luni, 31 martie 2014

Orange is the new black


    Dacă aș putea, aș interzice culoarea negru, mai ales la încălțăminte. Mereu am evitat pantofii, sandalele și cizmele de culoare negru, pentru că mi s-au părut că oferă un aspect monoton ținutei, se prăfuiesc și se murdăresc cu ușurință. 
   Când am văzut că în sezonul primăvară-vară 2014 negrul a fost dat la o parte, nu am putut decât să mă bucur. Mai mult, acesta a fost înlocuit de o culoare vie, caldă: portocaliul/ orange. Îmi place culoarea oranj și chiar dacă unele persoane ar afirma că este o culoare îndrăzneață, mie mi se pare frumoasă și ușor de asortat. Și cu siguranță este o culoare mai plăcută decât negrul!
   Designerii au optat pentru portocaliu celosia, o nuanță de oranj foarte caldă, destul de versatilă. Celosia provine din limba greacă și înseamnă „ca o flacără”, de aici și nuanța despre care am ales să vă vorbesc în acest articol. 
   Cercetând în detaliu fiecare model din magazinul online de încălțăminte Asortie.ro, am găsit câteva perechi foarte frumoase, pe care nu m-am putut abține să nu vi le arăt și vouă. Dacă printre voi sunt și iubitoare ale culorii negru, sunt convinsă că vă veți convinge că în acest sezon este mult mai potrivit să alegem una dintre perechile de mai jos.

   Pentru începutul de primăvară, care este mai călduros decât ne-am fi așteptat cu toții, am ales Pantofii Johny, confecționați din piele întoarsă într-o minunată nuanță de portocaliu.
   Îmi place la nebunie cum se asortează materialul cu tocul confecționat din lemn, cât și cu marginile pantofului, de culoare maro. Acest joc de culori ne oferă posibilitatea de a combina pantofii cu cât mai multe haine. În general, oranjul se potrivește cu tonurile nude, pământii, de maro, bej, crem.
   Pielea întoarsă este materialul perfect când vine momentul să facem trecerea de la iarnă la primăvară. În plus, mie îmi place și botul rotund, ușor alungit al pantofului, cât și tocul nu foarte înalt. I-aș purta în combinație cu o pereche de jeanși într-o ținută casual-smart, sau în combinație cu o rochie cu flori în tonuri de maro pentru o ținută boho-chic.


   O variantă mai practică și mai comodă a pantofilor de mai sus sunt acești frumoși balerini, lucrați tot din piele întoarsă de culoare oranj.
   Balerinii sunt potriviți pentru primăvară, când toată lumea iese la plimbare după iarna lungă care ne-a ținut mai mult în case. De când s-a mărit ziua, putem să prelungim programul de plimbare, de ieșit prin oraș, așa că un toc comod cum este cel al balerinilor ne va oferi bună-dispoziție și nu vom obosi de la atâta mers pe jos.
    Ca și pantofii, acești balerini simpli, dar de efect, sunt versatili și pot fi combinați atât cu blugi clasici, cât și cu fuste sau rochii înflorate. Mai mult, sunt soluția perfectă pentru birou, în acest mod putem să dăm puțină culoare ținutelor sobre, în culori închise.

   Rămân tot la balerini, pentru că am mai găsit o pereche simpatică foc, numai că acum am trecut la piele naturală. Îmi place la nebunie fundița aplicată, care este de mare efect.
   În general, balerinii nu sunt la fel de feminini ca pantofii, însă putem compensa această diferență optând pentru o pereche cu diverse aplicații, cum sunt acești balerini cu fundă.
   Balerinii ies în evidență și prin contrastul dintre pielea oranj și talpa de culoare alb, cât și prin forma botului, care nu este nici perfect ortund, nici ascuțit.
  Aș purta acești balerini cu o pereche de jeans bleumarin și un top sau un pulover croșetat alb, sau chiar și cu o cămașă casual albă.
   Dacă am lăsat deoparte pielea întoarsă, atunci este cazul să vă arăt și o pereche de pantofi decupați. Pantofii Thea Visconti sunt o combinație inteligentă între pantofi și sandale, cu un aspect deosebit de feminin, În același timp, acești pantofi au un aer retro, așa că eu i-aș purta mai mult cu rochii. Mi-ar plăcea să îi port în combinație cu o rochie cu croială A-line din dantelă albă sau bej.
   Decupajul lasă frumos la vedere piciorul, iar acest tip de pantofi poate fi purtat atât cu dres, cât și cu piciorul gol. Multe persoane refuză să poarte pantofi decupați cu dresuri, însă dacă alegem pentru nuanța potrivită, aspectul poate fi unul reușit.
   Tocul gros, este suficient de înalt cât să fie și comod, dar și elegant în același timp. Un mare plus este bareta, care îmi amintește de minunații pantofi vintage.

   Nu puteam să nu aleg și o pereche de pantofi color block, mult mai decupați, potriviți abia pentru sfârșitul de primăvară, când temperaturile vor mai crește. Pantofii Exclusive sunt  aproape ca niște sandale, fiind decupați atât în față, cât și pe părțile laterale.
  Dacă vă gândeați că oranjul este greu de combinat, iată o dovadă a faptului că arată foarte bine chiar și în combinație cu verde.
  Îmi place la nebunie tocul de lemn și chiar dacă este mai înalt, este ajustat de platforma din partea din față. Se potrivește de minune cu pielea naturală de culoare oranj, creând un contrast foarte plăcut.
   Acești pantofi sunt potriviți atât pentru ținute casual, dar pot fi purtați și la petreceri, cu rochii din materiale vaporoase.

    Îmi place faptul că în magazinul online Asortie.ro se găsesc multe modele de încălțăminte pentru toate gusturile, indiferent de ce culoare ai alege. În plus, prețurile sunt accesibile, având în vedere designul pantofilor, dar mai ales materialele de cea mai bună calitate.
    Vouă vă place culoarea portocaliu? Ați înlocui pantofii de culoare negru cu o pereche dintre cele de mai sus?


Haine cu personalitate


   Sunt genul de persoană care se folosește de îmbrăcăminte pentru a se exprima. De la bluze, la rochii, pantofi, genți și bijuterii, toate reflectă felul meu de a fi, sunt o carte de vizită a personalității mele. De fiecare dată sunt atentă ce port, mai ales că de cele mai multe ori îmi place să fiu în tendințe cu moda. Sunt convinsă că alegerea hainelor și a accesoriilor care ne reprezintă pe fiecare în parte este cheia succesului pentru obținerea unui stil vestimentar reprezentativ. Mai mult decât atât, te simți în largul tău și sigură pe tine atunci când porți haine care se potrivesc felului tău de a fi.
   Pentru acest început frumos de primăvară am optat pentru o ținută care exprimă forță, poftă de viață, dar și feminitate. Poate vă mirați cum pot fi aduse aceste trei elemente laolaltă, însă veți observa ce aromonie se creează între ele, dacă optăm pentru piesele și accesoriile vestimentare potrivite. Cum personalitatea mea este una complexă, m-am jucat cu mai multe texturi, materiale, croieli și culori, așa că rezultatul este unul care mă caracterizează: un outfit casual-smart cu câteva piese de efect.

   Pentru început, am optat pentru Bluza Marine albă, cu model floral dantelat, pentru că mi-am dorit un articol care să exprime feminitate, delicatețe. Eu sunt o fire romantică, iar dantela și broderia sunt materialele mele preferate când vine vorba de bluze. De obicei, optez pentru dantela alba, care poate fi purtată în combinație cu fuste și pantaloni în aproape orice culoare și imprimeu.
   Niciodată aceste materiale nu se vor demoda, iar designerii le-au reinventat, introducându-le în colecțiile lor de fiecare dată, folosindu-le ca pe un simbol al frumuseții feminine.
   Această shift blouse, cu croi masculin, este o variantă potrivită atât pentru ținutele casual, cât și pentru cele office, fiind o piesă de rezistență a sezonului primăvară-vară 2014.
  Prin acest articol vestimentar mi-am exprimat latura romantică și feminină a personalității mele, o latură pe care fiecare femeie ar trebui să o afișeze prin ținuta ei.


    De departe cea mai mare revelație vestimentară a sezonului, Fusta Atos Lombardini este piesa-centrală a ținutei. Croiala midi, tipică fustelor tea-skirt, atât de apreciate în acest sezon, cât și materialul reușesc să exprime în mod evident latura puternică a personalității mele, forța feminină.
    Pe lângă lungime, fusta este un must-have al sezonului și datorită faptului că este plisată. Fustele plisate sunt de mare efect! Eu îi ofer un mare plus pentru material, pielea ecologică fiind lucrată frumos și având calitatea de a fi verstilă.
   Prin ce alt articol vestimentar ne putem exprima forța, puterea, independeța decât prin această minunată fustă din piele ecologică neagră.  Am ales culoarea negru pentru a da forță acestui outfit și pentru că mi-am dorit să creez o ținută modernă alb-negru, personalizată.
   Așa cum am spus, am încercat să personalizez ținuta black-white, aducând-o la viață prin două accesorii vestimentare pline de culoare.
   Dacă ați consultat deja paleta de culori a sezonului primăvară-vară 2014 știți deja că una dintre acestea este galbenul freezie. În această culoare sunt și accesoriile alese de mine, o poșetă deosebită din lemn cu închizătoare aurie și Brățara Cuckoo Moment, confecționată din piele și argint.
   Orice om serios are nevoie de puțină culoare în viața lui, așa că și eu am optat pentru un strop de culoare care să alunge monotonia ținutei alb-negru.
   Accesoriile galbene exprimă latura mea jucăușă, veselă plină de viață, acea latură a personalității pe care o dezvoltăm din copilărie și pe care o păstrăm vie pentru a putea trece peste greutățile vieții cu zâmbetul pe buze.

   Atât articolele vestimentare, cât și accesoriile au fost selectate din magazinul online Wardrobe B, un concept store curajos, care încurajează femeile să poarte haine care se potrivesc felului lor de a fi. Ne încurajează să ne exprimăm vestimentar, să facem alegerile inteligente, potrivite stilului nostru de a trăi, de a simți, de a gândi.
   Fără să își dorească să impună anumite tendințe vestimentare, Wardrobe B reușește să pună la dispoziția noastră haine și bijuterii cu designuri moderne, în trend. Dincolo de a ne da sfaturi vestimentare și a ne recomanda cele mai recente apariții în materie de fashion, acest concept store ne încurajează să ne descoperim și să ne definim propriul stil vestimentar, să devenim un fashion icon.
    Wardrobe B ne oferă posibilitatea de a alege: de a alege un stil vestimentar personal, însă unul rafinat, creat din articole aparte, în serie mică.
   Acest magazin online ne oferă accesul în exclusivitate pentru România la branduri precum Atos Lombardini, Bruuns Bazaar, Baum und Pferdgarten, Rocio, A Cuckoo Moment, La Kore Milano sau Only E.T will Judge me, branduri foarte puțin cunoscute , sau chiar necunoscute celor mai mulți dintre români. Cu toate acestea, brandurile care se regăsesc în dulăpiorul curajos, sunt recunoscute la nivel mondial grație croielilor deosebite, materialelor de cea mai bună calitate și a stilului fără cusur.
   Mai mult decât atât, Wardrobe B este locul perfect de unde îți poți achiziționa haine aproape unicat, dacă ești adepta hainelor rare, pe care nu le întâlnești și la alte zeci sau chiar sute de persoane. Fiecare articol în sine este o piesă nemuritoare, grație designului clasic, motiv pentru care va fi în trend nu doar acum, ci și peste 3 sezoane, chiar și peste 10 sau chiar mai multe.
 
  Fie că preferăm hainele unice, deosebite, cum sunt cele de la Wardrobe B, fie că încurajăm curentul consumerist, important este să purtăm haine și accesorii care să ne reflecte personalitatea! Voi vă exprimați personalitatea prin haine?

vineri, 28 martie 2014

Gașca iubitorilor de roți

   Salutări tuturor iubitorilor de roți! Numele meu este Biciclică și, ca și voi, îmi plac la nebunie roțile. Mă împac bine și cu iarna, dar abia aștept să vină primăvara să merg cu roțile mele cele noi prin parc. Cum am intrat la școala, părinții mi-au cumpărat o bicicletă neagră nouă, prima mea bicicletă. Și ne-am împrietenit imediat, de am devenit cel mai tare biciclist din tot parcul. De acolo mi se trage și denumirea de Biciclică. Amicul meu pe două roți fuge prin aleile parcului ca gândul, încât ceilalți bicicliști din parc nu pot ține pasul.
   - Uite-l pe Biciclică, trece ca gândul, zice unul!
   - Ca un fulger, zice un altul.
 
  Dar mie nu-mi place decât să mă plimb în șaua comodă, pedalând frenetic în razele soarelui de primăvară, având siguranța în frânele de la ambele roți. L-am pus pe tata să-mi scoată roțile ajutătoare; acum nu mai sunt un copilaș, sunt un puști!

Surioara mea mai mică a primit de la Moș Crăciun o bicicletă roz cu pisicuțe, de pe care nu s-a mai dat jos de cum a venit primăvara. Dă din pedale, încercând să mă prindă din urmă, dar eu n-o aștept și-o fac să verse lacrimi de crocodil, cum face orice răsfățată, mai ales că se oprește ori de câte ori zărește vreo floricică înflorită, pe care o pune în coșulețul cu flori.
   - Nu poți să fii și biciclistă și florăreasă, i-am zis, și-am plecat să pedalez împreună cu puștii din cartier.

Ea încă este dependentă de rotițele ajutătoare și trebuie mereu să aibe grijă ca ursulețul Moș Martin să nu cadă din scăunelul lui.  Celelalte fetițe, pe care mămicile le-au îmbrăcat în hăinuțe primăvăratice, în tonuri pastelate, cu buline și flori, se uită urăcioase la bicicleta ei minunată, lucru care-i șterge lacrimile de crocodil, înlocuindu-le cu doi bujori în obrăjori.

    Când eram în grupa mare la grădiniță, eram cel mai tare trotinist din toată grădinița, dar nu-l întreceam pe Trotinelli, maestrul cartierului. Eu aveam o trotinetă urâtă, pe când el avea o mândrețe de tricicletă, cu platforma ramforsată, numai bună pentru a face cascadorii. Trotinelli e jumătate român, jumătate italian, dar noi avem ciudă pe el pentru că are ce mai șmecheră trotinetă din tot parcul, cum trece cu ea, cum se întorc toate capetele după ea. Trotinelli ne aduce mereu bomboane de ciocolată de la bunica lui din Italia, încercând să ne câștige ca tovarăși de roți, dar noi mâncăm bomboanele și tot ne uităm cu jing la trotineta ca un fulger. Dintre toți, Triciclonț e cel mai invidios: deși are aproape 7 ani, părinții lui n-au vrut să-i cumpere nici bicicletă, nici trotinetă și mereu se întristează că trotineta lui pentru copii în face să fie ultimul din toată gașca.

   În gașca noastră am strâns de toate, numai roți să fie: biciclete, trotinete, triciclete, chiar și role și skateboard-uri. Ne lăsăm plimbați pe toți cât e ziua de lungă, de n-a rămas niciun locușor neexplorat în tot parcul. După o zi întreagă de pedalat, oboseala ne cuprinde, dar în loc să adormim visăm la alte roți, la roțile cu care ne vom plimba în viitor: eu visez la o mototcicletă neagră, Trotinelli poate visează la o mașină decapotabilă cum le place italienilor, iar Triciclonț pesemne că-și dorește o mașină de curse, ca să nu mai fie niciodată ultimul.

joi, 27 martie 2014

Paradisul pantofilor: Asortie.ro

     Dragele mele, astăzi vă invit să facem o promenadă în Paradisul Pantofilor! Dar fiți cu băgare de seamă, că numai acelea dintre voi care iubesc cu adevărat pantofii vor putea păși pe acest tărâm fermecat, pentru a se bucura de cele mai minunate perechi de pantofi, sandale, balerini și cizme din toate împărățiile. Asortie.ro, căci așa se mai numește Paradisul Pantofilor, a întâmpinat venirea primăverii prin modele de încălțăminte ce-ți vor fura mințile! Dintre sutele de modele, cel puțin unul este sufletul tău pereche, așa că haideți să descoperim împreună paradisul femeilor!

    Prima dată vom păși pe Aleea Pantofilor. Aici vom găsi pantofi cu toc, dar și pantofi comozi cu tocul mic, încălțăminte decupată, în diverse culori. Pantofii s-au strâns laolată pentru că în Paradisul Pnatofilor toate lucrurile sunt la locul lor, aranjate frumos pe categorii, pentru a putea găsi cu ușurință exact ceea ce cauți. Mergând pe alee, vei recunoaște veteranii locului: pantofii cu design clasic, care nu se demodează în timp. Pielea lor frumos lucrată se amestecă în fel și fel de combinații de culori, care de care mai atrăgătoare. Unii pantofi clasici au suferit modificări de design, cum este cazul Pantofilor Thea Visconti, care se remarcă prin inserția de piele corai și sistemul-fantezie de închidere cu șiret. Tocul gros, frumos lasă să se înțeleagă că pantofii cu pricina nu-s pentru oricine, ci pentru doamnele și domnișoarele cu personalitate, sigure pe ele.
   În Aleea Pantofilor, timpul nu se măsoară ca în realitate. Aici poți sta oricât dorești, studiind fiecare model în parte, până te decizi care ți se potrivește cel mai mult.
   Pantofii decupați sunt și ei la loc de cinste, fiind o variantă inteligentă între pantofi și sandale, astfel că dacă nu îți permiți două perechi, una de pantofi și una de sandale, atunci sunt cea mai bună opțiune. Unii dintre ei apelează la trucuri simpatice, cum sunt fundițele aplicate, alții la jocuri de culori care te cuceresc pe loc. Cert este că toți sunt lucrați din piele naturală de cea mai bună calitate, așa că se vor păstra la fel de frumoși și peste 2-3 ani, poate chiar și peste mai mulți.
  Dar să mergem mai departe, pentru că o dată ajunși în paradisul Asortie, vă puteți întoarce oricând la perechile care v-au atras atenția!
    
    Mai aveți încă multe de văzut! Promenadaa continuă cu multe alte minunății pentru toate gusturile și stilurile vestimentare. Pe Aleea Sandalelor s-au aliniat cele mai cochete perechi de sandale, așteptând cuminți să se mai încălzească vremea și să fie scoase la plimbare. Pentru cele mai curajoase femei, sandalele au optat pentru tocuri înalte și sexi, combinate uneori cu platformă în partea din față. Dacă doriți ceva mai feminin și comod, sandalele Zodiaco sunt cea mai inspirată alegere, datorită combinației cromatice în tonuri nude, care permite purtarea lor în multiple variante vestimentare. Tocul subțire, de înălțime medie și sistemul de închidere cu baretă le oferă un aspect retro. Acest model poate fi purtat cu cea mai interesantă fustă a sezonului primăvară-vară: fusta tea skirt, care are o lungime medie, până la jumătatea gambelor.


   Rămânem tot pe meleagul sandalelor, pentru că aleea lor încă nu s-a terminat și încă mai sunt multe de descoperit. Dacă vă place să purtați pantaloni sau blugi, cea mai bună opțiune în materie de încălțăminte pentru sezonul cald sunt sandalele cu platformă. Acest model wedges este recunoscut datorită faptului că oricât de înaltă este talpa, sandalele sunt comode iar mersul nu ne obosește picioarele.
    Modelul ales de mine este lucrat din fâșii de piele în diverse tonuri de maro, care sunt reunite într-o combinație cromatică caldă, într-un fel de degrade. Talpa frumos lucrată se asortează perfect cu pielea colorată, făcând ca această pereche de sandale să aibă un aer boho.


     La fel de frumoasă este și Aleea Balerinilor, unde pantofiorii fără toc sau cu tocul mic s-au strâns la șuetă, prezentându-mi pieile moi și catifelate, dar și elementele de decor cu care au fost înzestrate. Balerinii sunt perfecți pentru zilele în care nu ai cum să porți tocuri: fie mergi la o plimbare prin parc, la un picnic sau la film. Ei pot fi purtați în combinații casual sau casual-chic, având un aspect la fel de frumos atât cu pantaloni, cât și cu fuste sau rochii.
    Cele mai drăgălașe combinații de culori s-au strând în raft pentru a ne încânta privirile. Uitați-vă numai la balerinii aceștia în două tonuri de mov, lucrați deopotrivă din piele naturală și piele întoarsă. Floarea-fantezie cu patru petale este de mare efect, scoțând din banalitate această pereche de balerini. La fel se remarcă și talpa de culoare alb, care contrastează plăcut cu cele două nuanțe de mov.

   În Paradisul Asortie mai sunt și alte categorii de încălțăminte cel puțin la fel de simpatice. Din Aleea Cizmelor de vară până în Aleea Mocasinilor, trebuie să mai dai ochii și cu papucei, saboți , dar și pantofi sport. Eu vă las să descoperiți singure restul comorilor ce se ascund în acest paradis al pantofilor! Vă asigur, însă, că promenada printre toate aceste categorii de încălțăminte vă va încânta și nu veți putea rezista tentației de a vă achiziționa măcar o pereche de sandale sau de pantofi pentru sezonul primăvară-vară.

OOTD: Sweet Pastels


   Primăvară, primăvară, faci ce faci și reușești să domolești din căldura soarelui! Astăzi nu am putut să ies afară îmbrăcată prea subțire, așa că am scos la plimbare noua jachetă SheInside, pe care mi-am achiziționat-o tocmai pentru a o purta când se face trecerea de la iarnă la primăvară. La început am fost dezamăgită, fiindcă trecerea s-a produs brusc și imediat a fost cald afară, însă în ultimele zile s-a mai răcorit puțin, ba chiar bate și vântul. Haina are croiala unui sacou, dar este confecționată dintr-un material ma gros, iar gulerul din blăniță artificială de culoare ivoire se potrivește de minune cu nuanța de roz-somon a jachetei.

   M-am îndrăgostit de fusta Bershka pe care am găsit-o pe Kurtmann.ro la un preț foarte mic și pentru că mai multe citittoare ale blogului au dorit să le arăt mai multe combinații cu acest articol, am profitat de ocazie pentru a o purta iarăși. Avantajul fustelor de dantelă este acela că pot fi combinate cu ușurință, păstrând un aspect feminin și romantic al ținutei, per ansamblu.
   Zilele trecute au fost introduse modele noi Bershka și-mi pare așa de rău că nu am comandat o jachetă pe care pusesem ochii. M-am gândit că nu o să o mai găsesc în stoc, dar m-am înșelat. Așa că dacă și vouă vă place ceva mult de tot, sfatul meu este să nu ezitați și să adăugați produsul în coș, pentru că stocurile se epuizează rapid la Kurtmann și e tare urât să rămâi cu buza umflată.
   Am ales să port noul top bej cu mărgeluțe aplicate, pantofi nude cu ținte și botul ascuțit, iar ca bijuterii am optat doar pentru un colier roz-piersică.
   Voi cum ați combina fusta de dantelă?



Jachetă SheInside
Fustă Bershka via Kurtmann.ro
Pantofi Udobuy.com
Bluză H&M
Colier SheInside






.
 

Bijuteriile dau viață ținutelor noastre

    Prima petrecere din această primăvară se anunță monotonă, din punct de vedere al vestimentației all-black. Organizatorii, prieteni buni, iubitori ai clasicului negru, sărbătoresc un deceniu de la mariaj și vor o petrecere într-un decor intim. Mie nu-mi place să port negru la modul general, dar niciodată nu mi-a lipsit rochia neagră din garderobă, pentru că este mai utilă decât mi-aș dori eu să fie. Nu o să mă las cuprinsă de monotonie, mai ales acum că a venit primăvara și simt nevoia să port haine și bijuterii colorate,  așa că am să aduc întregul outfit la viață, cu ajutorul accesoriilor extravagante din magazinul online ByAlya.com. Rochia neagră va fi aproape insesizabilă, pentru că brățara și colierul pe care mi le-am ales vor trona în centrul ținutei și vor da un aspect modern și sofisticat ținutei.

   Colierul Emerald Addiction este magnific, impozant și poate scoate din banal orice ținută simplă. În ultimul an, colierele statement, cum este și acesta, a reprezentat o adevărată revoluție în lumea modei, constituind un trend îmbrățișat de designerii din toate colțurile lumii. Acest tip de colier se remarcă prin dimensiunile sale, fiind o piesă-cheie ce reușește să revoluționeze orice ținută.
   La colierul ales, m-a încântat în primul rând culoarea verde-smarald a pietrelor decorative, care se potrivește de minune cu nuanța blond-coniac a părului meu. Pietrele ca smaraldul sunt puse în evidență prin combinația non-convențională cu șnurul negru gros, precum și cum elementele metalice aurii.
 




  De fiecare dată când optez pentru un colier statement, renunț la cercei, pentru că nu doresc să încarc prea mult partea de sus a corpului. Colierul acoperă deja o paret mult prea mare a pieptului și se evidențiază fără probleme, așa că cerceii ar fi de prisos și nu ar arăta deloc bine.

   Mi-a fost greu să renunț la cercei, mai ales că în magazinul ByAlya am văzut câteva perechi interesanți, exact pe gustul meu. Eu am o mare slăbiciune pentru bijuteriile opulente, în culori puternice, care pot fi accesorizate cu ușurință ținutelor în culori uni. Am ales, în schimb, brățara Golden Crown, o brățară metalică aurie, cu un design modern: metalul pare sã se topească sub forma unor picături. Brățara este destul de discretă și se va potrivi de minune cu rochia și colierul.

     Nu mi-am dorit bijuterii mult prea elegante, ci unele potrivite pentru atmosfera, decorul, dar mai ales tematica petrecerii. Dacă sunteți în impas și nu știți ce anume să purtați la o petrecere sau un eveniment, optați pentru clasica rochie neagră a cărei croială vi se potrivește, dar vă recomand să o scoateți din banalitate accesorizând-o conform stilului care vă reprezintă cu bijuterii interesante, cum sunt cele pe care vi le-am prezentat.






marți, 25 martie 2014

Colecția mea de pantofi de la Miniprix


   Principalul motiv pentru care aștept primăvara îl constituie pantofii. Fiind născută iarna, m-am obișnuit să accept acest anotimp, dar să-i port pică, deopotrivă, pentru că nu-mi permite să ies la plimbare în pantofi. Dar de cum se instalează primăvara și până la primele ploi de sfârșit de toamnă, pantofii devin cei mai buni tovarăși ai mei de drum! Și nu vă spun cât de mult le plac plimbările, chiar dacă îi asortez cu pantaloni, fuste sau pantalonași scurți!
   În materie de pantofi, Miniprix (CLICK AICI) este unul dintre magazinele mele preferate, pentru că modelele sunt variate, iar prețurile sunt atât de convenabile încât îți permiți să-ți achiziționezi două perechi în loc de una singură.
   Țin mult la pantofii mei, chiar dacă unele perechi nu sunt din piele sau nu au costat o avere. Mereu am avut grijă de lucrurile mele, așa că pe unii pantofi chiar îi mai țin în cutiile originale până reușesc să-i port de câteva ori. Apoi îi așez pe raft, alături de celelalte perechi, care mai de care mai doritoare să fie scose la plimbare.
  Și pentru că ïn suflet am rămas o fetiță, pantofiorii sunt jucăriile mele: mereu o să vreau câte o pereche nouă și am să mă joc cu toți, fără discriminare. Dacă se întâmplă ca vreun pantof să se zgârie ori, mai rău, să i se rupă tocul, atunci se lasă cu supărări, oftat și chiar cu lacrimi de crocodil.

  De la Miniprix am strâns mai multe perechi de pantofi, însă astăzi vă voi arăta care sunt favoritele mele. Am început întâi să caut modele pe gustul meu în magazinele fizice din București, apoi am preferat cumpărăturile online, care sunt mai puțin obositoare și îți lasă mai mult timp de gândire. Mereu mi-au plăcut pantofii cu botul ascuțit, sunt de departe cei mai frumoși și arată foarte bine în picior, indiferent cu ce îi combini. Am avut norocul să găsesc o pereche roz cu tocul verde-mentă, pe care i-am purtat în foarte multe combinații până acum, pe multe dintre ele vi le-am arătat și pe blog. Pantofii verzi cu țepi și cei roz au fost comandați din magazinul online, iar prețul unei perechi a fost mic de tot.
 
    Pe cei roșii i-am găsit, spre marea mea surpriza, la Miniprix Păcii. Am zis surpriză pentru că de mult timp îmi doream o pereche asemănătoare, iar când i-am văzut în raft m-am dus într-un suflet la ei, sã verific dacă au măsura mea. Toate aceste trei perechi au tocul înalt, de peste 10 cm și chiar dacă nu îi pot purta oriunde și oricând, reușesc să-i scot destul de des la plimbare. Pantofii gri-petrol stăteau în raft la Miniprix din Piața Romană și chiar dacă nu știam în ce mãsură pot merge pe tocurile foarte înalte, i-am pus repede în coș, să nu mi-i sufle cineva.



   De fiecare dată când intru pe site verific ce modele noi de pantofi au fost postate. Dacă nu ați văzut încă ultimele modele de încălțăminte, atunci ar fi cazul să intrați pe site și să vă răsfățați privirile. Eu deja am pe lista de dorințe câteva perechi de încălțăminte, poate voi reuși să fac suficiente economii pentru a mi le achiziționa pe toate. Recunosc că favoriții mei sunt pantofii cu toc înalt, dar îi prefer pe cei cu tocul comod când trebuie să merg pe jos mai mult , pentru a nu obosi. Nici balerinii sau sandalele nu-mi displac și-mi place să am din toate, pentru a le purta cât ține sezonul cald.






luni, 24 martie 2014

Micul meu succes in grădinărit


   Una dintre rezoluțiile anului 2014 pe care le-am stabilit la început de an a fost să mă apuc de grădinărit, în condițiile în care eu oricum locuiesc la casă și am suficient spațiu pentru a planta câte ceva. Mai mult decât atât, am văzut în grădinărit o modalitate excelentă de a mă detașa de rutina zilnică și, mai ales, de orele petrecute în fața calculatorului.
   Pentru că mi-am luat acest angajament și în fața cititorilor mei, m-am mobilizat, în primul rând pentru a nu deveni un model negativ. Așa că mi-am cumpărat primele semințe de plante, bulbi și butași imediat cum au început să apară pe piață. Pentru că mi-a fost greu să găsesc în același magazin fizic tot ce-mi doream, m-am resemnat și am revenit în fața laptopului pentru a-mi alege cele mai potrivite răsaduri pentru viitoarea mea activitate de grădinar începător. Întotdeauna găsesc în magazinul online Covera cele mai diversificate produse pentru casă și grădină, la prețuri pentru toate buzunarele.
   Mi-am ales în primul rând semințe de căpșuni temptation Premium, pentru că eu am mai avut în grădină căpșuni, dar s-au distrus în timp. Cu aceste căpșuni mi-am și început activitatea de grădinărit propriu-zisă. Niciodată nu m-am gândit că fructele delicioase iau naștere din niște semințe atât de micuțe! Bineînțeles că înainte m-am documentat bine, așa că mi-am ales și o cutie de îngrășământ organic pentru căpșuni, pentru că vroiam ca toate semințele să încolțească, iar plantele să fie sănătoasă. Să vedeți nebunia când am improvizat un mic solar pentru semințele de căpșuni, pentru a le oferi un mediu propice pentru a germina în intervalul indicat pe ambalaj. Le-am udat la fiecare 2-3 zile cu un spray care pulveriza uniform apa, având grijă ca pământul să fie în permanență umed. În circa o lună, semințele au germinat și au lăsat la vedere trupuri fragile, de un verde crud. Încă sunt în cutiuța lor, pentru că nu sunt suficient de mari pentru a fi transplantate, însă sunt tare curioasă cum vor rezista căldurii și cât de gustoase vor fi căpșunile, în cazul în care voi avea o producție generoasă, așa cum îmi doresc.

   Rămân tot la semințe, pentru că m-am făcut mare grădinăreasă și mi-am cumpărat și semințe de salată Iceberg, ridichii, pătrunjel, cimbru, busuioc și mazăre. Am profitat de vremea frumoasă de afară și le-am sădit cu grijă, conform indicațiilor de pe fiecare ambalaj în parte. Deja au răsărit și le-a dat primele frunzulițe, dar am grijă să le ud în fiecare zi, pentru că soarele este deja destul de puternic, iar pământul este uscat.
Abia aștept să îmi fac prima salată cu legume proaspăt culese din legume. Sunt convinsă că vor avea un gust aparte pentru că le-am plantat și le-am îngrijit cu mâinile mele, cu multă dragoste.
    Grădinăritul nu este solicitant și reprezintă o modalitate excelentă de relaxare, de detașare și de încărcare cu energie pozitivă. Departe de a-l compara cu agricultura, grădinăritul poate fi practicat de oricine, chiar și în apartamente și în garsoniere cu balcon, unde puteți planta fie flori, fie condimente în ghivece.
   Mie deja mi-au căzut cu tronc și acești Bulbi de gladiole, disponibili într-o frumoasă combinație cromatică , care s-ar potrivi perfect lângă gladiolele mele albe din grădina cu flori. Nu știu cum se face, dar deja am căzut în patima grădinăritului: fac ce fac și-mi doresc câte ceva nou. În plus, în fiecare zi merg în grădină să văd în ce stadiu sunt plantele mele dragi. Chiar dacă unii ar considera amuzant ce zic, acesta este micul meu succes în grădinărit și sunt mândră el!

   Voi ați plantat ceva în acest început de primăvară? Vă place să grădinăriți?




OOTD: Spring in Neon green


   Cum a venit primăvara, cum gândul meu zboară numai la haine colorate. Dar cum nu mă pot îmbrăca din cap până în picioare în culori puternice fără să arăt ca un clovn, trebuie să combin culorile stridente cu tonuri neutre. Pentru astăzi am ales o ținută feminină, în care broderia este frumos pusă în evidență de intensele tonuri de verde neon.
   Fusta Bershka a fost inclusă în ultima comandă Kurtmann, fiind printre primele achiziții din această primăvară. Cum mie îmi plac hainele din dantelă sau broderie, nu am stat pe gânduri și am pus repede fusta în coș, pentru că în acest outlet online cu haine de la branduri cunoscute, precum Zara, Bershka sau Mango, stocul se epuizează rapid.
   În același stil este și bluzița cu aplicații, pe care abia așteptam să o scot la plimbare. Materialul nonconvențional și designul clasic fac ca această bluză să fie una dintre preferatele mele. Primăvara și vara îmi place să port bluze în culori deschise, care au modele, broderii și aplicații aparte.
   În picioare am ales să port noii pantofi verde neon din ultima comandă Oasap.com. Nu e un secret că pantofii au o culoare stridentă, care devine și mai intensă în lumina soarelui. Sunt comozi, datorită tocului de înălțime medie, iar breteluța cu care se închid le oferă stabilitate. Eu mi-am ales măsura 37 și mi s-a potrivit perfect. Pantofii sunt confecționați dintr-un înlocuitor de piele cu aspect lăcuit.
   Frumosul sacou cu imprimeu floral în tonuri neon este de la Choies și arată incredibil de bine. Eu l-am achiziționat pentru a-mi face un costum (sacou + pantaloni) în același imprimeu, dar mă bucur că îl pot purta și în alte combinații.
   Ca accesorii, am optat pentru o curea metalică aurie cu fundiță și o pereche de cercei statement, ambele achiziționate din magazinul online SheInside.com.
 
   Vouă vă plac culorile neon? Le-ați purta sau vi se par mult prea extravagante?



Bluză FrontRowShop
Sacou Choies.com
Pantofi Oasap
Cercei SheInside
Curea SheInside








   Ați văzut ultimele noutăți de pe Kurtmann.ro? (click pe imaginea de mai jos pentru a vedea oferta)

Kurtmann
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...