marți, 18 august 2015

Rochii XXL sub 100 lei     Pentru fiecare femeie există rochia perfectă, indiferent de conformație, culoarea pielii sau greutate. Diversitatea magazinelor oferă fiecăreia dintre noi posibilitatea de a ne găsi hainele potrivite în funcție de siluetă. Cu toate acestea, multe femei evită să cumpere haine din magazinele fizice, iar shoppingul reprezintă o activitate neplăcută. Conform unor statistici, peste 60% dintre adulți sunt complexați din cauza fizicului, și aici nu mă refer la persoanele care au o greutate peste medie.
   Personal, susțin că trebuie să ne iubim corpul așa cum este, altfel nu ne putem bucura cum se cuvine de fiecare clipă, de ceea ce se întâmplă în jurul nostru, de viața noastră. Dacă vă regăsiți printre persoanele care sunt complexate de aspectul fizic, vă recomand să încercați shopping-ul online, ca metodă de achiziționare a articolelor vestimentare potrivite, dar și ca modalitate de  relaxare și de evitare a energiilor negative.

    Postarea de astăzi este dedicată femeilor ce poartă măsuri plus size, pentru că știu că pentru ele experiențele de shopping sunt un pic mai dificile, deoarece nu multe magazine au articole în măsuri mari. Din fericire însă, există câteva magazine online care comercializează produse plus size, iar modelele sunt foarte frumoase, astfel că este aproape imposibil să nu vă placă ceva.
   Rochiile sunt piesele vestimentare care nu ar trebui să lipsească din garderoba niciunei femei, așa că trebuie să remediați problema dacă nu aveți încă o rochie preferată. Apelați la mici trucuri pentru a găsi rochia perfectă, fără să țineți cont de greutate. Ceea ce trebuie luat în considerare sunt punctele forte ale fizicului, precum o nuanță frumoasă a părului, un bust generos, culoarea ochilor, înălțime.
   Aveți ajutor chiar din partea modelelor, care sunt diversificate și vă oferă armele pentru a cuceri privirile tuturor: linia decolteului, imprimeuri vibrante, detalii din dantelă pentru un plus de feminitate.

   Înainte de a comanda haine online, este bine să știți anumite lucruri:
    1. ce tip de siluetă aveți și care sunt hainele potrivite pentru silueta voastră; indiferent de greutate, tipurile de siluetă sunt aceleași
   2. care este mărimea pe care o purtați la haine; pentru a ști acest lucru cu precizie, trebuie să faceți măsurătoarea folosind un centimetru de croitorie, nu alegând măsura după ochi. Multe femei tind să creadă că sunt mai grase decât în realitate, iar măsura aleasă greșit nu are decât rezultate neplăcute (o măsură prea mică va atrage atenția asupra zonele cu „probleme”, în timp ce o măsură prea mare îți va adăuga kilograme în plus)
   3. alege modele care îți plac, nu care sunt la modă; este important ca un articol vestimentar să ne avantajeze, astfel vom arăta foarte bine în el chiar dacă a fost în tendințe în urmă cu două sezoane
   4. nu te teme să comanzi ceva care îți place- astăzi, toate magazinele online sunt obligate prin lege să ofere cumpărătorului posibilitatea de a returna produsele care nu corespund așteptărilor. Astfel, nu-ți fie teamă să alegi o rochie cum nu ai mai purtat niciodată pentru simplul fapt că nu știi dacă te-ar avantaja; până nu încerci, nu ai de unde să știi
   5. alegeți culori care să vă avantajeze, ținând cont de nuanța pielii, a părului sau a ochilor; chiar dacă negrul are efect de camuflaj optic, asta nu înseamnă că anumite culori superbe nu vi se potrivesc

     În final, am făcut o selecție de câteva modele de rochii plus size, al căror preț nu depășește 100 lei. Cum mie îmi place să fac shopping înțelept, recomandările mele vin în ajutorul vostru pentru a vă găsi articole frumoase, la prețuri bune. Iată câteva rochii plus size pe care merită să le luați în considerare (găsiți link colorat  spre pagina produsului sub fiecare imagine):

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...