miercuri, 13 ianuarie 2016

Haine Zara la reducere  Sunt una dintre persoanele care poartă haine Zara, însă pe cele mai multe dintre ele le-am achiziționat din magazinele de tip outlet, unde prețurile sunt mult mai mici în comparație cu magazinele fizice.  În outlet veți găsi haine noi, cu etichetă, dar din colecții mai vechi.
    Spre exemplu, acum veți găsi haine din colecția toamnă-iarnă de anul trecut și norocul face ca unele dintre tendințe să fie încă de actualitate. Eu cumpăr des din outletul BrandCircus unde, începând de astăzi, hainele Zara beneficiază de reduceri de preț de până la 50%!

   Dacă vreți să comandați ceva de pe BrandCircus, vă recomand să vă uitați cu atenție la imagini, pentru a vedea detaliile produselor (majoritatea sunt mult mai frumoase decât par în poze). Comenzile mai mari de 180 lei beneficiază de transport gratuit, altfel costul transportului este de 15 lei. Livrarea este foarte rapidă și se face prin curier rapid. Produsele nu vin ambalate în pungi individuale, ci sunt puse direct în cutia de carton, cu eticheta originală.

   Iată câteva recomandări de articole vestimentare Zara care beneficiază de reduceri consistente de preț (sub fiecare imagine găsiți link-ul către pagina produsului):


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...