miercuri, 2 decembrie 2015

Review: Crema de față VivaNatura cu aur si argint coloidal


      Astăzi a venit vremea să vă împărtășesc experiența personală cu Crema de față VivaNatura cu aur și argint coloidal, pe care am cumpărat-o la începutul lunii septembrie și pe care am folosit-o timp de două luni și jumătate. Este vorba despre o nouă formulă, deoarece crema cu aceeași denumire exista și în trecut.
     Noua cremă cu argint și aur coloidal are și un ambalaj nou, mai frumos, un ambalaj din plastic cu un design curat și finuț. Este destinată tenului normal și sensibil, iar acesta este primul produs de față pe care îl folosesc de la brandul românesc VivaNatura. Crema cred că se găsește și în anumite magazine naturiste, însă eu am comandat-o din magazinul online Vegis (vezi aici), un magazin care are o gamă foarte diversificată de produse cosmetice și alimentare fabricate din ingrediente naturale.

    Foarte multe informații despre cremă nu cred că este cazul să vă dau, adică să înșiruiesc descrierea originală a produsului. În cazul în care sunteți interesați, găsiți informații detaliate AICI, legate de efecte, de ingrediente, de procesul de preparare. Este important să știți totuși că această cremă este procesată la rece din uleiuri vegetale și extracte din plante și că nu conține parabeni. Conține 98% ingrediente naturale și este un produs fabricat în România, în laboratoarele Genna- VivaNatura.

   Ambalajul are forma unui tub dintr-un plastic moale, practic, ce permite consumarea produsului până la ultima picătură. Din păcate, capacul se înșurubează, lucru care face ca dozajul cremei să nu fie tocmai economic. Din acest motiv am și consumat crema în doar 2 luni și jumătate, chiar dacă recipientul conține 75 ml, adică mai mult decât o cremă de față obișnuită. De multe ori mi s-a întâmplat să iasă din tub mai multă cremă decât aveam nevoie, așa că am folosit-o și pe post de cremă de mâini.

  Crema are o culoare verzuie și un miros de plante amestecate cu uleiuri naturale. Este un miros nu foarte intens, potrivit pentru acest produs naturist (personal,mirosul mi se pare similar celui de săpun de casă ). Ca și textură, crema are o consistență ușoară, destul de apoasă, lucru care face ca aplicarea să fie foarte ușoară, plăcută. Trebuie să menționez că această cremă este bogată în uleiuri naturale și hidratează pielea în profunzime, însă formula nu este grasă. Totuși, pe la finele recipientului, am început să resimt uleiurile din compoziție și crema să mi se pară un pic mai grasă decât de obicei, probabil era mai mult ulei vegetal strâns la fundul flaconului.

   Formula este foarte hidratantă și pielea se simte plăcut la atingere după aplicare. Eu am porțiuni de piele mai uscată și această cremă a fost o adevărată comoară pentru această toamnă, când pielea resimte și ea schimbările climatice. Se absoarbe destul de rapid în piele, iar eu am folosit-o de două ori pe zi, dimineața și seara, fără să-mi provoace iritații, mâncărimi sau pete roșii.

  În concluzie, crema VivaNatura mi s-a părut bună și am folosit-o cu plăcere până la ultima picătură. Chiar dacă nu este cea mai bună cremă pe care am folosit-o, o voi recomanda pentru formula ușoară și hidratantă, gramajul consistent și prețul simpatic. Și, normal, pentru că este încă un produs cosmetic românesc care-mi place!

   Gramaj : 75 ml
   Ten: normal și sensibil (eu aș zice că este bună și pentru tenul uscat)
   Preț: 22 lei ( o poți comanda AICI)

6 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...