joi, 2 aprilie 2015

Ofertă Yves Rocher -Luna aprilie

    La începutul fiecărei luni, Yves Rocher lansează o promoție nouă. Uneori, acestei promoții i se adaugă una suplimentară, trimisă prin e-mail tuturor celor abonați la newsletter, așa că este o idee bună să vă abonați dacă nu ați făcut încă acest lucru. În acest fel, veți fi la curent cu promoțiile lunare și cu cele mai bune oferte!

   Presupun că aceasta este și oferta Yves Rocher de Paști sau, în cel mai bun caz, vor mai adăuga un cadou suplimentar. Dacă se va întâmpla acest lucru, veți afla din newsletter :)

   În aprilie, cadourile sunt foarte atractive, dar și practice. Pe lângă cadoul pentru pragul de 39 lei, Yves Rocher ne oferă posibilitatea de a primi o geantă sport bine compartimentată. Nici nu se putea un cadou mai potrivit pentru că, de când cu vremea bună , ne stă gândul la vacanțe, la mici plimbări de weekend și escapade. Cine pleacă de Paști, de 1 mai sau în oricare altă perioadă pentru 2-3 zile, are bagajul asigurat, în care vor încăpea toate hainele, încălțămintea și celelalte obiecte personale utile.

   Iată cum se prezintă Oferta Yves Rocher de Aprilie (Click aici):

   1. 50% reducere pt un produs la alegere - reducerea se aplică produsului cu prețul cel mai mare dintre cele din coș (nu se aplică produselor promoționale, celor semnalizate cu bulină verde și celor aflate în ediție limitată)       2. Pentru o comandă de minim 39 lei, un cadou la alegere dintre următoarele 4:
                                - Gel cremă Zero Defecte
                                - Apă de toaletă Flori de cireș sau Liliac violet
                                - Gel de duș gomant cu zmeură
                                - Surpriză secretă în valoare de 129 lei


        3. Pentru o comandă de minim 99 lei : livrare gratuită + cadou Geanta sport       În această lună este valabilă și Promoția Trio Fructat(Click aici): 3 produse la alegere la prețul de 25 lei, plus un burete de duș oferit cadou. În promoție sunt incluse balsamuri de buze și geluri de duș Jardins du Monde în diverse sortimente.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...