sâmbătă, 3 octombrie 2015

Ghete de toamnă la prețuri mici

 

    Începutul lunii octombrie a dat semnalul de trecere la garderoba de toamnă, iar prin oraș am început să văd tot mai multe ghete scoase la plimbare. Nostalgicii încă mai poartă teniși de vară, balerini decupați sau chiar sandale, însă realitate este că temperaturile scad pe zi ce trece, în timp de disconfortul termic crește.

   Pe mulți, toamna i-a luat oarecum prin surprindere și trebuie să recunosc că sunt una dintre persoanele care spera ca sezonul cald să se lungească cât mai mult posibil. Din păcate, este vremea să trecem la ghete de toamnă, care să completeze cele mai frumoase, mai inspirate și mai călduroase ținute pentru noul sezon. Am pregătit pentru voi o selecție de magazine online unde puteți găsi ghete perfecte pentru această toamnă, la prețuri foarte bune. Sunt convinsă că multe persoane sunt în căutarea unor ghete noi, la fel sunt și eu, așa că vă spun de la bun început că nu trebuie să cheltuim o sumă mare de bani pentru a ne lua o pereche frumoasă și de bună calitate.

 Cele mai importante aspecte de luat în considerare atunci când cumpărați o pereche de ghete sunt:
    - preferințele voastre în ceea ce privește modelul, care trebuie să se potrivească stilului vestimentar
    - modelul ales trebuie să se asorteze cu hainele pe care le aveți în garderobă
    - modelul necesar pentru stilul de viață și activitățile desfășurate (spre exemplu, pentru femeile care lucrează la birou, ideale sunt ghetele cu toc, în timp ce fetele de liceu și studentele ar trebui să opteze pentru încălțăminte cu talpă comodă)
    - materialul (puteți opta pentru ghete din piele, piele întoarsă sau înlocuitori de piele); mulți înlocuitori pot fi de calitate, cu un aspect foarte reușit
    - buget, dacă aveți o sumă fixă de bani la dispoziție, răsfoiți mai multe site-uri, până găsiți exact perechea de ghete mult dorită.

  În magazinul online eMAG sunt disponibile sute de modele de ghete, unele mai scumpe, cum ar fi modelele din piele de la Condur by Alexandru. Livrarea este gratuită pentru comenzile mai mari de 150 lei, iar pentru comenzile ce nu ating acest prag, transportul prin curier costă 12 lei.

*****

   Magazinul online dePurtat abia și-a actualizat stocul de toamnă cu modele noi de ghete, botine și cizme, un motiv în plus pentru a le face o vizită. Livrarea este gratuită pentru comenzile mai mari de 150 lei, iar pentru comenzile ce nu ating acest prag, transportul prin curier costă 5 lei pentru București și 9 lei pentru provincie.

*****

   Și în magazinul online Matar au fost aduse modele noi de încălțăminte de toamnă, dintre care mi-am găsit câteva favorite.Livrarea este gratuită pentru comenzile mai mari de 39 lei. Abonați-vă și la newsletter, folosind o adresă de e-mail validă, pentru o reducere de 10%.

3. Ghete bej (vezi aici) - 129 lei
*****

   Vă așteptați să găsiți modele frumoase într-un magazin online numit Pantofi Super, nu-i așa? Ei bine, am găsit eu mai multe perechi de ghete pe care trebuie să le vedeți și voi. Livrarea prin curier rapid costă 10 lei pentru comenzile din București, respectiv 15 lei pentru comenzile din restul țării.

*****

    Cum toamna înseamnă, în mare parte, ploaie, am luat în calcul și ghetele din cauciuc. Un preț imbatabil îl au ghetele Paige din magazinul online Kalapod. Puteți vedea toate modelele disponibile AICI; prețul unei perechi fiind de 35 lei! Livrarea este gratuită pentru comenzile mai mari de 99 lei, iar pentru comenzile ce nu ating acest prag, transportul prin curier costă 8 lei pentru București și 12 lei pentru provincie.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...