luni, 27 aprilie 2015

Cremă Nivea Care cu efect WOW


   Nivea este cel mai popular brand în materie de produse pentru îngrijirea pielii, așa că întotdeauna încearcă să-și surprindă clienții cu produse invatoare. Pesemne ați auzit de noua cremă Nivea Care cu efect WOW, iar dacă nu ați cumpărat-o încă, vă recomand să o încercați în viitorul apropiat, deoarece are o textură genială, perfectă pentru sezonul cald.

   Eu am încercat-o și, deși nu folosesc cu regularitate cosmetice ale acestui brand, am fost plăcut surprinsă de textura ei ușoară, care se absoarbe foarte rapid și nu lasă o peliculă albă unsuroasă. În fapt, crema Nivea Care promite să ne ofere 100% hidratare și 0% senzație de gras pe piele. Și se ține de promisiune, pentru că reușește să lase pielea catifelată și non-grasă, grație formulei sale de gel-cremă, foarte apoasă. Secretul constă în formula pe bază de cristale hidratante, care se absorb instantaneu în piele.

   Crema este recomandată pentru față și corp, fiind potrivită pentru toate tipurile de piele. 
   Este disponibilă în două gramaje:
     -  100 ml - preț recomandat 14,3 lei
     -  200 ml - preț recomandat 19,7 lei


  Chiar după prima aplicare m-a cucerit tetura ei lejeră și aveam impresia că se transformă instantaneu din cremă în apă. Un mare plus îl constituie formula non-grasă, în special pentru persoanele care transpiră mai mult în sezonul cald. Vara, mai mult ca oricând, pielea noastră are nevoie de hidratare, așa că această cremă WOW mi se pare cea mai potrivită alegere.

   Ambalajul este practic și crema trebuie să fie sigilată (cu staniol, imediat după desfacerea capacului). Verificați acest aspect pentru a vă asigura că produsul nu a fost folosit sau desfăcut înainte. Crema are mirosul clasic Nivea, acel miros discret, plăcut.

    Mai multe informații despre crema Nivea Care, AICI.2 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...