miercuri, 23 martie 2016

Noutăți de primăvară de la Yves Rocher


    Iubitul brand franțuzesc Yves Rocher întâmpină noul sezon de primăvară cu câteva noutăți foarte atractive : colecții parfumate, colorate si inovații pentru ingrijirea tenului.  Pe toate acestea am plăcerea să vi le arăt astăzi, sper să vă încânte și pe voi la fel de mult ca pe mine, deoarece eu comand mereu produse Yves Rocher și le folosesc cu plăcere.    Noua Apă de toaletă Frunze de Verbină completeaza gama Un Matin au Jardin si ne răsfață simțurile cu notele sale citrice, revigorante, oferind pielii un parfum subtil. Yves Rocher ne propune un minunat parfum ce reproduce aroma proaspătă a frunzelor de verbină, o îmbinare armonioasă între notele hesperide și cele de mosc pentru un parfum asemenea unei adieri delicate. Această apă de toaletă poate fi comandată de AICI, la prețul redus de 59 lei.


   În materie de machiaj, Yves Rocher și-a îmbogățit gama de fonduri de ten cu un produs inovator: Fondul de ten Cushion ce revoluționează modul de îngrijire zilnică, îmbinând aspectul practic al unui fond de ten compact cu lejeritatea și luminozitatea unui fond de ten fluid. Acest produs promite un ten uniformizat, iluminat și netezit în doar câteva secunde, iar formatul său practic este ideal pentru retușări pe parcursul zilei. Fondul de ten este disponibil AICI, în 5 nuanțe diferite, la prețul promoțional de 59 lei.

     M-au cucerit noile nuante ale Rujului-creion strălucitor, conceput pentru a avea întotdeauna un zâmbet plin de culoare si strălucire. Iubesc aceste produse pentru colorarea buzelor sub formă de creion, deoarece sunt mai practice și aplicarea produsului pe buze este mai facilă. Datorită minei sale retractabile, creionul nu trebuie ascuțit!  Rujul-creion este disponibil AICI, în 6 variante de culoare, la prețul de 25 lei.


    Yves Rocher inovează în mod continuu și, astfel, relansează gama antirid Riche Creme într-o nouă formulă, îmbogățită cu uleiul din 1000 de Trandafiri, pentru a demonstra eficacitatea în interiorul pielii a produselor cu texturi senzoriale.

   Gama Serum Vegetal  se îmbogățește cu 3 produse noi, pentru a acoperi nevoile tuturor femeilor : 

                       - Un ser antirid și luminozitate
                       - Un stilou corector antirid și fermitate
                       - O mască antirid cu efect de lifting


   Toate aceste noutăți cosmetice pot fi cumpărate din magazinele fizice Yves Rocher sau pot fi comandate direct de acasă din magazinul online sau folosind taloanele de comandă expediate prin poștă. De asemenea, nu ratați oferta lunii din magazinul online, pentru a beneficia de toate cadourile-surpriză (vezi AICI cadourile din această lună).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...