miercuri, 9 decembrie 2015

Seturi cadou pentru Crăciun de la Nivea     Ne apropiem de jumătatea lunii decembrie și se simte tot mai intens atmosfera sărbătorilor. Luna cadourilor este un motiv de voie bună, indiferent dacă dăruiești sau primești un dar. Bucuria desfacerii cadoului, atenția celui drag, surpriza conținutului, toate acestea creează momente de neuitat.

   Pentru a ne ușura în luarea deciziilor în ceea ce privește alegerea cadourilor, foarte multe branduri au lansat deja oferte atractive și au creat pachete pentru sărbători, ambalate frumos, gata să fie oferite. Este și cazul Nivea, care ne așteaptă cu câteva seturi cadou foarte interesante, ideale pentru a ne surprinde cea mai bună prietenă, mama, sora, sau chiar iubitul și tatăl. Astfel, femeile și bărbații din viața noastră vor beneficia de atenția noastră, deoarece Nivea ne invită să descoperim tot ce-i mai frumos de sărbători: grija pentru cei dragi!

  Nivea este cel mai iubit brand cosmetice din toată lumea, așa că sunt convinsă că oricine ar primi unul dintre seturile de mai jos, va fi cu adevărat mulțumit:

Conține: Crema Care, 200 ml , Gel de dus Harmony Time (250 ml), 
 Deodorant spray Fresh Flower(150 ml) + Geantă cadou


Conține: Crema antirid Serum Pearls (50 ml), 
Apă micelară (200 ml) + Geantă cadou


Conține:  Lapte de corp sub dus (250 ml), Gel de dus Creme Care (250 ml) ,
 Deodorant spray Fresh (150 ml) + Geantă cadou


Conține:  Balsam dupa ras Original (100 ml), Gel de ras Original (200 ml),
Deodorant spray Fresh (150 ml) + Geantă cadou


   Tu ce set cadou Nivea vei alege?
   Alege grija pentru cei dragi! 


Un comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...