vineri, 29 august 2014

Comandă Asortie.ro: Pantofii din piele cei noi


    Sunt ultimele zile de vară, dar eu am speranța că nu ne vom despărți așa de repede de sandale. Ca să trișez un pic și să păcălesc toamna, mi-am achiziționat o pereche nouă de pantofi din piele din magazinul online Asortie.ro. Noile încălțări nu sunt nici sandale, nici pantofi, ci un hibrid pe care eu îl numesc pantofi decupați.
    Vă mai amintiți prima mea pereche de pantofi de la Asortie? (click aici) Încă îi mai țin în cutia originală, atât de drag îmi este de ei și vă spuneam de atunci că trebuie să îmi mai iau o pereche nouă. Mi-am ales tot o pereche marca Botta, confecționați din piele naturală de culoare bej și fistic. Iubesc combinația de culori deoarece nu este foarte intensă și merge purtată la multe ținute. Comanda mi-a venit tot la poștă, în doar 24 de ore de la plasarea comenzii.
   Pantofii decupați Botta (click aici) sunt pe lista mea de dorințe de când am descoperit site-ul și iată că răbdarea mi-a fost răsplătită. Sunt unii dintre cei mai frumoși pantofi din piele pe care i-am văzut vreodată și cred că o să se mențină mult timp de-acum încolo, așa că se merită să investiți circa 300-400 ron într-o pereche de pantofi de calitate.
   Tocul lor măsoară cca 10-10,5 cm, deci sunt destul de înalți, dar nu exagerați. Măsura mi s-a potrivit perfect, mai ales că bareta din spate este ajustabilă. Botul ascuțit este marea mea slăbiciune și îmi place la nebunie cum arată în picior.
   Preț: 289 lei  239 lei


      Magazinul ploieștean Asortie are o gamă foarte mare de încălțăminte din piele naturală de calitate, de la sandale, la pantofi, cizme și ghete. Nu am ajuns în Ploiești ca să vă confirm, dar pe site este precizat faptul că au și magazine fizice în oraș (sunt trecute și adresele exacte), unde puteți vedea pe viu toate modelele.
     Chiar dacă nu au multe modele ultra-cool, magazinul este bine dotat cu pantofi clasici și pantofi office, cu tocul decent, perfect pentru birou. Să recunoaștem cinstit, nu foarte multe femei pot purta zilnic tocuri foarte înalte la job!
    Modelele disponibile sunt pentru femei de toate vârstele, așa că merită să le faceți o vizită și să vedeți dacă găsiți ceva pe gustul vostru. Și nici bărbații nu sunt deloc neglijați, așa că cine caută pantofi și ghete bărbătești din piele naturală, a găsit soluția salvatoare. În această perioadă, pe site sunt multe reduceri, în special la încălțămintea de vară, așa că multe perechi pot fi achiziționate chiar și la jumătate de preț.


   Mai jos vă las câteva informații utile legate de magazinul online Asortie.ro:

  • comanda se plasează simplu și rapid, fie în magazinul online, fie telefonic la nr 0726752634
  • livrarea se poate face prin curierat (Urgent Curier) - transport 20lei, sau poșta română-transport 15 lei
  • transportul este gratuit pentru comenzile mai mari de 500 lei
  • produsele pot fi returnate sau schimbate în termen de 10 zile lucrătoare








joi, 28 august 2014

Un fruct pe zi: Suc natural de piersici și banane


    La trecerea de la un sezon la altul îmi place să urmez o cură de detoxifiere, pentru a-mi pregăti organismul pentru noile temperaturi. Toamna aceasta mi-am propus să consum fructe și legume crude, sub diverse forme. Nu credeam că un mixer de mână o să-mi fie așa util, dar de când l-am luat îl folosesc de câteva ori pe zi. De aici mi-a venit și ideea să fac postări cu sucuri și preparate rapide din fructe și legume, care să ne umple de energie și vitamine pentru întreaga zi.

    Pentru astăzi vă propun un suc natural din piersici și banane. Pentru 1/2 litru suc (echivalentul a două pahare mari) aveți nevoie de :

  • o piersică mare sau două mai mici (sau nectarine, după preferințe)
  • o banană 
  • apă (puteți lăsa sucul mai gros, ca o pastă, sau îl puteți subția cu apă)
   Sucul este astfel preparat în circa 5 minute și este ideal pentru mic dejun sau pentru o doză de energie la serviciu. Îl puteți prepara rapid, înainte de a pleca la muncă, sau cu o seară înainte și să-l păstrați la frigider până dimineața. Merge de minune cu biscuiți și alte gustări uscate. 
   Dacă vreți să fie un picuț mai dulce, adăugați puțin zahăr.

   Utilul mixer de mână Philips este disponibil în majoritatea magazinelor electrocasnice din țară. Găsiți informații despre el pe pagina oficială (click aici). Preț recomandat: 215 lei 



marți, 26 august 2014

Comandă Yves Rocher


   Folosesc cosmetice Yves Rocher din primii ani de liceu și timp de mai bine de 8 ani am primit colete cu produse pentru îngrijirea tenului, a corpului și a părului de la acest brand franțuzesc. La început trimiteam comanda prin poștă, completând formularul primit în plic cu oferta, metodă încă valabilă și astăzi. În câteva rânduri am plasat comanda telefonic, dar de fiecare dată operatoarele nu au fost deloc prietenoase (ca să nu zic grețoase), așa că am încetat să mai folosesc această metodă.
   Astăzi plasez comenzi doar online și mi se pare un mare pas înainte făcut de Yves Rocher de când au decis să-și deschisă acest magazin virtual. Comenzile ajung foarte rapid, tot la oficiul poștal, plus că mereu se schimbă ofertele, care mi se par mult mai avantajoase decât cele primite prin poștă.
   Pe la mijlocul lunii iulie am plasat o comandă nouă pe site, în principal pentru că aveam nevoie de un exfoliant facial, dar și pentru că îmi era dor de parfumul Naturelle.

    Am avut în comandă următoarele produse:



     Dacă vă interesează să renunțați la comenzile Yves Rocher prin telefon și poștă și să optați pentru shoppingul online, vă recomand să vă abonați la newsletter. Așa o să primiți toate ofertele noi, direct în căsuța personală de e-mail. Eu tocmai m primit o ofertă atractivă, valabilă doar pe site, până pe 27 august. Oferta scade 50 de lei din valoarea oricărei comenzi mai mari de 149 lei, folosind codul HAPPY50. Codul se introduce în căsuța specială, imediat înainte de totalul comenzii.
   Pe lângă reducerea de 50 lei, mai primiți un cadou surpriză, la alegere dintre următoarele:

  • Cremă de zi Ovale Lifting cu efect de lifting - preț 105 lei
  • Rimel Sexy Pulp pentru volum- preț 60 lei
  • Ulei de duș oriental - preț 45 lei
  • Demachiant expres pentru ochi- preț 26 lei
  • Cadou surpriză - valoare 65 lei
   Plus, pe lângă acestea, mai primiți o geantă cadou și puteți achiziționa un set de mini cosmetice perfect pentru voiaj pentru numai 25 lei. Transportul este, desigur, gratuit.

   Eu am simulat o comandă, pentru a vedea cum arată coșul de cumpărături și care este avantajul acestei oferte. Mi-am ales produsele dorite în valoare de peste 149 lei, printre care am inclus și setul de mini-produse, care mi se pare excelent pentru vacanță. 
    În final, cu doar 109 lei am umplut coșul de cosmetice și m-am ales și cu cadouri grozave. Până pe 27 august este valabilă această atractivă ofertă (click aici)!

luni, 25 august 2014

Review: Vopsea de par fara amoniac Syoss Oleo Intense - Sandy Blond 9-60


  Experiența mea cu vopseaua de păr Syoss Oleo Intense a început în ianuarie 2014 și, ca majoritatea persoanelor care o achiziționează, am fost încântată de faptul că promitea o colorare perfectă a părului, fără să conțină amoniac.

   După ce am mai folosit două tonuri de roșu, de data aceasta m-am oprit la blond, încercând nuanța Sandy Blond 9-60, care pe cutie are un aspect natural, perfect pentru vară. Chiar dacă vopseaua Syoss Oleo Intense nu m-a încântat la primele două utilizări deorece nu rezistă pe firul de păr, am zis să-i mai dau o șansă. Am profitat de faptul că părul meu era deja blond și voiam doar să îmi împrospătez culoarea, dar și să văd cum se comportă pe rădăcinile naturale care erau crescute câțiva centimetri.


   Aceasta vopsea poate fi comandata online de AICI , la un pret foarte accesibil.

duminică, 24 august 2014

Bărbat, soț și tată

    Femeile, prin natura lor, sunt mame, soții și, în același timp, nu-și neglijează nici locul de muncă. Ele sunt cele răsfățate, așa că întotdeauna un cadou este bine-venit. Dar, cum de sute de ani femeile se luptă să fie tratate pe picior de egalitate, astăzi vom da Cezarului ce-i al Cezarului și îi vom răsfăța și pe bărbați. Și nu oricum, ci cu cele mai speciale cadouri de la Gift Boutique.
    Înainte de toate, un bărbat trebuie să fie bărbat în adevăratul sens al cuvântului, așa ca nu poate exista un cadou mai potrivit decât un Set pentru bărbierit Edwin Jagger. Fie că este vorba despre tatăl, iubitul, soțul sau fratele nostru, fiecărui bărbat îi place să se aranjeze și să arate perfect. Setul cadou compus din pămătuf pure badger, aparat de ras Mach3 și un suport din inox, asigură un barbierit sigur, pentru aranjarea perfectă a bărbii, mustății și a perciunilor. În plus, orice bărbat care are un loc de muncă stabil și merge la birou, trebuie să arate îngrijit și prezentabil, deoarece zilnic intră în contact cu diverse persoane.


    Cel mai important rol al bărbatului este acela de soț. Indiferent de vârsta și poziția socială, un soț iubitor trebuie să fie alături de soția sa și să-i ofere tot sprijinul de care aceasta are nevoie. Bărbatul modern nu mai privește bucătăria ca pe un teritoriu strict feminin și se implică cu toată capacitatea fizică, chiar dacă nu este un master chef. Marea sa specialitate este grătarul, așa că un Set Barbeque nu poate să reprezinte decât cireașa de pe tort. Șorțul negru din nylon este dovada clară a faptului că își ia atribuțiile în serios, în timp ce prepară carnea și legumele de pe grătar cu ajutorul furculiței, cleștelui și a spatulei speciale. Și, pentru ca totul să fie perfect, întocmai basmelor populare, el se îngrijește de sare și de piper, pentru ca preparatelor sale să nu le lipsească nimic. Departe de birou, în sânul familiei și al invitaților dragi, bărbatul se mândrește cu rolul său de bucătăraș de ocazie.


   Latura emoțională a bărbatului se activează imediat atunci când vine vorba despre familie, și mai ales despre copii. Mai presus de orice, bărbatul este un soț iubitor și nu se poate mândri mai tare decât atunci când el și fiul său poartă accesorii la fel: Setul de papioane tata și fiul. Papionul este simbol al eleganței masculine, însă culoarea veselă și imprimeul oferă acestui accesoriu un aspect jucăuș, specific copiilor. La petreceri în familie, spectacole școlare și aniversări, acest set de papioane va întări legătura dintre părinte și copil. Știți prea bine sintagma englezească „Like father, like son”, așa că orice tată se va mândri cu fiul- o parte din el, în timp ce fiul va fi fericit că se aseamănă și că merge pe urmele tatălui.


  Pe lângă aceste cadouri pentru bărbați, în magazinul online GiftBoutique.ro sunt multe alte produse minunate ce pot fi oferite în dar bărbaților din viața noastră. Ca și în cazul femeilor, un cadou făcut din suflet este cel mai frumos dar, așa că alegeți-l pe acela care să se potrivească felului de a fi al bărbatului căruia i-l veți oferi, fie că este vorba despre soțul, iubitul, tatăl sau un prieten drag.

sâmbătă, 23 august 2014

Unde-i vântul care-mi flutură urechile?


    Pe Bobiță nu cred că l-ați cunoscut până acum, e prea puțin posibil să fi dat nas în nas cu el pe vremea asta caniculară. Pe perioada verii, cățelul bălțat devine mai capricios decât în tot restul anului și nu are decât o singură grijă: cum să-i fluture urechile în vânt și să se răcorească.
   Marea problemă a lui Bobiță nu este aceea că ar fi peste măsură de puturos față de alți câini, dar cum dă căldura, cum i se înmoaie lăbuțele și blana deasă devine cel mai mare coșmar al său. Ca să nu mai spun că n-a mai avut un vis frumos de astă primăvară, când încă nu înfloriseră lalelele. Dar cum soarele a crescut temperaturile din termometre, băiatul meu blănos nu-și mai găsește locul. E drept că nu se dă în vânt după vară și, mai ales, după căldură!
     Vara trecută și-a găsit un camarad genial, ventilatorul din sufragerie, care-și rotea elicele nervos, într-o falsă iluzie de risipire a căldurii. Doar Bobiță era hipnotizat de mașinăria cu vânt, care-i flutura urechile și îi răcorea întregul trup răpus de căldură. Vedeți voi, nici măcar prin alergat bietul animal nu reușea să se răcorească, ba dimpotrivă transpira și se încălzea ca un cuptor. Ehe, și de când lumea și pământul, pe cuptor nu bate vântul.Și s-au ținut tovarăși, Bobiță și ventilatorul, până toamna, când cățelul și-a reluat ritmul obișnuit, iar ventilatorul a ajuns în cutia originală.

                           

    Vara aceasta, lucrurile n-au fost la fel de roz, mai ales că ne confruntăm cu cele mai mari temperaturi din istorie. A pornit cățelul aparatul, dar a băgat de seamă că acesta, deși trudește, pe vânt nu-l întrece! Se mișca elicea ca odinioară, dar fără a-l răcori pe animalul a cărui blană era arsă de soare. Și cum Bobiță nu era singurul din familie care băgase de seamă că în casă nu mai bate vântul care bătea, am pus lucrurile cap la cap și am decis că aveam nevoie urgentă de un aparat de aer condiționat de la Climatico
   Aveam banii puși deoparte pentru zile negre, dar i-am folosit în cele din urmă pentru zile călduroase, fără să stăm prea mult pe gânduri și fără să avem regrete. Era, în fapt, o necesitate, mai ales că aerul condiționat nu mai poate fi privit drept un moft, ci ca pe un mijloc de a trăi cum se cuvine. Am avut de unde alege și, în cele din urmă, ne-am decis în favoarea unui aparat de la Gree și i-a plăcut la nebunie lui Bobiță, care a dat din coadă bucuros până am ajuns acasă. Am beneficiat de montaj aer condiționat acreditat și câinele i-a păzit pe profesioniști până și-au terminat munca cu bine și au pornit rafale răcoritoare de aer din minunata mașinărie. 
   Aparatul de aer condițional este la fel de important într-o locuință la fel ca un aragaz, o mașină de spălat sau un aspirator. Pe durata verii, acesta elimină zăpușeala și face aerul din casă respirabil, iar pe durata verii reușește să ofere confortul unei locuințe călduroase și primitoare. Pe site-ul Climatico.ro există o ofertă variată de aparate de aer condiționat, cu livrare rapidă și montare profesionistă, la cele mai avantajoase prețuri. Avantajele acestui aparat modern sunt următoarele: ne protejează de căldură, ne împrospătează în zilele călduroase și creează un mediu optim în care trebuie să locuim pe perioada verii, pentru a ne desfășura în voie activitățile cotidiene la capacitatea maximă. 
   Într-un final, veselia a cucerit întreaga casă. Bobiță ne amuză pe toți cu giumbușlucurile sale, învârtindu-se haotic în jurul propriei cozi și făcând tumbe ca nebunul. Latră adesea, parcă ar vrea să ne vorbească, uitându-se cu ochii ca două mărgele de chihlimbar către noul său prieten, aparatul de aer condiționat. Acesta, tovarăș de încredere, stă la locul lui, pe perete, făcându-și treaba cu eficiență, zi de zi. Și vara nu mai pare așa teribilă, căldurile nu ne mai strică cheful de viață nici nouă și nici lui Bobiță. Adesea, când intru în casă și simt o răcoare extem de plăcută, îi spui cu voie bună cățelului:
   - Uite, Bobiță, e numai bine să-ți fluturi urechile în vânt!
  

miercuri, 20 august 2014

Ținuta zilei: Bluză neagră + Fustă cu flori


   Ultimele două zile au fost mai răcoroase, motiv pentru care am profitat de ocazie și am scos la plimbare noua bluză neagră marca OVS(click aici), pe care am achiziționat-o din outletul online Kurtmann.ro în urmă cu puțin timp. Am avut câteva treburi de rezolvat, așa că am optat pentru o ținută comodă, dar chic și am profitat de o mică pauză în care am făcut fotografii.
   De curând, brandul OVS a fost introdus în magazinul Kurtmann și, cum deja știam de produsele lor, mi-am dorit tare mult să vă ce calitate au materialele. Cum am foarte puține haine negre, am zis să-mi lărgesc gama și am găsit o bluză neagră cu mărgele aplicate, care mi s-a părut foarte interesantă.

marți, 19 august 2014

Secretul zâmbetului perfect: aparatul dentar de la cabinetul stomatologic Dental Praxis


Să vedeți cum a-nceput marea nebunie
de-am ajuns ca fulgerul la stomatologie:
am vrut să-mi fac cea mai frumoasă dantură,
s-o fac geloasă și pe mama natură,
fetele toate să-și dea coate, deodată
când dinții mei vor sta toți drepți, ca-n armată.
Dantura mea nu are-acum nici o măsură,
de toți dinții îmi sunt plasați aiurea-n gură,
pe unii zici că vântul i-a bătut
și parcă într-o parte au crescut,
zău că nu am arcadele normale,
și seamănă a portative muzicale:
caninii sunt rebeli, îi vezi cum dau din cap
îmi par crescuți cu toții pe ritmuri de hip-hop,
molarii mei se pare că au un mic avans,
de parc-au tot dansat numai pe ritmuri dance,
pe premolari nu pot să îi mai țin în loc
dansează pretutindeni, vrăjiți de stilul pop,
și am pe partea stângă, în spate, trei măsele
ce s-au desprins de restul, dansează pe manele.
Nu mai suport să am atâția muzicanți
și vreau să-i văd pe toți, frumos aliniați,
să pot să râd și să zâmbesc întruna,
să nu mă rușinez și să-i ascund cu mâna.
Și cum procesul de-ndreptat nu-i unul magic,
am căutat degrabă un cabinet stomatologic,
pe dinții să-i îngrijesc, pe toți să mi-i repar,
să fie prinși în horă, cu aparat dentar,
și-apoi să pot avea arcadele egale,
să nu îmi cânte-n gură n genuri muzicale.


Lucrurile au evoluat și-n stomatologie,
nu mai sunt aparate vechi, ca în copilărie,
urâte și triste, cu ligaturi,
pe care le vedeam ca pe adevărate torturi,
acum îmi pot pune un aparat autoligaturant,
ce doar arareori de medic e reglat,
de-acum igiena, zău că va fi o plăcere:
-Adio sângerări, adio, tu, durere!
Și de nu m-am născut cu dantura perfectă,
cu aparatul nou am zâmbet de vedetă,
când îmi pun aparatul el poate să și doară,
căci mă traatez de-ndată cu analgezic, ceară
și la sfârșit, când tratamentu-i gata
am să zâmbesc întruna. Frumoasă este viața!


   
 

sâmbătă, 16 august 2014

Cumpărături pastelate de la Miniprix


    În urmă cu puțin timp v-am arătat ultimele achiziții de la Miniprix (click aici), dar între timp au mai ajuns câteva minunății pastelate în șifonierul meu. Cum au fost reduceri masive în ultima perioadă, nu am stat prea mult pe gânduri și am adunat câteva produse în coșul de cumpărături.
   

    Mi-au atras atenția bluzele cu mânecă lungă și puloverele subțiri, pentru a mă pregăti din timp pentru toamnă. Am găsit o superbă bluză din bumbac și șifon (click aici), un mix de material foarte interesant, pe care am găsit rapid cu ce să o combin. La genul acesta de bluze nu îmi fac griji în privința măsurii și rareori caut ceva fix pe măsura mea. Cum îmi plac topurile care să arate mai cool, am ajuns să cumpăr bluze în măsurile M-XL și să fiu mulțumită de cum se așează pe corp. Prefer un aspect relaxat în locul hainelor mulate, fit size.


Pe lângă bluză am mai găsit un pulover piersiciu , cu aspect buclee, pe care încă nu am apucat să-l port din cauza temperaturilor ridicate. Și aceste este un obiect vestimentar aparte, pentru că doar în partea din față are model, în timp ce spatele și mânecile sunt simple.
   Deși mi-am promis să nu-mi mai cumpăr rochii, pentru că am deja multe, m-a cucerit imediat rochia bodycon, pe care am prins-o la un preț foarte bun. Inițial, nu eram convinsă dacă să o comand sau nu, dar în cele din urmă am fost mulțumită de alegerea mea.



  Am mai pus ochii pe un set de doze din ceramic pentru ceai, zahăr și cafea, l-am trecut deja în wishlist, pentru că aș vrea să îmi schimb vechile cutii de bucătărie cu unele noi. Îmi place mult de tot culoarea, care are un aspect ușor vintage, dar mai ales capacele cu moț și fundițele negre, care le fac să pară desprinse din Alice în Țara Minunilor! Mie nu mi se par deloc scumpe, dar voi ce spuneți, se merită ca preț sau aveți altă recomandare mai bună?



   Nu ratați Miniprixoterapia de minivacanță, care a topit prețurile cu 70%. Click aici pentru a descoperi toate produsele disponibile în ofertă: Miniprixoterapia (click aici)

https://www.miniprix.ro/produse/Stock%20Shock/


vineri, 15 august 2014

Trendul verii: Rochia albă


     Vara nu s-a instalat tocmai rapid, fiind introdusă prin câteva săptămâni bune de ploaie. În cele din urmă, temperaturile au crescut simțitot și vara ne-a curpins într-o îmbrățișare caldă, toridă chiar. Dar designerii au avut grijă să ne pregătească din timp și au introdus, printre trendurile primăvară-vară 2014 și rochia albă. De la croială, până la lungime și material, în acest sezon am fost invadați, la propriu, la nenumărate modele de rochii albe.
    Și pentru că vara pielea arată mai bine bronzată, nu se poate să nu intrăm în hora vestimentară și să adoptăm minunata rochie albă. Mărturisesc că am fost ușurată că LBD a fost înlocuită de LWD (little black dress vs. little white dress), deoarece albul mi se pare perfect pentru vară și arată senzațional pe orice tip de piele și siluetă. De la stilul dulce și copilăresc, până la stilul sexy, există o sumedenie de opțiuni versatile ale rochiei albe, încât cu siguranță există un model potrivit pentur fiecare dintre noi.

    Marele avantaj al rochiilor albe este acela că oferă simplu și rapid un look impecabil, extrem de chic. În plus, fiind foarte ușor de accesorizat, rochia albă poate fi purtată fără probleme de dimineața până seara. Magazinul online Carmencita.ro ne propune câteva modele superbe de rochii albe, precum minunata rochie cloș din dantelă (click aici), care nu va trece neobservată. Perfectă pentru evenimente de seară, petreceri și cocktailuri, rochia îmbracă frumos pielea, în timp ce dantela semitransparentă a topului va oferi un aspect sexy. Lungimea este perfectă, dantela arată senzațional, iar croiala avantajează orice siluetă, punând accent și subțiind optic talia. Rochia albă este alegerea perfectă pentru vară pentru că arată fabulos pe pielea bronzată, de culoare maroniu-aurie. Oricât de simplă ar părea datorită culorii, rochia albă poate ieși ușor în evidență grație croielii și a materialului folosit, dar și prin alegerea unor accesorii colorate sau opulente, care să atragă imediat privirile. 
    
    În vara 2014, designerii au detașat rochia albă de clasicul tablou al nunții, încurajând femeile să poarte acest tip de rochii în orice ocazie, la plimbări, pe plajă, la evenimente și chiar la birou.  Rochia albă nu este, prin definiție, doar o rochie de mireasă, așa că ea trebuie purtată fără reținere de femeile din lumea întreagă. Materialul meu favorit atunci când vine vorba despre rochii albe este dantela, deoarece mi se pare un simbol al feminității, care pune în evidență trăsăturile unei femei. Pentru un look scos din revistele de modă sau de pe catwalk, vă propun rochia midi din dantelă (click aici), cu croială bodycon, ce urmează perfect liniile corpului, creând o siluetă zveltă. Rochiile albe nu trebuie să fie doar feminine și jucăușe. Ele pot fi sexy și ispititoare, așa cum preferă să poarte multe vedete internaționale, precum Eva Longoria și Rihanna. Chiar și la birou putem să optăm pentru această alegere, obținând un look smart, care ne va scoate din monotonia stilului office. 
   
 Și, indiferent de modelul pentru care optăm, putem cu ușurință să dăm un suflu nou ținutei printr-o pereche de pantofi sau sandale colorate sau strălucitoare, ori cu ajutorul bijuteriilor, precum cercei, brățări și coliere vesele, care fură privirile. Iar pentru femeile cărora bijuteriile nu le fac cu ochiul, rochia albă poate fi combinată cu o poșetă aparte, de preferat una tip plic și un ruj de buze într-o nuanță intensă. 
    Este evident că dressing-ul de vară este cucerit de rochii, dar nu de orice fel, ci de superbele rochii albe ce pun evidență o femeie, etalându-i puritatea și frumusețea naturală. Eu am avut grijă să nu-mi lipsească rochia albă din garderobă și mărturisesc că nu am numai una, ci trei, dar mi-ar plăcea și cele două de mai sus, din magazinul Carmencita. Voi cum stați la capitolul rochii albe?



miercuri, 13 august 2014

Ținuta zilei: Boyfriend Jeans


   Salutări dragelor,
   Ultimele două săptămâni au fost incredibil de călduroase, și pe lângă faptul eram bronzată, mi-am accentuat considerabil nuanța pielii. Acest lucru mă bucură, deși nu sunt o fană a căldurii și nici nu mă împac prea bine cu temperaturile ridicate.
   Astăzi am avut câteva treburi de rezolvat, așa că am optat pentru o ținută lejeră. Dacă nu aș fi fost plecată din zorii zilei, cu siguranță aș fi înlocuit blugii cu o pereche de pantaloni scurți, dar am avut noroc să nu stau prea mult în soare. E prima oară când scot la plimbare blugii boyfriend distressed și pot să spun că au devenit unii dintre favoriții mei. Materialul este rigid și nu se întinde deloc și cred că acesta este principalul motiv pentru care îmi plac așa de mult. Tăieturile au fost la modă sezonul acesta, dar eu până acum n-aveam decât o singură pereche de distressed jeans, tot cu croiala boyfriend. Culoarea este și ea aparte, un albastru-cenușiu, iar măsura mi s-a potrivit perfect. De fiecare dată când am comandat pantaloni online am avut norocul să mi se potrivească măsura, deși stau cu emoții legate de mărime atunci când comand de pe site-uri asiatice.
   Topul cu imprimeu este de la Zara și are un frumos imprimeu grafitti sub forma unui cap de tigru. Este un top oversized și, chiar dacă nu sunt tocmai fana acestor topuri, pot spune că sunt incredibil de confortabile și se așează frumos pe corp, atâta timp cât nu sunt lăsate să atârne. Încă de prima oaară când l-am văzut în poze de pe Kurtmann.ro mi-am imaginat cam cum o să fie materialul și am fost plăcut surprinsă să constat că nu mi-a înșelat așteptările. Prețurile mici mă fac mereu să revin în acest outlet online.
   În picioare port espadrilele de pe Miniprix, le am de vreo două luni și de-atunci aproape că nu le-am mai scos din picioare. E a doua mea pereche de espadrile și nu cred că voi mai avea vreodată o pereche care să-mi placă la fel de mult. Și când mă gândesc că m-au costat doar 49 de lei, mă oftic că nu mi-am luat mai multe modele! Vara aceasta am fost foarte activă și am optat pentru încălțăminte lejeră, cu talpă joasă, ca să mă pot plimba în voie și să nu mă simt obosită. Am promis să încalț tocurile abia la începutul toamnei!
   Ca accesorii, am purtat noii mei cercei negri, care sunt cam grei, dar mi se par superbi, și ochelarii oversized de pe Oasap.com, iar geanta roșie am asortat-o curelușei din piele. Părul l-am purtat lejer, doar l-am uscat cu foehnul și l-am prins cu câteva agrafe.

Ochelari Oasap.com
Geantă Benvenutti
Curea Armani










marți, 12 august 2014

Wishlist de august: sandale, sandale, sandale



   Luna august mă face să-mi doresc ca vara să nu se termine niciodată. Sper din suflet că vremea bună o să țină până la sfârșitul lunii septembrie și că până atunci o să mai pot purta mult iubitele mele sandale. Încă nu-mi stă capul la colecțiile toamnă-iarnă și tot mai pândesc modele noi de sandale, cu care să-mi completez ținutele. De când am descoperit magazinul online SuperPantofi.ro (click aici), am făcut o listă lungă cu perechile de încălțăminte pe care mi le doresc, iar în fruntea lor tronează trei modele superbe de sandale.
   ^Sandalele crem din piele naturală (click aici) sunt ideale pentru a le asorta rochiilor mele din dantelă. Cum deja v-am spus în mai multe rânduri, iubesc hainele din dantelă, așa că nu le pot asorta decât  cu o pereche deosebită de sandale, care să nu atragă excesiv privirile, dar în același timp să îmi pună în evidență picioarele. Culoarea deschisă, a untului, se va potrivi cu o multitudine de tonuri de maro, alb, bej, dar și cu roz, roșu și negru. Tocurile sunt potrivit de înalte, sandalele nu au breteluțe care să creeze impresia de scurtare a picioarelor, iar detaliile sub formă de fundițe sunt chic și jucăușe. Investiția într-o pereche de sandale de piele naturală de calitate este una merituoasă, așa că această pereche este favorita mea pentru petreceri, cocktail-uri și evenimente cu ținută obligatorie.


  Îmi plac sandalele în tonuri deschise, nude, dar la fel de mult îmi plac și cele colorate, cum sunt cele de mai sus (click aici). Mi-a plăcut mult de tot design-ul, fundițele și lipsa baretelor, așa că am ales același tip de sandale, numai că am vrut un toc mai mic și mai confortabil. În aceste sandale pot ieși la plimbări lungi, în oraș cu fetele, dar și la o petrecere relaxată. Le pot asorta cu o rochie simplă, una de dantelă, dar și cu o pereche de jeansi și un top mai feminin. Contrastul roșu-negru se potrivește de minune cu aceste zile toride de vară și mă duce cu gândul la minunata și vibranta Spanie.


  Iar pentru o ieșire în oraș cu iubitul sau cu fetele, când vreau să mă simt sexy în pielea mea, mi-aș dori o pereche de sandale roz deschis, cu tocurile foarte înalte. Îmi plac baretele late, care fixează piciorul, pentru un mers cât mai sigur pe tocurile subțiri și înalte. Culoarea roz deschis este ușor de asortat, iar design-ul sandalelor este în vogă în acest sezon. Acest tip de sandale poaate fi combinat chiar și cu boyfriend jeans și cu pantaloni scurți, însă eu am să-i port cu rochii bodycon de lungime midi, pentru că nu vreau să am un aspect vulgar. Sandalele nu sunt din piele, însă sunt foarte bine lucrate, plus că eu le-aș purta ocazional, așa că nu s-ar merita să fac o investiție prea mare într-o astfel de pereche.
   Wishlist-ul de august a fost completat numai cu sandale, pentru că sunt singurele articole pe care mi le doresc în acest sfârșit de vară. Prețurile sunt avantajoase și modelele sunt exact pe gustul meu și am toate motivele să sper că în vara aceasta am supersandale grație magazinului SuperPantofi.ro.
   Vouă ce modele de sandale vă plac?

 

Armele mele pentru un păr perfect



  Încă din copilărie, mi-a plăcut să am părul lung și mătăsos. Când eram mică, mama îmi spăla părul cu săpun de casă sau șampon de urzică de la farmacie, apoi mi-l clătea cu oțet îndoit în apă, pentru a-i oferi strălucire. Leacurile acestea băbești și-au făcut bine treaba până la o vârstă, fiindcă aveam părul ca de Cosânzeană, lung și strălucitor, chiar dacă firul era subțire și moale. Dar cum am ajuns la liceu, cum am început să mă războiesc cu el. Niciodată n-am ajuns la cuțite sau foarfeci, în sensul că mereu mi-am tuns doar vârfurile și am evitat tunsorile radicale, considerând părul lung un simbol al feminității. Dacă înainte purtam părul prins în codițe împletite sau coadă de cal, din adolescență mi-am dorit să port părul în vânt. Și cum nu avea o formă anume și nici volum, fiind nici drept, nici ondulat, nici cârlionțat, m-am întovărășit rapid cu placa de păr și ondulatorul.



   Și, ca orice adolescentă, îmi doream să fiu cochetă și să-mi stea bine părul, indiferent de ocazie, de anotimp, de oră. Cu timpul am renunțat să-l mai usuc în prosop și am început să folosesc uscătorul de păr, care-mi permitea prin simplul procesul de uscare să dau volum părului sau să-l coafez într-un anumit fel.    
   Astăzi, folosesc produse de styling, în special sub formă de spumă sau cremă, pe care le aplic pe părul umed și apoi îmi usuc părul, cu capul în jos. Astfel, părul capătă mai mult volum decât dacă nu aș folosi foehn-ul și dacă aș sta cu capul în poziție normală. Aceasta este prima mea armă cu ajutorul căreia pot lupta împotriva părului neascultător, lipsit de volum și tern. Uscătorul meu de acum este SalonDry Active ION de la Philips și își face bine treaba, este silențios și are trepte de temperatură care îmi permit să îmi usuc părul în funcție de timpul pe care îl am la dispoziție, însă am pus ochii pe unul nou, de la același brand. Este vorba despre uscătorul Philips Pro HPS920(click aici), un aparat modern pentru aranjarea părului, care este prevăzut cu o tehnologie inovatoare și unică, numită Style & protect, ce împiedică supraîncălzirea părului în timp ce păstrează aceeași perfomanță de coafare excelentă.


    Dintre ondulator și placa de păr, cea din urmă este preferata mea, mai ales că în acest moment am părul de lungime medie și nu se mai așează la fel de frumos dacă îl ondulez cu ajutorul ondulatorului. Aparatul de îndreptat este, însă, cel mai bun tovarăș al meu și îl folosesc ori de câte ori am nevoie să dau o formă părului meu. Am Placa de păr Philips Salon Straight ProXL(click aici) de câțiva ani buni și nu s-a stricat, plăcile de ceramică funcționeză perfect, iar părul rămâne drept până la prima spălare. Părul se îndreaptă rapid datorită plăcilor mari și late, iar treptele de temperatură îmi permit să setez exact tempertura dorită pentru îndreptare. Multe persoane evită aparatele pentru îndreptarea și coafarea părului, deoarece le consideră vinovate pentru degradarea părului, însă folosite cu cap, fără a face din utilizarea lor un abuz, ele sunt vitale pentru o femeie modernă, care trebuie să arate și să se simtă bine în pielea ei.
    Săptămânal, îmi aplic măști homemade cu lăptișor de matcă, unt de shea și uleiuri naturale de ricin și cocos, pentru a hidrata părul în profunzime. Astfel, pot folosi în continuare placa de păr fără probleme, atât pentru a-mi îndrepta părul, cât și pentru a-mi face onduleuri și bucle lejere.
    Și pentru că-mi doresc o placă mai modernă și care să-mi ofere o protecție mai eficientă, dar și pentru că placa mea cea veche și-a făcut datoria, am pus ochii pe Aparatul de îndreptat părul ProCare HPS930 , produs tot de Philips, prevăzut cu plăci flexibile de titan. Aceste plăci oferă conducție termică excepțională pentru îndreptarea rapidă a părului, la presiune optimă, fără a arde și degrada firul de păr.






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...