miercuri, 1 iulie 2015

De ce iubesc încălțămintea ECCO Shoes?


   Încă de mică am fost o persoană activă, dar în adolescență cred că am atins apogeul. Mi-am petrecut liceul încălțată în adidași, genul meu de încălțări favorite la vremea respectivă. Erau, în special, comode, și nu-mi stătea atunci mintea la tocuri și alte minunății. Prima mea pereche adevărată a fost o pereche de pantofi sport ECCO. Și nu vă gândiți că până atunci am mers în picioarele goale, dar restul perechilor de teniși și adidași cumpărați din micul orășel în care studiam nici nu puteau fi comparați cu grozavii mei adidași ECCO.

   Norocul a făcut ca, într-o bună zi, să-mi pot cumpăra pantofii sport cu pricina. Eram la sfârșitul clasei a unsprezecea și era prima oară când mergeam la shopping în mall. Părinții mi-au recompensat rezultatele la câteva concursuri extrașcolare și știam exact ce voi face cu banii primiți. Erau fix 3 milioane (lei vechi), o sumă mare pentru mine la vremea aceea; de obicei, aveam doar banii de alocație de cheltuială și strângeam 3-4 file de cec ca să-mi cumpăr ceva frumos de la mine din oraș. Pentru adidașii ECCO aș fi avut nevoie de întreg carnetul de alocație și-o voință de fier de a-l păstra intact. Vedeți voi, revistele glossy pe care le cumpăram lunar m-au făcut să dezvolt o pasiune pentru încălțările ECCO; vedeam modelele frumoase, cu detalii deosebite, inserate în colaje moderne. Și tot ce țin minte este că-mi doream cu ardoare o astfel de pereche. Și-am avut-o!

  La noi, puține persoane cred că auziseră atunci de firma daneză de încălțăminte. Dar au făcut furori noii mei adidași din piele albă, cu talpă întinsă, groasă de 2,5 cm și cu detalii oranj. Șireturile albe erau decorate cu fire aurii și aveau atașate sigle rotunde, cu rinoceri aurii în mijloc. Eram fantastică încălțată în ei, parcă zburam, iar privirile erau ațintite asupra lor! Dacă știau prietenii și colegii mei, la vremea respectivă, de magazinul online Ecco Shoes (Click aici), cu siguranță și-ar fi comandat și ei adidași la fel de frumoși!

  Și pantofii aceștia m-au dus mai departe; nu, n-am pornit cu ei într-o călătorie, ci m-au ținut mult și bine. Încălțată cu ei am terminat bac-ul și am mers la facultate, urcând an de an treptele de marmură, ca o călătorie nesfârșită. Am mers mai departe încălțată în ei, am făcut pași siguri către viitorul meu. Și ce călătorie frumoasă am avut împreună, o călătorie fantastică ce a durat aproape patru ani, timp în care am fost cei mai buni tovarăși de drum. Îi mai am și-acum, în cutia lor originală, veche acum, acasă la părinți. Primii mei pantofi adevărați!

  Acum, treburile s-au modernizat incredibil de tare și ECCO este un nume sonor pe piața românească de încălțăminte. Am vizitat mereu magazinele din București și m-am bucurat de fiecare dată când am citit în presă că deschid un nou magazin. Desigur, cea mai mare bucurie a fost când am aflat de magazinul online ecco-shoes.ro, deoarece în acest mod încălțămintea acestui brand este accesibilă tuturor persoanelor de pe teritoriul României, nu doar celor care locuiesc în București și pot trece pragul magazinelor fizice. Acum, tinerii din liceu își pot comanda perechea de adidași mult visată, văzută poate într-o revistă glossy, ca în cazul meu. Iată marele avantaj al vânzării online, acela că produsele de calitate ajung la toate persoanele care și le doresc cu adevărat. În plus, site-ul are un design modern, este primitor dar, mai ales, ușor navigabil. Repartizarea produselor pe categorii facilitează găsirea cu ușurință a modelelor preferate, iar butonul de căutare este la îndemână, perfect vizibil.

   Am intrat în magazinul online ECCO cu o sete de cumpărături și o ușoară nostalgie. Nu poți să nu remarci modelele noi ce respectă ultimele tendințe, astfel încât să nu rămâi în pas cu moda. Mă bucur că brandul și-a păstrat originalitatea și că pune în continuare preț pe calitate. Cine și-a cumpărat vreodată o pereche de încălțăminte ECCO știe că rezistența este trăsătura primară a acestui brand și că fiecare bănuț cheltuit pe o astfel de pereche este pe deplin justificat. Iar eu am apreciat întotdeauna ceea ce este trainic și te duce mai departe și am rămas fidelă acestor pantofi.

   Vă recomand să faceți și voi o vizită în magazinul online(Click aici) și să răscoliți categoriile de produse pentru femei, bărbați și copii. O gamă diversificată de încălțări sport, dar și pantofi, sandale și balerini ne așteaptă pe site, precum și genți și multe alte accesorii. Eu am făcut o mică obsesie pentru încălțămintea de culoare roz și nu mi-ar displace să bifez o colecție completă de încălțări în această culoare. Spre exemplu, pentru zilele active prin parc ori pentru vacanțele în care descopăr locuri noi, aș încălța degrabă pantofii sport de mai jos, disponibili într-o nuanță superbă de roz prăfuit. Modelul perforat este completat cromatic de detaliile albe, iar talpa pare foarte comodă.
   Iar pentru femeia din mine, căreia îi place să poarte rochii și fuste, nu doar haine sport, aș alege o pereche de sandale cu barete subțiri. Vara îmi place să port culori aprinse, iar acest roz fucsia al sandalelor este cu adevărat special. Și recunosc că-mi place cum arată pielea întoarsă colorată, așa că m-aș plimba cu mândrie prin parc, încălțată în aceste sandale. Ori la o promenadă pe malul mării, îmbrăcată într-o rochie vaporoasă cu flori, la brațul iubitului. Ori la o ieșire în oraș cu fetele, la vânătoare de cea mai aromată înghețată, după o sesiune de shopping în magazinul ECCO, desigur.

      În final, vă dau un pont: nu ratați categoria de Reduceri din magazinul online, unde foarte multe modele beneficiază de reduceri de până la 50%! Eu zic că aceste reduceri nu trebuie ratate, mai ales că vorbim despre încălțăminte și genți lucrate din piele naturală de calitate superioară.

2 comentarii:

 1. Intr-adevar produsele lor sunt de cea mai buna calitate ,doar ca preturile nu sunt foarte accesibile.Pupici

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Irina, prețurile nu sunt tocmai mici, dar consider că produsele lor își merită banii, deoarece sunt foarte rezistente, au un design modern și sunt lucrate din materiale de cea mai bună calitate.

   Te pup

   Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...