dulăul mai mare e Aresică, unul dintre câinii mei, care este un  alintat și jumătate și căruia i-am dat fel și fel de pelative, precum Șeriful sau Alexandru. Șerif pentru că este șeriful străzii (hahaha!) și Alexandru pentru că...dacă ar fi om probabil așa l-ar chema. Cel mic este Domnul Ureche, un biet cățeluș al străzii pe care l-am adoptat noi și toți vecinii din jur. Are o ureche în sus și una lăsată și este tare jucăuș. Domnul Ureche intră din când în când în curte, pentru că se înțelege de minune cu ai meu câini, însă de fiecare dată plânge la poartă ca să-i dăm drumul pe strada. E un cățel independent, cu suflet de hoinar :))
    Voi cum vă petreceți acest început de primăvară? Ce haine purtați, cum vă veseliți?

marți, 18 februarie 2014

Câteva dintre ultimele achiziții



     Chiar dacă în ultima perioadă m-am ales cu mai multe lucrușoare noi, aam fost destul de presată de timp, plus că m-am pricopsit cu o răceală de toată „frumusețea”, așa că nu am avut dispoziție să stau prea mult la calculator. În postarea de astăzi am strâns câteva dintre ultimele achiziții, deși pe majoritatea dintre ele le-am primit cadou. 


      De la sora mea am primit un fond de ten Lumi Magique de la L Oreal Paris, un corector Perfect Stay, un creion dermatograf de la Loreal și o minunată pereche de chiloței marca Obsessive. V-am mai povestit eu despre acest brand care comercializează produse de cea mai bună calitate, așa că dacă vă doriți lenjerie care să se mențină bine în timp, vă recomand cu căldură aceste produse. Fondul de ten i dermatograful sunt încă sigilate, însă am citit multe reviews-uri pozitive la adresa lor, așa că am toată încrederea că mă voi înțelege bine cu ele.


    Recunosc că nu-mi place să cheltuiesc prea mulți bani pe lacurile de unghii, mai ales că în ultimul timp am strâns câteva sticlute de ojă OPI, care nu se comportă extraordinar pe unghii. Pentru începutul de primăvară m-am aprovizionat cu 3 lacuri de unghii Alessandro, care sunt ca și calitate și rezistență peste OPI. Îmi plac aceste nuanțe mai puțin obișnuite, mai ales că nu mi-e teamă să port lucruri colorate sau să-mi pictez unghiile în culori mai stridente.
    Mai jos puteți vedea cum arată oja Alessandro 216 pe unghii - este o ojă metalizată, cu niște reflexii foarte frumoase:



     Prima mea comandă Kurtmann a inclus un body cu print geometric, o pereche de ghete negre și o pălărie cu curelușă. Le-am purtat pe toate trei în acest outfit, iar ghetele cu siguranță vor fi preferatele mele în această primăvară. Vă las link-urile pt pălărie și ghete, în cazul în care vă interesează să comandați din acest outlet online.
   
  Cerceii de pe SheInside.com erau și ei pe lista de dorințe de luna aceasta, așa că am reușit să îi bifez. Îmi plac mult de tot cerceii opulenți, colorați, iar aceștia sunt perfecție pentru primăvară și vară. 


    În mod obișnuit consum multe ceaiuri, în special medicinale. Prefer ceaiul în locul apei, mai ales că ele au un efect benefic și asupra sănătății. Ultima oară când am fost la cumpărături într-un minimarket local, mi-am ales două cutii de ceai de la Dacia Plant. Ambalajele mi se par foarte atractive, iar conținutul unei cutii este consistent.
    Ceaiul de cozi de cireș contribuie la funcționarea normală aparatului urinar și am ținut cont de faptul că în ultima perioadă am luat antibiotic pentru răceală și este știut faptul că aceste pastile provoacă apariția candidei. De asemenea, acest ceai ajută la eliminarea lichidelor reținute în exces în corp, lucru pe care îl resimt în special în perioada menstruației, când corpul reține lichidele și se umflă. Prețul unei cutii cu 50 g de cozi a fost de 3,8 lei.
    Ceaiul de lavandă este recunoscut pentru efectul său calman, ajutând la eliminarea tensiunilor psihice și conferirea unei stări de liniște și calm. În plus, ajută la detoxifierea organismului și la menținerea sănătății arborelui bronșic. Prețul pentru o cutie de 50g a fost de 4,7 lei.
    Pentru că sunt o mare fană a ceaiurilor, mi-am achiziționat și un nou model de infuzor, mult mai practic decât cele pe care le aveam.
    Voi ce achiziții ați mai făcut în ultima perioadă? Cum vă pregătiți pentru acest început de primăvară:



joi, 13 februarie 2014

10 rochii perfecte pentru Ziua Îndrăgostiților

   Februarie este luna iubirii, fie că alegem să sărbătorim Ziua Îndrăgostiților sau Dragobetele (versiunea autohtonă a Sf. Valentin), așa că fiecare femeie este în căutarea ținutei perfecte pentru acestă ocazie. Propunerea mea pentru acest eveniment romantic este rochia, singurul articol vestimentar feminin de sine stătător, care încă nu a fost preluat de către bărbați, așa cum s-a întâmplat cu pantalonii, care deja au devenit foarte îndrăgiți în rândul doamnelor. Chiar dacă în mod normal nu obișnuiți să purtați rochie, se merită să faceți o excepție și un mic efort pentru a fi cât mai feminină și mai atrăgătoare de ziua iubirii, plus că există o multitudine de croieli potrivite pentru orice siluetă în parte, astfel că fiecare dintre noi își poate găsi rochia perfectă.
   Având în vedere cât de utile sunt astfel de articole cu sfaturi vestimentare, astăzi am ales să vă prezint o selecție de 10 rochii perfecte pentru Ziua Îndrăgostiților. Având această listă ca ghid, puteți să alegeți rochia potrivită pentru silueta, culoarea pielii și stilul vostru vestimentar, personalizându-vă astfel rochia. Desigur, nu toate modelele de rochii se potrivesc pentru fiecare siluetă în parte, așa că trebuie să aveți grijă în primul rând la ce croială și culoare vă avantajează. Nu cumpărați o rochie numai pentru că are un imprimeu deosebit, o culoare aparte sau pentru că se încadrează în tendințele sezonului, ci orientați-vă asupra modelelor care v-ar putea scoate în evidență calitățile fizice.
     Dar să trecem la partea mai interesantă și să vedem ce rochii ar trebui să alegem pentru o cină romantică sau o întâlnire cu sufletul-pereche:

1. Little Black Dress
    Nu puteam să nu includ cea mai cunoscută rochie a tututor timpurilor, cea care ar trebui să existe în garderoba fiecărei femei. Aveți grijă, totuși, la croiala,dar și la lungimea care vi se potrivește, pentru că nu orice model de rochie neagră este potrivită. Evitați rochiile foarte scurte, care nu pot fi purtate decât de persoanele mai tinere, plus că pe multe femei acestea arată vulgar; optați pentru o lungime midi, pentru a putea purta rochia la diverse evenimente, fără a avea probleme cu înaintarea în vârstă. Avantajul rochiei este, în primul rând, culoarea, negrul având capacitatea de a ascunde optic micile imperfecțiuni ale corpului și de a crea senzația de alungire și micșorare.
    Eu am optat pentru un model deosebit, o rochie neagră din dantelă și catifea, cu o croială aparte. Este o rochie deopotrivă elegantă și sexi, datorită mânecilor și spatelui din dantelă, care vor lăsă pielea la vedere atât cât trebuie. Materialul ușor elastic face ca rochia să urmeze plăcut liniile corpului, asigurând totuși confortul, fără a crea senzația de sufocare. Talia este și ea evidențiată prin inserția de dantelă bine pozitiționată.




2. Rochia color-block
  Combinația de două sau mai multe culori, de obicei plasate sub forme geometrice, a dat naștere modelului color-block, care este de actualitate și astăzi. Mai mult decât o combinație de culori, color-block este apreciat pentru capacitatea sa de a camufla defectele și de a crea impresia de siluetă perfectă.
   Eu am mers puțin mai departe și am făcut o alegere curajoasă: rochia nu numai că se încadrează în modelul color-block, dar are și inserții din piele ecologică, un material în tendințe în ultima perioadă. Mai mult, combinația cromatică roșu-negru emană senzualitate, sex-appeal, dar și eleganță.
   Uitați ce croială interesantă are această rochie: inserția de piele ecologică, sub forma unei fâșii verticale, are efectul optic de alungire a siluetei. La fel stau lucrurile și cu inserțiile din zona mânecilor, care fac ca brațele să pară mai subțiri decât în realitate.





3. Rochia animal print
   Imprimeurile animale sunt din ce în ce mai apreciate și mai răspândite, de la încălțăminte, până la articole vestimentare și accesorii. Dar fiind atât de cunoscut, acesta își poate pierde din frumusețe dacă nu alegem piesa potrivită, devenind obișnuit, cu un aspect chiar ieftin.
    În ciuda aparențelor, rochiile cu animal print sunt foarte ușor de accesorizat, fiind destul de versatile și reușind să ne ofere un look în tendințe, sofisticat și elegant.
   Mie mi-a căzut cu tronc această rochie, care reinventează imprimeul leopard print, făcându-l puțin mai diferit decât îl știm noi de obicei, poate mai interesant și chiar mai frumos. Astfel, imprimeul rochiei, precum și croiala minunată care avantajează orice siluetă, lasă impresia că te pregătești pentru o cină romatică, nicidecum pentru un safari în junglă.
   Croiala rochiei, care se strânge în talie, ascunde cu dibăcie șoldurile. Un alt mare avantaj al rochiei sunt mânecile 7/8 care au un aspect tineresc, jucăuș, romantic.


4. Rochia sequin
   Unele dintre preferatele mele sunt rochiile strălucitoare, decorate cu o multitudine de paiete. În ultima perioadă, acest tip de rochie a câștigat tot mai mult teren și, pe lângă culorile clasice- negru, auriu și argintiu, au apărut modele de rochii decorate cu paiete în culori care mai de care mai țipătoare sau mai extravagante.
   Rochia sequin este un articol vestimentar destul de încărcat, așa că trebuie accesorizată cu mare atenție, pentru a nu da greș în crearea outfit-ului perfect. Mare atenție la bijuterii, pentru că rochia în sine este o bijuterie, plus că nu vrem să ne orbim iubitul cu prea multă strălucire (chiar daca ieșiți la o cină romantică, paietele au capacitatea de a reflecta lumina).
   Eu am optat pentru o rochie într-o frumoasă nuanță de roz, decorată numai în parte de sus cu paiete. Rochia are croiala high-low, foarte la modă în ultimii 2-3 ani, iar materialul diafan din partea de jos ascunde într-un mod plăcut coapsele, atrăgând atenția asupra taliei.



5. Rochia din dantelă
   Dantela a fost și, cel mai probabil, va rămâne, cel mai feminin material cu putință. Chiar dacă în timp s-a făcut trecerea de la broderia de bumbac realizată manual la dantela elastică, acest material nu și-a pierdut din eleganță, reușind să scoată în evidență orice femeie care alege să îl poarte.
    Rochia din dantelă este extrem de versatilă și, în ciuda modelului său, nu a fost niciodată considerată un articol vestimentar prea încărcat. Evitați, totuși, asocierea dintre dantelă și paiete, pentru că atunci ați putea să eșuați în crearea ținutei de vis.
   Eu am optat în favoarea unei rochii nude din dantelă, deosebit de frumoasă și de elegantă. Rochia se remarca prin croiala tube, care se așează frumos, urmând liniile naturale ale corpului. Pe mine m-a încântat, în primul rând, lungimea midi a rochie, însă înainte de a o cumpăra trebuie să ne măsurăm pentru a vedea în ce măsură o astfel de lungime a rochiei ne avantajează. Aveți, deci, mare grijă, pentru că o rochie prea lungă (atenție, nu mă refer la rochiile maxi dress!) arată la fel de urât ca o rochie prea scurtă.
   Dacă această culoare nude nu se potrivește tenului dvs, atunci optați pentru o rochie din dantelă neagră, ori optați pentru o variantă mai îndrăzneață, cum ar fi roșu, albastru electric sau verde închis.
 

6. Rochia cu imprimeu floral
   Imprimeul floral este unul dintre preferatele mele, după cum bine știți dacă ați citit blogul cu regularitate. Tot ce are legătură cu florile emană romantism, așa că o rochie într-un astfel de imprimeu este perfectă pentru întâlnirea de Ziua Îndrăgostiților.
   Există o multitudine de modele de rochii înflorate, iar imprimeurile variază de la flori mărunte, la corole impunătoare, în fel și fel de combinații cromatice, care ne oferă posibilitatea de a alege pe cea care se potrivește cel mai bine culorii tenului și părului nostru.
    Mie mi-a atras atenția minunata rochie cu imprimeu floral în culori primăvăratice, pe fundal alb. Mânecile trei sferturi reușesc să creeze impresia de alungire a brațelor, la fel cum se întâmplă cu întreaga siluetă, datorită croielii ingenioase a rochiei. Plus că pensele rochiei reușesc să scoată în evidență talia. Iată un model care nu se mulează perfect pe corp, ci doar urmează onduleurile naturale. Acest model „cuminte” de rochie, care nu are nici măcar decolteul prea generos, poate fi combinat cu ușurință cu o pereche de ghete ankle boots, devenind astfel un combo cool, la modă.



7. Rochia office
  De cele mai multe ori, Ziua Îndrăgostiților se suprapune uneia dintre zilele lucrătoare ale săptămânii, așa că cea mai inteligentă alegere, în acest caz, este o rochie office smart. O astfel de rochie poate fi mult mai sexi decât ne imaginăm noi atunci când vine vorba despre serviciu sau birou.
   Iată un model extrem de elegant și de feminin de rochie office, care nu numai că îți va da o stare de bine la birou, dar va fi potrivită și pentru cina romantică de după orele de lucru, fără a mai fi nevoie să schimbi ținuta.
   Mi-a plăcut culoarea rochiei, un burgundy în tendințe, care nu este la fel de strident ca roșul, fiind mult mai potrivit pentru o ținuta de birou. Croiala peplum, cu volan, precum și curelușa subțire de culoarea neagră, scot frumos în evidență talia. Materialul ușor elastic face ca rochia să se muleze frumos pe corp, dar oferă suficientă mobilitate pentru a-ți desfășura activitatea obișnuită la birou.



8. Rochia bandage
   Acest model de rochie a reușit să se remarce în ultima perioadă, mai ales după ce vedete celebre, precum Scarlet Johansson sau Kim Kardashian și-au etalat siluetele, pe covorul roșu, în astfel de rochii. Rochia bandage, despre care v-am mai vorbit în câteva rânduri, are un design ingenios, în care mai multe benzi elastice, dispuse în diverse forme, reușesc să ofere corpului silueta perfectă.
    Desigur, rochia bandage are marele avantaj de a putea fi purtată atât de femeile slabe, cât și de cele mai plinuțe, datorită materialului care reușește să contureze frumos corpul, fără a exagera. De obicei, acest model de rochie are o lungime nu foarte scurtă, deoarece datorită materialului elastic, ea se mai poate ridica puțin, astfel că se evită situațiile jenante sau vulgare.
   Rochia bandage nude este foarte frumoasă, iar partenerului dvs i se va părea deosebit de sexi, având în vedere nu numai că se mulează pe corp, dar este și prevăzută cu un fermoar pe toată lungimea părții frontale. Priviți benzile dispuse strategic pe diagonală, din zona șoldurilor, care vor camufla perfect orice imperfecțiune din zona respectivă.



9. Rochia boho
   Acest model de rochie este varianta perfectă pentru fetele și femeile care în mod normal nu poartă rochii și fuste, dar își doresc să facă o excepție de Ziua Îndrăgostiților. Acest model de rochie, de obicei cu un imprimeu colorat, este versatilă și poate fi purtată în diverse moduri. Mai mult, este rochia potrivită pentru femeile rebele, care nu se simt în largul lor în rochii mulate, de dantelă sau decorate cu paiete, însă care doresc să-și etaleze feminitatea într-o rochie care seamănă felului lor de a fi.
   Alegerea mea este o rochie cu model geometric, cu o croială lejeră, jucăușă, ce poate fi purtată cu o pereche de ghete sau chiar cu o pereche de bocanci. Croiala acestei rochii ne va face să ne simțim în largul nostru, ca niște adolescente veșnic îndrăgostite.
   Imprimeul geometric, la fel ca și croiala rochie, ascund orice imperfecțiune a corpului. Rochia poate fi purtată cu ușurință cu o pereche de dresuri mate.
 



10. Rochia în dungi
   Dungile reprezintă una dintre cele mai bune modalități de camuflare a imperfecțiunilor corpului, respectiv de evidențiere a celor mai frumoase trăsături fizice. În funcție de dispunerea lor, pe verticală, orizontală sau pe diagonală, dungile avantajează anumite siluete, reușind să creeze efecte optice incredibile și să tranforme radical o siluetă.
   Puteți devia de la clasicul alb-negru și să optați pentru combinația cromatică preferată, cu mare atenție la culorile care se potrivesc tenului vostru. De asemenea, dungile încarcă destul de mult un articol vestimentar, așa că alegeți cu grijă combinația de culori, pentru a nu exagera prea mult cu outfitul creat.
   Dacă optați pentru o rochie în dungi, mergeți totuși pe combinația alb-negru, care se potrivește la fel de bine atât blondelor, cât și brunetelor și roșcatelor. Rochia din imagine reușeste să creeze impresia unei siluete de clepsidră grație inserțiilor de material negru, care subțiază considerabil talia. Rochia fără mâneci este o alegere foarte bună; dacă rochia ar fi avut mânecile lungi, tot în dungi, atunci ar fi părut mult prea încărcată. Nu știu dacă ați băgat de seamă până acum, dar dungile alb-negru reușesc să ofere pielii un aspect bronzant, spre deosebire de orice alt imprimeu.

  Acestea fiind spuse, nu ne mai rămâne decât să alegem rochia care ni se potrivește cel mai bine, să optăm pentru un machiaj natural și să petrecem cea mai frumoasă zi de iubire alături de persoana dragă.
  Voi pentru ce rochie veți opta dintre cele de mai sus?

Click pe imaginea de mai jos pentru cele ma ieftine rochii Zara:
Kurtmann

marți, 11 februarie 2014

GIVEAWAY ***Ebony Vintage*** (ÎNCHEIAT)


    Update 18 februarie: A venit vremea să aflăm și câștigătoarea acestui minunat premiu! Vă mulțumesc, fete dragi, pentru participare și nu fiți dezamăgite dacă nu ați câștigat, pentru că în curând voi organiza un nou concurs!
    Câștigătoarea premiului este Emiliana Veres, care a fost desemnată câștigătoare de platforma random.org.



    Se apropie primăvara și mie mi-e așa de dor de culorile pastelate, așa că m-am gândit că timpul ar trece mai repede și mai frumos dacă v-aș pregăti un concurs cu niște premii super-drăguțe!
    Sper că vă plac și vouă culorile pastel, pentru că v-am pregătit ceva care să vă aducă primăvara la ușă :)
    Premiul constă într-o frumoasă pereche de cercei Chicnova de culoare roz deschis și o pudră iluminatoare meteorit de la Romwe.
    Dacă vă tentează premiul pus în joc, aștept înscrierile voastre timp de o săptămână de acum încolo.
    Marțea viitoare, pe 18 februarie, voi anunța câștigătoarea :)

   Condiții:

  1. LIKE paginii mele de facebook: AICI (Ebony Vintage)
  2. SHARE acestei postări (folosiți butonul F- Facebook de sub postare)
  3. Lăsați un comentariu cu aceste detalii, pentru a valida înscrierea (cont facebook, link share + o adresa de e-mail)
Opțional, puteți să mă urmăriți prin GFC sau Bloglovin pt a fi la curent cu ultimele noutăți de pe blog :)






luni, 10 februarie 2014

Review: Ruj mineral Bella Pierre/ nuanța Catwalk



   Despre produsele cosmetice Bella Pierre am citit pe blogurile din afară, într-o perioadă în care cosmeticele minerale erau în centrul atenției, ca o revoluție în arta machiajului. Bella Pierre este un brand recunoscut pentru produsele sale 100% naturale, din a căror compoziție lipsesc substanțele chimice pe care le regăsim pe cutiile altor cosmetice. Așadar, dacă sunteți în căutarea unor produse de machiaj fără parabeni sau alți conservanți sintetici și toxici, care pot irita pielea și cauza reacții alergice, Bella Pierre este varianta cea mai potrivită, oferind o gamă largă de cosmetice, de la fonduri de ten, pudre, glossuri și rujuri de buze, până la farduri și chiar lacuri de unghii.
   Mai mult, aceste cosmetice sunt recomandate tututor tipurilor de ten, inclusiv persoanelor cu pielea sensibilă, deoarece au în compoziție substanțe anti-oxidante, filtre naturale UVA și UVB, care oferă protecția necesară pielii. Eu m-am împrietenit cu acest brand prin intermediul magazinului online BeSpecial, care comercializează o serie dintre produsele Bella Pierre; astăzi am să vă povestesc despre Rujul cu minerale Cat Walk, o nuanță perfectă pentru obținerea unui machiaj nude al buzelor.


    Rujul vine ambalat într-o cutiuță de carton negru, imprimată cu scrisuri argintii; un ambalaj destul de simplu, dar de bun gust. Deși la început mă tenta să aleg o nuanță de roșu, în cele din urmă mi-am comandat nuanța Cat Walk, un ruj deschis ca și culoare, potrivit pentru orice moment al zilei. În realitate, rujul are o culoare roz-somon, care arată foarte natural de buze, având un plus de strălucire grație particulelor aurii din compoziție.
    Ca și textură, este un ruj gros, care trebuie aplicat cu pensula, sau mai bine folosind direct degetele. La contactul cu buzele, rujul pare lipicios, dar de fapt este numai senzația creată de textura sa densă, pentru că buzele nu se lipesc între ele cum se mai întâmplă în cazul glosurilor. Consistența acestui ruj se aseamănă cu cea a rujurilor care conțin particule strălucitoare, fără a reuși să facă buzele netede. Cu toate acestea, rujul rezistă foarte bine pe buze și nu se șterge la contactul cu apă; desigur, dacă vă propuneți să îl înlăturați cu un șervețel pentru a-i testa rezistența la transfer, atunci veți constata că o mare parte din ruj va fi îndepărtată de pe buze.


    Am încercat să suprind nuanța rujului, în două lumini diferite. După cum se poate observa, rujul are un aspect natural, iar particulele strălucitoare îi conferă un aspect foarte plăcut.
    De când l-am comandat, îl port cu mine peste tot, pentru că îl pot aplica oricând simt nevoia să dau puțină strălucire și o culoare discretă buzelor. Mai mult, se aplică foarte ușor, așa că nu stau cu grija că se întinde sau că l-am aplicat în afara conturului buzelor.
   Rujul de buze este disponibil AICI, la prețul de 57 lei (redus de la 96 lei).  Pe site mai sunt disponibile nuanțele Ruby și Envy, adică un roșu intens , respectiv un roz închis.
   Produsul expiră la 30 de luni de la deschidere.
   Cantitate: 3.5 g

   PS: Participati si la concursul BeSpecial.ro AICI.




duminică, 9 februarie 2014

Review Vopsea de păr Syoss Professional Performance- Nuanța Mahogany Brown 4-2


    De câteva luni mi s-a pus pata să-mi vopsesc părul în roșu, așa că am renunțat la blond și am pus planul în aplicare. La început am apelat la o vopsea fără amoniac care deși avea o culoare asemănătoare coniacului, nu a rezistat deloc pe păr, despre care v-am povestit în postarea de aici. Deși aveam de gând să mă întorc la blond, am căzut ispitei de a mă vopsi într-o nuanță mult mai închisă de roșu. Chiar înainte de Crăciun am folosit vopseaua permanentă Syoss Professional Performance, nuanța 4-2 Mahogany Brown, comandată online de AICI, care în fapt este un roșu burgundy foarte intens. După experiența neplăcută cu vopseaua Syoss fără amoniac, care s-a dus după 2-3 spălări, am zis că mai bine folosesc o vopsea permanentă, care nu doar să-mi coloreze părul.
    Mai jos puteți observa cum acționează vopseaua asupra diverselor nuanțe de păr. Mie mi-a ieșit fix ca pe cutie, adică o nuanță stridentă ca vișina putredă. Culoarea nu are de-a face cu șatenul, în ciuda denumirii sale, fiind o nuanță evidentă de roșu.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...