miercuri, 29 octombrie 2014

O jachetă versatilă de pe Oasap.com

 
   
    Zilele trecute mă gândeam dacă să-mi iau sau nu o jachetă nouă sau un palton pentru iarnă, dar adevărata problemă s-a pus atunci când a trebuit să mă decid ce model îmi place mai mult. Oricât de mult îmi plac culorile pastelate, le evit pe perioada iernii, deoarece hainele groase sunt mai greu de întreținut, așa că optez pentru tonuri mai închise, iar pe dedesubt pot să port orice altceva am chef.
   Ieri am intrat pe Oasap.com, unul dintre site-urile asiatice pe care le prefer datorită prețurilor mai accesibile și a diversității modelelor. Și am zărit această minunată jachetă (Click Aici), potrivită pentru sezonul toamnă iarnă. Prețul ei actual este de $39,9 , iar pe site găsim o groază de detalii despre acest produs, precum și modalități de a o purta. După cum vedeți în prima imagine, Oasap ne sugerează trei stiluri vestimentare în care poate fi purtată această haină.

luni, 27 octombrie 2014

Casual Look: Outfit de toamnă


   De multe ori când ies să mă plimb sau când am un program aglomerat, obișnuiesc să mă îmbrac relaxat, simplu, cu ținute casual. Obișnuiesc să aleg haine la întâmplare din șifonier, fără să stau să probez câteva ținute la rând. Și cred că multe dintre noi trecem prin această stare, din când în când, deoarece este destul de greu să fii non-stop la modă sau să te îmbraci ca în revistele glossy. În special atunci când mergem să facem cumpărături în supermarket, ieșim la o plimbare în parc sau la un ceai cu o prietenă.

    În astfel de zile, optez pentru pantaloni comfortabili, în care mă simt cel mai bine, o bluză deschisă la culoare și o jachetă. Aleg piese sigure, care se pot combina ușor între ele: pantaloni negri, top alb din dantelă, geacă din denim și ghete joase. De obicei, nu renunț la accesorii, decât foarte foarte rar. Nu-mi place să ies fără cercei la urechi sau fără brățări.
    Pantalonii Zara sunt destul de elastici și oferă posibilitatea de a mă mișca în voie. Sunt un fel de pantaloni-colanți mai groși și cu un aspect mai okay, pe care îi pot purta în fel și fel de combinații. Cu topul de dantelă de la Vero Moda am încercat să ofer o ușoară notă feminină ținutei, iar cardiganul are un frumos imprimeu floral în nuanțe tomnatice. M-am îndrăgostit de el imediat și mi l-am cumpărat chiar dacă era într-o măsură mult mai mare (eu port S, cardiganul este măsura L). Geaca din denim acum pare subțire pentru temperaturile scăzute de afară, dar este o soluție sigură pentru multe dintre ținutele noastre de toamnă și primăvară. În picioare port ghetele cu talpă joasă de pe Superpantofi, pe care nu-mi mai vine să le dau jos din picioare o dată ce le încalț. 
   
Am purtat:

duminică, 26 octombrie 2014

Achiziții cu ...întârziere


    Zilele trecute mă uitam la pozele din aparat și am realizat că am omis să vă arăt niște cumpărături. A trecut mai bine de o lună de când le-am primit, așa că este vorba de o sesiune de shopping cu întârziere. Cu toate acestea, m-am gândit să vi le arăt chiar și așa, pentru a vă povesti experiența mea cu magazinele din care am cumpărat lucrușoarele.
    În ultimele postări m-am obișnuit să vă dau și informații utile, în special despre magazinele online și dacă vedeți că repet unele lucruri, motivația este simplă: vreau ca articolul să fie util și pentru persoanele care ajung pentru prima oară pe blog.

   Revenind la articolul de astăzi, înainte să se răcorească vremea, așteptam două comenzi plasate online

sâmbătă, 25 octombrie 2014

Ghete și cizme favorite de pe Kalapod.ro

 

    Ca orice femeie, am nevoi, nevoi materiale. Mai exact, de câteva ori pe an simt nevoia să-mi cumpăr lucruri noi. Lucruri de îmbrăcat și de încălțat. Când pune stăpânire pe mine o astfel de nevoie, abia dacă mă pot controla, dar reușesc într-un final să fiu cerebrală. Pentru că scopul este cel mai important, dar tot el scuză mijloacele folosite.
    Zilele trecute răsfoiam diverse site-uri online, pentru a mă pune la curent cu tendințele sezonului toamnă-iarnă. Rezultatul era unul așteptat, așa că am mers și i-am spus din scurt iubitului meu: „Am nevoie de ghete noi. Pentru iarnă”. Uneori, oricât de mult ne iubesc bărbații din viața noastră, nu reușim să-i convingem să ne facă pe plac. M-a luat de mână și m-a dus la raftul cu încălțăminte: „Vrei ghete? Poftim ghete!”.

vineri, 24 octombrie 2014

Concurs: Câștigă un voucher de 100 lei pe Kurtmann.ro (Încheiat)


     În ultima perioadă v-am tot povestit despre magazinul meu favorit, Kurtmann.ro, și v-am prezentat achizițiile făcute și promoțiile atractive de pe acest site. Astăzi a venit momentul să împart bucuria cu voi, în mod direct! Împreună cu Kurtmann.ro v-am pregătit un concurs foarte frumos, al cărui premiu este un voucher de cumpărături în valoare de 100 lei.

     REGULI:

joi, 23 octombrie 2014

Tentații dulci în dormitor

^sursă foto:hubpages.com

     Eu am o pasiune pentru prăjituri, în timp ce iubitul meu are o pasiune la fel de mare pentru articolele de lenjerie intimă. Mie îmi plac prăjiturile frumos glazurate, iar lui îi place modul în care lenjeria îmbracă corpul. Și cum amândurora ne plac situațiile de tip win-win, el mă răsfață cu dulciurile preferate, primind la schimb ce i se cuvine. Uite-așa ne înțelegem perfect, împărțind cu dragoste prăjitura îmbrăcată în marțipan, precum și lenjeria sexy din dantelă.

   Pentru noi, toamna este un anotimp tare capricios. Recunosc cinstit că este anotimpul păcatelor, pentru că sfârșitul de toamnă aduce cu sine o perioadă lungă de post. În practică, niciunul dintre noi ne se încumetă să ducă cele patruzeci de zile de post pe umeri, așa că, braț la braț, păcătuim ca doi muritori de rând pentru care viața merită trăită. 

Experiențe personale cu extractul de arbore de ceai


    Tea Tree sau arborele de ceai este un ingredient natural cu multiple beneficii pentru organismul uman. Nu voi intra în detalii, pentru că îmi doresc ca articolul să fie unul personal și să vă împărtășesc experiențele mele cu acesta. Voi preciza doar că uleiul de arbore de ceai este orginar din Australia și nimic nu îl definește mai bine decât denumirea de „trusa de prim-ajutor din natură”.

   În adolescență, primul meu contact cu acest extract a fost sub forma unui baton corector, pentru tratarea acneei și a coșurilor. Datorită pubertății îmi apăreau coșuri mari în părțile centrale ale feței, în zona T, pe care reușeam să le țin sub control prin această metodă. O bună prietenă, care avea acnee, folosea uleiul de arbore de ceai în stare naturală, pentru a-și trata iritația. Folosea un bețișor de ureche, din bumbac, pe care îl umezea în ulei și îl aplica pe zonele inflamate, pentru a le calma, dar mai ales pentru a le vindeca.

luni, 20 octombrie 2014

Outfit de toamnă: Cum purtăm fusta cu imprimeu floral?


    Toamna și-a arătat partea frumoasă în această săptămână și temperaturile ridicate ne-au permis să mai purtăm haine subțiri. Dacă aveți puțin timp liber, vă recomand să urmați străzile care au de-o parte și de alta păduri de foioase, deoarece coloritul frunzelor este absolut fabulos. Acest tablou natural o să vă încarce bateriile pentru întreaga săptămână și o să-i facă și pe cei mai mofturoși să iubească toamna.

    Am profitat și eu de temperaturile ridicate pentru această perioadă și am scos la purtare o fustă simpatică cu imprimeu floral. Îmi place îndeosebi datorită imprimeului în culori tomnatice, dar fusta este confecționată dintr-un material destul de subțire, chiar dacă are și jupă. Deși îmi plac culorile vii, am fost cucerită de modelul cu flori, frunzulițe și păsărele, al fustei și m-am gândit cum să o combin mai frumos. Îmi doream să obțin o ținută romantic-chic, pentru că este un stil drag mie pe care mi-ar plăcea să-l pot aborda mai des.

Las-o, măi, că mergi așa!


    În marile orașe, transportul este o adevărată bătaie de cap. Dacă aduni mașinile personale, taxi-urile, autobuzele, microbuzele, bicicletele, nu m-ar mira ca totalul să-l depășească pe cel al pietonilor. Mașini să fie, că-n rest, Dumnezeu cu mila! Dacă ar fi să-i cataloghez cumva pe români, aș spune că sigur nu sunt economi și vizionari. Când prețul carburanților crește, șoferii par a fi luați prin surprindere, la fel ca și atunci când se trezesc în trafic, în plină intersecție, într-un vacarm de claxoane și înjurături. În plus, benzină sau motorină să fie în rezervoare, că ziua este frumoasă și cu mai puțină mâncare pe masă.

   Bag de seamă că, în loc să ne văităm de creșterea prețului la carburanți, am putea să ținem banii în portofel și să folosim bacnotele economisite pentru a ne deplasa mai ieftin și mai relaxat. Cum?

duminică, 19 octombrie 2014

Must-have: 10 pulovere ieftine de pe Miniprix.ro

     În acest sezon, principalele obiecte vestimentare pe care le cumpărăm sunt puloverele. Dacă vara suntem în căutarea unor bluze și topuri favorite, toamna și iarnă căutăm pulovere și cardigane frumoase și călduroase. Fie că le purtăm simplu sau în combinație cu o cămașă pe dedesubt, puloverele sunt de nelipsit din gardeoba noastră.
    Aceste obiecte vestimentare confecționate din materiale groase se găsesc sub mai multe forme: pulover, cardigan, vestă și pulover cu gât lung (turtle neck). Toamna și iarna le purtăm în diverse combinații, fie alături de pantaloni sau blugi, dar și cu rochii și fuste în diverse croieli și imprimeuri. Începem prin a purta pulovere subțiri, lejere, cu decupaje , iar când temperaturile scad, le preferăm pe cele tricotate, groase și pufoase.

    În acest weekend, Miniprix.ro ne-a pegătit o reducere de 30% la peste 700 de modele de pulovere pentru femei, bărbați și copii. În general prețurile lor sunt foarte bune, dar acum avem ocazia de a profita de o extra-reducere atractivă. Pentru comenzile mai mari de 100 lei, transportul este gratuit. Și, din calculele mele, cu 100 lei vă puteți cumpăra 2-3 pulovere dintre cele de mai jos sau alte modele din promoție (Click Aici).  Livrarea se face prin curier rapid (produsele nu vin ambalate individual, ci în pachet/pungă).

    Am făcut o selecție cu 10 pulovere ieftine, care mi-au atras atenția și pe care le-aș achiziționa cu mare drag.

sâmbătă, 18 octombrie 2014

Wishlist Kurtmann.ro


   În urma mesajelor și a rugăminților pe care le-am primit de la mai multe dintre cititoarele blogului meu, am reușit să fac o listă cu produsele mele favorite din magazinul online Kurtmann.ro . Mereu m-ați întrebat cum de găsesc lucrușoare frumoase, cu detalii deosebite, în acest outlet, așa că vă arăt ce haine mi-au atras atenția și pe care le-am inclus în lista mea de dorințe.

   Secretul constă în multă răbdare, atenție și pasiune. De fel sunt o persoană răbdătoare și îmi place să răsfoiesc toate cele peste 200 de pagini cu produse ale site-ului, în căutarea unor rochii, bluze sau accesorii pe gustul meu. Consider că niciodată nu te plictisești de un lucru pe care îl faci cu o pasiune. Și adevărul esste că fac shopping online cu multă pasiune! Am spus că este nevoie de atenție și aici mă refer la atenția la detalii; rareori cumpăr un obiect vestimentar simplu, banal și întotdeauna sunt atrasă de detalii speciale precum dantela, broderie, mărgele și alte inserții. Iubesc lucrurile cu croieli simple, dar care au ceva care să le scoată în evidență.
   Când navighez pe Kurtmann.ro

vineri, 17 octombrie 2014

Cămașă + Pulover: Un combo perfect


   Weekend-ul trecut l-am petrecut la Brașov, unde vremea a ținut cu noi și am prins niște zile foarte călduroase. Ne-am plimbat, am stat la terase, ne-am răsfățat la soare și am făcut mici cumpărături, așa că ne-am întors acasă cu baterille încărcate. În octombrie mi-am propus să fac mini-vacanțe la munte, deoarece îmi plac la nebunie pădurile cuprinse de ruginea toamnei.

   Ieri v-am arătat ce am primit în cea mai recentă comandă Kurtmann.ro:

joi, 16 octombrie 2014

Cumpărături de octombrie


    În ultima perioadă am reușit să fac puține economii, renunțând la lucruri de care nu aveam neapărată nevoie,  cum ar fi un parfum nou și o pereche de sandale pe care le-am văzut la reducere pe Asos. Dar banii tot s-au dus pe mici atenții cu care m-am răsfățat în primele două săptămâni de octombrie. Luna aceasta mi-am calculat cu atenție bugetul și am decis să cumpăr mai puțin decât de obicei și să plec puțin în vacanță, pentru a mă încărca cu energie pozitivă. Veți găsi link-urile pentru fiecare produs în parte, dar unele nu mai sunt în stoc momentan (dați click acolo unde este indicat acest lucru).

miercuri, 15 octombrie 2014

Giveaway Oasap: 15-21 Octombrie (Closed)


   În colaborare cu Oasap.com vă invit la un nou concurs frumos, al cărui premiu este un cardigan perfect pentru acest sezon! Periodic, Oasap lansează astfel de concursuri pe pagina oficială de facebook, pe site, cât și pe blogurile partenere. Premiile sunt livrate la adresa indicată și pot fi câștigate foarte simplu (este suficient să aveți cont pe site!).

   Regulile concursului:

marți, 14 octombrie 2014

Review: Cremă de zi Olay Total Effects 7 in 1


    Pentru că mi se consumase crema de față, am zis să încerc una nouă și, mânată de curiozitate m-am oprit la o cremă Olay, mai ales că de-a lungul timpului am văzut o groază de reclame la acest brand și niciodată nu folosisem vreun produs.
   Alături de cremă mi-am comandat și un demachiant cremă de la Olay, pe care nu am început să-l folosesc încă, deoarece nu l-am consumat pe cel vechi. V-am mai povestit că nu deschid un produs nou decât după ce îl consum pe cel vechi, pentru a nu abandona astfel pe vreunul dintre ele.

   Crema Olay Total Effects face parte din gama 7 in 1, o gamă apreciată în rândul consumatorilor. Această cremă de față reprezintă o formulă îmbunătățită, deoarece conține și fond de ten Max Factor, care ajută de uniformizarea culorii tenului.
 

Eveniment: When LOVE is for SALE


    Dragilor, astăzi vă fac o invitație frumoasă la un eveniment foarte interesant ce va avea loc în București, pe 1 noiembrie. Este vorba despre un Târg pentru lucruri care au fost și încă mai merită să fie iubite, unde puteți găsi lucrușoare foarte frumoase, pentru cei mari, dar și pentru cei mici. În plus, va exista o secțiune intitulată ”When Love is for Free”, unde se vor putea face donații pentru adăpostul de animale „Arca lui Noe” (în schimbul unei sume donate veți primi un obiect frumos, la alegere).
 

   Iată detaliile pe care le-am primit de la Laura Bucur, una dintre organizatoarele acestui frumos eveniment:

luni, 13 octombrie 2014

Comandă Miniprix.ro : Ghete cu toc


    Ghetele mele favorite sunt cele până la glezne, cunoscute sub numele de ankle boots. M-am îndrăgostit de ele grație site-ului britanic Asos.com, de unde mi-am și cumpărat câteva perechi. La sfârșitul verii, când mi-am făcut ordine în dulap și am scos la lumină hainele și încălțămintea de toamnă, mi-am dat seama că nu am o pereche de ghete mai versatilă (eu am ghete verzi, gri și bleumarin și voiam unele maro sau negre pe care să le pot combina mai ușor).

    În ultima săptămână din septembrie, am stat puțin pe gânduri dacă să-mi cumpăr sau nu o pereche de ghete din piele întoarsă, pe care am văzut-o pe Miniprix.ro. Dacă consultați permanent site-ul, știți că mereu aduc modele superbe, de calitate, la prețuri mult mai mici decât în magazinele obișnuite. Oscilam între maro închis și negru. Am stat două zile pe gânduri și nu știam ce să fac; eram totuși presată de ideea că în curând se poate epuiza stocul și că voi rămâne cu buza umflată, cum mi s-a mai întâmplat.
   În a treia zi,

duminică, 12 octombrie 2014

Tendințe toamnă-iarnă: Back to Black


   Articolul de astăzi este unul mai personal, deoarece de ceva timp tot încerc să mă împrietenesc cu negrul și să-l aduc în garderobă. Rezultatele nu sunt spectaculoase, dar nici efortul nu este unul semnificativ, deși recunosc că adesea mă uit după lucruri negre în magazinele preferate. Au intrat în șifonier o pereche de pantaloni, vreo două bluze, o jachetă și câteva articole de lenjerie în această culoare. Da, este un început!

    În acest sezon, negrul nu va sta departe de lumea modei. Marele case de modă l-au îmbrățișat cu drag, ca de fiecare dată, propunând atât combinații clasice, cât și unele mai neobișnuite. Cert este că eu asociez negrul cu începutul toamnei, când totul se uniformizează și este potențat numai de nuanțele arămii ale acestui anotimp.

Comandă Yves Rocher + Ofertă Octombrie


   La începutul lunii septembrie vă arătam oferta celor de la Yves Rocher și vă povesteam cum am ajuns să iubesc magazinul lor online, care m-a făcut să renunț la ofertele primite prin poștă, care nu mi se mai par la fel de atractive ca cele de pe site. Cum era normal, am plasat o nouă comandă, mai ales că am primit prin e-mail și o ofertă pentru abonații le newsletter- o apă demachiantă.
   De când am văzut oferta lunii mi-a plăcut compus din agendă și pix, despre care am auzit păreri împărțite, dar nu am putut să mă pronunț până am primit coletul. Ca multor alte fete, și mie îmi plac agendele frumos colorate și imprimate, așa că o așteptam curioasă. Am primit foarte repede coletul, de când YR livrează prin curier rapid. Am desfăcut cutia și iată ce am primit în ea:

joi, 9 octombrie 2014

Mici cumpărături online


   De fiecare dată când un produs cosmetic este aproape consumat, îmi cumpăr unul nou, ca să nu fiu în impas atunci când flaconul se golește. Era cazul gelului pentru igienă intimă Favisan pe care îl folosesc de mai bine de 2 luni, așa că am intrat repede pe internet să caut unul nou. Recunosc că îmi doream ceva nou și am găsit ceva ce m-a atras în magazinul online Tian.ro (click aici) . Pe lângă gelul intim, nu m-am putut abține și am pus în coș gelul cremos cu aormă de kiwi, care miroase senzațional, face spumă cremoasă și fină.

  • Gel intim pentru îngrijire delicată (360 ml)- preț 50 lei
  • Gel de duș Kiwi suculent Dolce Vita (240 g) - preț 31 lei

 

   Am găsit pe Miniprix.ro(click aici) o bluză roz somon foarte frumoasă, decorată cu o broderie superbă. Mi-a plăcut atât modelul, cât și faptul că se închide la spate cu năsturei. De fiecare dată răscolesc magazinul online în căutarea unor modele speciale și mereu găsesc câte ceva drăguț, la prețuri mici. Am profitat de weekend-ul cu transport gratuit și am scăpat de taxa de livrare de 9 lei (transportul este gratuit pentur comenzile mai mari de 100 lei!)


   Abia aștept să-mi sosească și ghetele cu toc pe care le-am comandat tot de la ei. Am ezitat două zile dacă să mi le cumpăr sau nu, iar la începutul acestei săptămâni le-am pus în coș și am palsat comanda, de teamă să nu se epuizeze stocul. Ghete din piele întoarsă cu numai 168 lei, o adevărată afacere, nu-i așa? Nu ratați noua colecție de ghete: Joi, cizme și ghete noi (click aici).
 

   Mereu am grijă să-mi răsfăț animalele de casă. De data aceasta am ales să plasez o comandă în cel mai mare petshop online: PentruAnimale.ro (click aici), de unde am achiziționat mâncare, dar și câteva accesorii. Eu locuiesc la casă și am 4 pisici și 3 câini, dar niciunul dintre ei nu este de rasă pură și nici nu le țin în casă, ci au culcușurile și căsuțele lor.
    Nu-mi amintesc să fi existat o perioadă a vieții în care să nu fi avut măcar un animal în jur și încă de mică adunam cu sora mea câinii și pisicile abandonate. În comandă am inclus câteva cutii pentru mâncare de pisici marca Friskies, șampon pentru câini și o ușă Swing 3 pentru animăluțe de talie foarte mică. Dacă aveți animale de companie (câini, pisici, reptile, rozătoare sau pești), pe site găsiți tot felul de lucruri, de la hrană, accesorii, produse pentru dresaj și multe altele interesante.

marți, 7 octombrie 2014

Comandă SuperPantofi.ro: Ghete joase


   A fost o perioadă în care îmi plăceau numai cizmele lungi, dar cu timpul gusturile s-au schimbat și am fost atrasă tot mai mult de ghete. Nu aveam în garderobă o pereche de ghete joase, cu botul rotund, asemănătoare bocancilor, pe care să le port la ținute lejere, călduroase, perfecte pentru zilele mai reci care se apropie. Sunt genul de încălțări pentru zile mohorâte, când nu am chef să mă aranjez prea tare sau vreau să fiu îmbrăcată cât mai relaxat.

    Într-un final, am găsit o pereche care să-mi placă mult de tot pe SuperPantofi.ro, așa că am pus-o repede în coș, mai ales că prețul de 89 lei mi s-a părut acceptabil. Surorii mele i-au plăcut atât de mult, încât și-a luat și ea o pereche pe maro. Chiar dacă nu sunt din piele, arată foarte bine și mie îmi place îndeosebi porțiunea mai strălucitoare.
   Ghetele par mai butucănoase, dar sunt foarte confortabile și mă simt bine în ele. Mi-am ales măsura 37 care îmi vine numai bine în picior. Un mare plus pentru căptușeala pufoasă, care deși nu este groasă, este destul de călduroasă. Talpa este solidă, iar ghetele au un pic de toc.

 
    Pe site sunt disponibile și alte perechi asemănătoare ca și model, în categoria de ghete (Click Aici). Produsele sunt livrate foarte rapid, în doar 24 ore de la confimarea comenzii. Taxa de livrare este de 7 lei pt București și de 12 lei pentru provincie (livrare prin curier rapid- Fan Curier). Perechile vin ambalate în cutii și pot fi returnate conform politicii de retur, în cazul în care nu vi se potrivește măsura sau sunteți nemulțumiți de produse.






   Pe internet am găsit acest tip de ghete purtate în diverse combinații, potrivite pentru sezonul toamn-iarnă. Eu le văd combinate cu blugi clasici, cămăși în carouri, pulovere groase și parka, dar și cu rochițe și cu pulovere lungi, oversize. 


  Îmi place și varianta de ghete/bocanci cu șiret, care se așează foarte frumos pe picior și arată bine de tot purtate cu ciorapi groși. Am o pereche mai veche de bocanci cu șiret din piele întoarsă, dar s-au desprins puțin într-o parte și mă gândesc dacă să-i repar sau să-mi iau una nou, îmblănită.


Găsiți ghete la prețuri bune și în următoarele magazine online:
- Miniprix - categoria Ghete și bocanci (click aici) - peste 500 modele din piele naturală și ecologică
- WalkIn Încălțăminte - categoria Ghete damă (click aici)
- Dasha - categoria Ghete și botine (click aici)- numai modele din piele naturală

Review: Vopsea de par L'Oreal Casting Creme Gloss 7304 Cinnamon


  În ultima vreme am încercat să acord atenție părului, așa că m-am orientat asupra vopselelor fără amoniac pentru a-mi colora părul fără să-l degradez prea tare. Vopseaua fără amoniac este o variantă mai light de vopsire, care nu afectează prea tare firul de păr, dar nici nu rezistă la fel de bine ca o vopsea obișnuită.
   După ce am folosit mai multe nunațe de la Syoss Oleo Intense, am zis să încerc și L'Oreal Casting Creme Gloss (click aici pentru cel mai bun pret), care are o gamă foarte variată de nuanțe, așa că e imposibil să nu găsești măcar 1-2 de care să te îndrăgostești. După multe ezitări, am optat pentru nuanța 7304 Cinnamon, care face parte din noua colecție de culori Caramel Mania, o colecție cu nuanțe calde, foarte frumoase.

luni, 6 octombrie 2014

Favoritele lunii septembrie


   Luna trecută nu am apucat să scriu postarea cu favoritele lunii, nu am avut timp suficient, însă am zis ca de această dată să vă arăt ce produse cosmetice am folosit cel mai des și care mi-au plăcut în mod deosebit. Eu sunt genul de persoană care folosește un produs până se consumă și abia apoi încep unul nou. Doar la parfumuri am mai multe desigilate, pe care le folosesc în funcție de starea pe care o am.
   În septembrie am folosit cu regularitate produse pentru îngrijirea feței, a părului și a corpului. Am început să folosesc și produse noi, dar și produse de care am fost mulțumită în trecut. Iată care au fost favoritele mele în prima lună de toamnă:

1. Deodorant roll-on Dove Original - unul dintre cele mai bune folosite de mine până acum. În general, sunt foarte mulțumită de produsele Dove și le folosesc cu regularitate, mai ales că au și prețuri accesibile.Deodorantul are un miros discret și se găsește în majoritatea magazinelor. Un flacon de 50 ml mi-a ajuns aproximativ o lună de zile. Luna aceasta am început să folosesc deodorantul stick Dove Invisible Dry. Eu îmi comand produsele Dove de pe Miniprix.ro (click aici), unde le găsesc mereu la cele mai bune prețuri.

2. Pensule Bella Pierre- este vorba despre o pensulă pentru pudră& fond de ten și una pentru fard de obraz, ambele confecționate din păr natural. Le am de aproximativ două luni de zile și sunt foarte mulțumită de ele. Nu am o experiență vastă cu pensulele pentru față și nici nu mă pricep prea bine la folosirea lor, însă acestea două mi se par foarte bune și îmi place rezultatul pe care îl obțin cu ajutorul lor. Prețul unei pensule este de aproximativ 100-130 lei, în funcție de unde le luați. Eu le-am achiziționat pe de BePrecious.ro

3. Apă de toaletă In 2U Calvin Klein- este unul dintre parfumurile preferate și prima oară l-a avut sora mea, acum mai mulți ani și, în cele din urmă, mi l-am achiziționat și eu. Parfumurile Calvin Klein au, în general, arome plăcute și nici nu costă o avere. Eu am varianta la 50 ml, dar există și la 100 și 150 ml. Pe fraggrantica.com găsiți informații utile privind calitatea, aroma, persistența a mii de parfumuri, așa că nu ezitați să folosiți acest site când vreți să vă cumpărați un parfum nou. Cel mai bun preț pe care l-am găsit eu este de 99 lei/100 ml, pe Elefant.ro (click aici), unde sunt disponibile foarte multe parfumuri la prețuri avantajoase.

4. Fond de ten mineral 5 in 1 Bella Pierre - nuanța Cinnamon- un fond de ten cu care mă înțeleg foarte bine și de care sunt mulțumită. Pe perioada verii a fost excelent, deoarece nu s-a prelins și nu s-a șters de pe față, fiind o soluție non-grasă pentru zilele călduroase. Se consumă foarte greu și acum o să-l folosesc mai mult pe post de pudră de față, aplicat peste un BB cream. Este disponibil tot pe BePrecious.ro la prețul de aprox. 120 lei.


5. Exfoliant de corp Argan Yca- un exfoliant bio, certificat de Eco Cert , care are un miros delicios de cafea și ulei de argan. Înainte să îl aplic pe corp, agit recipientul și exfoliantul devine cremos, ca o spumă groasă care se simte foarte plăcut pe piele. Mirosul este intens și am impresia că mă aflu într-o cafenea cu arome ispititoare. L-am achiziționat de pe Miniprix, la prețul de 17 lei, dar nu l-am mai văzut pe site.

6. Cremă de față și Gel de curățare cu lăptișor de matcă Gerocossen - produsele mele favorite pentru curățarea și hidratarea tenului. Gelul de curățare are o formulă blândă, dar curăță bine și împrospătează tenul. Crema de față este ușoară și se absoarbe imediat; textura ei este grozavă, ca un gel fin și îmi place la nebunie să o aplic pe față și pe gât. Produsele Gerocossen sunt printre favoritele mele, iar prețurile bune mă fac mereu să le cumpăr pe ele. Le găsiți pe Bioportal.ro (click aici), împreună cu o gamă largă de produse Gerocossen. Prețuri: cremă 50 ml- 19 lei; gel de curățare 200 ml - 16 lei.

   Acestea au fost produsele mele favorite din luna septembrie și le-aș achiziționa a doua oară fără să stau pe gânduri. În această lună am folosit și cosmetice care m-au dezamăgit, dar am să vă povestesc despre ele într-o postare viitoare.
   Voi ați folosit vreunul dintre produsele de mai sus?

   Știti de oferta Happy Wishlist de la Elefant.ro? Primești reduceri extra pentru produsele favorite! Pentru asta, trebuie să ai cont, să te loghezi și să adaugi produsele dorite în wishlist. Click pe imaginea de mai jos pentru detalii:

Elefant.ro - Premium

joi, 2 octombrie 2014

O nouă comandă Strawberrynet.com


   Strawberrynet.com (click aici) este magazinul meu online preferat atunci când vine vorba de cosmetice. Și când zic preferat mă refer la faptul că plasez comenzi destul de des, uneori chiar și de 2-3ori pe lună, mai ales că mereu au promoții atractive, inclusiv oferta zilnică la 8 produse.

   De fiecare dată am beneficiat de transport gratuit și am primit coletul la poștă, în 7-10 zile lucrătoare. Niciodată nu mi-a întârziat pachetul și nici n-am avut probleme cu produsele (gen produse lipsă, cu defect sau deteriorate). Doar atunci când aveți numai parfumuri în comandă veți plăti transportul, dar eu mereu am grijă să adaug un alt produs cosmetic cu valoare mică, numai să beneficiez de transport gratuit.

    Când intrați pe site, selectați la Country: Romania și la monedă : Leu, pentru a vedea detaliile produselor în limba română și prețurile în leii noștri. Strawberrynet.com este cel mai mare magazin online de cosmetice, motiv pentru care își tratează clienții din întreaga lume cu aceeași atenție, punând la dispoziție o platformă specială în limba națională.
 
   Cea mai recentă comandă a inclus următoarele produse cosmetice:
  1. Lapte demachiant pentru toate tipurile de piele Orlane (Click Aici)- are o cantitate generoasă, de 500 ml, iar prețul este redus considerabil. Mă înțeleg foarte bine cu acest demachiant și am ma avut înainte un flacon cumpărat la preț întreg. Curăță bine pielea, înlătură machiajul și nu provoacă usturimi. Încă mai este la promoție, cu prețul redus cu 66% !
  2. Deodorant antiperspirant Oscar de la Renta- din păcate, nu mai este în stoc, dar dacă aveți ocazia să îl cumpărați, merită fiecare bănuț. Are un miros vintage, plăcut, care persistă câteva ore după aplicare. Deodorantul este eficient și protejează perfect împotriva transpirației, dar pătează hainele negre.
  3. Apă de toaletă Orlane - Autour du coquelicot - un parfum interesant, blind-buy, cu aromă de maci. Aroma este intensă și persistă foarte bine, mai ales pentru o apă de toaletă. Momentan nu mai este disponibil pe site.
  4. Trusă de farduri Fashion Fair (click aici)- cod 9855 - trusa conține 10 farduri de pleoape în nuanțe superbe, pământii, perfecte pentru acest sezon. Include și două aplicatoare cu burete și o oglindă încorporată. Trusa nu are ambalaj, adică cutia originală, motiv pentru care prețul este mai redus. Eu nu mă împac foarte bine cu fardurile de pleoape, deoarece nu mă pricep prea bine să le aplic, însă această trusă îmi place foarte mult. 
  5. Paletă de rujuri Pixi (Click Aici) - o trusă de rujuri în culori variate(nuanțe de roz, oranj, maro și roșu). Trusă are un ambalat practic și ușurel, confecționat din plastic. Ca și calitate, rujurile nu se remarcă nici ca textură, nici ca rezistență. Culorile sunt frumoase și își permit să le asortezi în funcție de ținută sau de restul machiajului, însă nu rezistă foarte mult pe buze și trebuie reaplicate.  Inlcude și o pensulă pentru aplicarea rujului.
    Dacă sunteți la prima comandă pe site, veți beneficia și de un cadou, la alegere. Puteți opta pentru luciu de buze, fard, pudră de la mărci cunoscute, în funcție de oferta disponibilă la momentul respectiv. Până pe 6 octombrie este disponibilă o reducere suplimentară de 10% la toate parfumurile de pe site.

    În plus, zilnic sunt disponibile fel și fel de oferte, la cosmetice pentru feme și bărbați, cu reduceri de până la 70%. Și pe tot site-ul veți găsi prețuri foarte bune la parfumuri, produse pentur îngrijirea părului și de machiaj, de la branduri foarte cunoscute, dar și de la branduri de care eu nu am auzit până nu am descoperit acest site. Prețurile sunt pentru toate buzunarele, unele foarte mici și avantajoase, altele foarte mari (de la branduri exclusiviste).





       Click pe imaginea de mai jos pentru a vedea întreaga gamă de produse:

miercuri, 1 octombrie 2014

Review: Gel de duș anticelulitic Supless Gerocossen


   Fiecare femeie în parte se confruntă cu celulita, în principal datorită aspectului neplăcut al acesteia. Vara, în special, aceasta ne dă mari bătăi de cap, pentru că trebuie să apărem în public îmbrăcate numai în costum de baie. Celulita apare atât la femeile slabe, cât și la cele mai plinuțe, așa că să nu vă gândiți că dacă slăbiți un număr de kilograme veți scăpa definitiv și de celulită. Slăbitul nu are de-a face cu celulita, motiv pentru care chiar și manechinele celebre, care sunt foarte foarte slabe, au celulită.

   De-a lungul timpului am folosit fel și fel de geluri exfoliante, loțiuni și creme anticelulitice, dar adevărul este că niciun produs cosmetic nu reușește să elimine celulita, dar multe dintre ele ne ajută să oferim pielii un aspect foarte plăcut, de aceea se merită să le folosim în ritualul nostru de îngrijire a pielii.

   Gelul exfoliant Supless (click aici) de la Gerocossen este de departe favoritul meu pentru procesul de exfoliere a pielii, deoarece își face bine treaba și are un preț convenabil. L-am folosit în mai multe rânduri, cu sau fără o loțiune anticelulitică aplicată după spălare.

    Produsul are consistența unui gel lichid, ușor albicios datorită particulelor abrazive, care nu se înmoaie imediat la contactul cu apa. Particulele nu sunt foarte grujoase, motiv pentru care asigură o exfoliere eficientă, dar blândă. Produsul se masează bine pe zonele afectate de celulită. După spălare, pielea rămâne foarte curată, netedă și moale, iar loțiunile și uleiurile se aplică ușor și se absorb rapid.

    Gelul exfoliant poate fi folosit chiar și zilnic, deoarece nu este agresiv cu pielea, dar eu vă recomand să-l folosiți de 2-3 ori pe săptămână, în zilele în care faceți și puțină activitate sportivă. Dacă alegeți să aplicați o cremă sau un ulei, eu vă recomand Uleiul de masaj anticelulită Supless, tot de la Gerocossen, care mi s-a părut cel mai bun dintre cele folosite de mine. Dacă nu le-ați încercat până acum, merită să descoperiți întreaga gamă de produse Gerocossen (click aici)

    Cantitate : 250 ml
    Preț: aprox. 20 lei


    Din experiență personală vă spun că puteți scăpa total de celulită, dar nu cu ajutorul produselor cosmetice, acestea având rolul doar de a susține aspectul pielii în procesul de eliminare a celulitei. Nu am încercat pastile și ceaiuri-minune și nu vi le recomand. Singurul mijloc prin care puteți scăpa cu adevărat de celulită este sportul. Câteva minune de activitate fizică concentrată pe zonele cu probleme vă vor oferi rezultatele dorite, plus o piele mai fermă și picioare și un posterior bine tonifiat. 

    Pentru ajutor, vă las și exercițiul meu preferat pentru eliminarea celulitei de pe coapse, fund și picioare, exercițiu pe care îl puteți face de 2-3 ori pe săptămână. Durează în jur de 10 minute,așa că îl puteți face fără probleme, deci nu aveți cum să inventați scuze.  Exercițiul este eficient și este soluția ideală dacă nu aveți bani pentru creme și masaje anticelulitice scumpe :)

  
^Sursă: Youtube.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...