joi, 19 martie 2015

Noutăți Miniprix: Pantofi din piele naturală la prețuri mici

   În fiecare zi de joi cei de la Miniprix și-au făcut obicei să aducă produse noi, astfel că mereu apare câte ceva frumos, la un preț avantajos. Joia aceasta ne-au pregătit o întreagă colecție de pantofi din piele naturală, iar prețurile sunt cu mult mai mici decât veți găsi în orice alt magazin.

   Pentru o pereche de pantofi din piele sau piele întoarsă, prețurile variază între 89 și 138 lei. Un preț mai mult decât decent aș zice eu, care deja am strâns câteva perechi de încălțări din piele de la Miniprix și sunt convinsă că nu mă voi opri acum.

   M-am uitat și la mărimi, așa că veți găsi unele modele disponibile în toate măsurile, iar altele numai în măsuri cuprinse între 37-39, în funcție de stoc. Primăvara a bătut la ușă; acum vrem să renunțăm la ghete și să trecem la încălțăminte mai decupată, mai șic, mai feminină, așa că avem de unde alege, fără a cheltui o sumă mare de bani.
   Dacă nu intenționați sau nu aveți un buget prea mare pentru a cumpăra mai multe perechi, vă recomand pantofii în culori neutre, ce pot fi asortați mai multor ținute.

   Iată cu ce ne tentează Miniprix în această zi de joi (sub fiecare imagine găsiți link-ul spre pagina produsului):2 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Adina, au adus multe modele frumoase, iar preturile sunt asa bune pt modelele din piele

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...