marți, 15 decembrie 2015

10 Idei de cadouri pentru Crăciun

^sursă foto: http://hviturlakkris.blogspot.ro/


   Mai sunt 10 zile până la Crăciun și cred că cei mai mulți dintre noi sunt cu gândul la această sărbătoare minunată, petrecută în sânul familiei, alături de oameni dragi. Clopoțelul sună apropierea Crăciunului și îi presează pe cei care n-au avut  încă timp să treacă pragul magazinelor pentru a găsi darurile potrivite. Și-apoi, adevărul este că sunt multe categorii de oameni, unii mai pretențioși, alții mai sentimentali, alții mai simpli, așa că uneori găsirea cadoului perfect poate fi o provocare. Dar indiferent cum am fi, fiecare dintre noi merită să primească un dar în dimineața de Crăciun, un dar oferit cu dragă inimă. 

  Astăzi vin în ajutorul celor care vor să îmbrace haina de spiriduș și vor să-i surprindă pe cei dragi cu un cadou frumos. Vin în ajutorul celor care lucrează până în ultima clipă, care n-au decât răgazul de a comanda ceva online și de a-și putea îndeplini astfel misiunea. Încă mai este timp pentru a comanda cadouri pentru cei dragi, deoarece multe magazine online garantează livrarea comenzilor până la Crăciun. Dar nu vă culcați pe o ureche, v-am spus deja că ceasul ticăie, iar cine așteaptă fix până-n ultimul moment, va fi un spiriduș cu sacul de cadouri gol.

 10 Idei de cadouri pentru Crăciun:

1. pentru MAMA
*****


2. pentru TATA
*****


3. pentru IUBIT/ SOȚ
*****


4. pentru IUBITĂ/ SOȚIE
1. Parfumul preferat- sugestie J”Adore CD (vezi aici) - 429 lei
3. O geantă nouă - Geantă Adona (vezi aici)- 136 lei 
*****


5. pentru FETIȚE 
*****

6. pentru BĂIEȚI
****

7. pentru BUNICI
2. Album foto (vezi aici) - 44 lei

****

8. pentru FRAȚI  și PRIETENI

*****

9. Cadouri DIY
1. Borcănașe cu surprize (vezi tutorial AICI)
2. Brăduți din plicuri de ceai (vezi tutorial AICI)
3. Ghiveci personalizat (vezi tutorial AICI)
*****


10. Cadouri Handmade (vezi AICI)


    Dacă aveți mai mulți oameni dragi pe lista de „copii cuminți” și vreți să faceți cumpărăturile dintr-un singur loc,  vă recomand magazinele de tip mall, care au categorii diversificate de produse. Aici puteți găsi jucării, hăinuțe și cărți pentru copii, un ceas sau o curea pentru iubitul tău, o carte bună pentru tata sau pentru tata-socru, un parfum deosebit pentru mama, cosmetice sau pantofi noi pentru iubita/soția. Iar pentru prieteni dragi, cadouri de tot soiul! Pentru cine caută un astfel de magazin, vă recomand următoarele două:

Un comentariu:

  1. wow! multumim de idei :)
    eu inca nu am cumparat niciun cadou, am in fiecare an aceeasi problema!

    kadsdiary.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...