vineri, 29 ianuarie 2016

15 Rochii Asos sub 90 lei


   Rochiile sunt cele mai populare haine în rândul femeilor din lumea întreagă, indiferent de stilul vestimentar al fiecăreia în parte. Eistă oare vreo garderobă sau vreun dulăpior care să nu conțină chiar și o singură rochie? Pornind de la clasica little black dress, modelele de rochii sunt atât de variate ca croială, culoare, imprimeu, încât să satisfacă chiar și cele mai pretențioase gusturi.

   Magazinul online Asos excelează la capitolul rochii, reunind mii de modele, atât de designer, cât și articole la prețuri accesibile, pentru toate buzunarele. Răsfoind secțiunea ”Rochii” din categoria de reduceri, am descoperit o multitudine de produse deosebite al căror preț nu depășește suma de 90 lei (adică 15£ ). Toate aceste rochii sunt disponibile AICI!

   Căutările mele s-au soldat cu o listă de 15 rochii mai ieftine de 90 lei (sub fiecare imagine găsiți link spre pagina produsului):


   Magazinul Asos oferă posibilitatea de a găsi foarte multe articole aflate la reducere în mărimea care ți se potrivește. Multe femei se confruntă cu problema găsirii mărimii potrivite la lichidările de stoc, dar nu este cazul și pentru magazinul Asos, lucru de care vă puteți convinge personale.
   Foarte util în alegerea măsurii este tabelul cu mărimi, disponibil în pagina fiecărui produs, sub denumirea Size guide. Mai multe detalii despre cum puteți plasa o comandă aflați AICI.

  Eu optez de fiecare dată pentru livrarea Standard Delivery :
    - este gratuită pentru comenzile mai mari de 20 lire sterline (pentru comenzile cu valoare mai mică, costurile de livrare sunt de 3 lire)
     - comenzile ajung în termen de 10 zile lucrătoare, la oficiul poștal
     - dacă optați pentru livrarea standard, adresa de livrare va fi adresa din buletin, pentru a putea ridica coletul de la poștă.

3 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...