duminică, 20 septembrie 2015

Tricouri personalizate pentru fashioniste

^sursă foto:etsy.com

   Tricourile personalizate au devenit tot mai populare în ultimii ani în rândul iubitoarelor de modă din lumea întreagă. Dacă tricoul în sine vă duce cu gândul la ținute sport sau street wear, băgați de seamă că această piesă vestimentară a devenit tot mai versatilă, fiind purtată alături de fuste, pantofi și chiar în ținute de birou.

   Pe lângă tricourile cu imprimeu pe care le găsim în mai toate magazinele, de departe cele mai îndrăgite de fashioniste sunt tricourile cu mesaje. Poate fi vorba despre un text imprimat care să reprezinte persoana care poartă tricoul sau un mesaj simpatic, amuzant. Cu siguranță ați întâlnit pe stradă persoane cu tricouri personalizate, al căror text imprimat v-a făcut să zâmbiți sau chiar să râdeți.

  În România au apărut fel și fel de magazine cu tricouri personalizate, însă favoritul meu este magazinul online T-Shirt Factory (vezi aici). Cred că este și cel mai mare magazin de tricouri personalizate din țară și-mi place faptul că site-ul arată bine, se navighează ușor, iar tricourile sunt împărțite pe categorii în funcție de mesajele lor. În plus, îmi place mult faptul că-ți poți alege piesa vestimentară pe care textul să fie imprimat, precum și culoarea acesteia. Dând click pe textul preferat, vei ajunge pe o pagină nouă, de unde îți poți alege modelul de top preferat, precum și culoarea dorită, iar prețurile sunt afișate pentru fiecare model în parte. Prețurile pornesc de la 19 lei, iar cele mai scumpe sunt hanoracele groase care costă aproximativ 80 lei.


   Foarte populare sunt tricourile cu texte corelate cu lumea modei, iar numele marilor case de modă precum Dior sau YSL se regăsesc în fel și fel de mesaje imprimate:


  Tricouri cu texte amuzante sunt tot mai răspândite, iar creatorii lor sunt mereu în căutarea celor mai inspirate mesaje. Spre exemplu, tricoul de mai jos are un mesaj frumos, însă este transpus într-o manieră menită să aducă zâmbetul pe buze.  Nu puteau să lipsească mesajele mai acide, pe care tuturor ne vine să le afișăm uneori, mai ales atunci când avem o zi mai proastă, ori cei din jur ne-au dezamăgit. Ei bine, eu vă recomand o astfel de doză nevinovată de ironie:


   Acestea sunt doar câteva dintre modele de tricouri disponibile în magazinul T-Shirt Factory; mai sunt sute de modele pe care trebuie să le descoperiți. Pot fi cadouri grozave pentru aniversarea unui prieten, pentru petrecerea burlăcițelor, ori pentru iubitul care nu trebuie să uite cât de grozavă ești.
   Livrarea produselor comandate se face în termen de 24-48 de ore de la confirmarea comenzii, prin curier rapid. Costul livrării este de 16 lei. Produsele comandate pot fi plătite online cu cardul sau ramburs, la primirea coletului.

   Mai jos găsiți câteva sugestii de ținute în care pot fi integrate tricourile personalizate:

1. sursă foto: brassyaplle.com
2. sursă foto: 44styles.com


1. sursă foto: lolobu.com
2. sursă foto: sevenly.org
3. sursă foto: swimsunandstyle.com

Un comentariu:

  1. Tricourile personalizate nu cred ca se vor demoda vreodata. Mereu apar noi fraze, noi imagini, nu numai din lumea moda, ci si din tot ceea ce inseamna pop culture in general. Imi place mult a doua tinuta propusa de tine. E destul de chic pentru a putea fi purtata chiar si la birou. Foarte draguta combinatia.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...