sâmbătă, 9 aprilie 2016

Reduceri de weekend


    Ne așteaptă un weekend plin de reduceri în mai multe magazine online! Dacă aveți răgazul să vizitați aceste oferte de weekend, atunci sigur veți găsi ceva pe placul vostru la un preț prietenos. Am găsit oferte bune atât la articole de îmbrăcăminte, cât și la cosmetice, așa că avem de unde alege.

1. Brand Circus (click aici) 
  Outletul meu favorit ne așteaptă cu până la 50% reducere la fuste și bluze, adică peste 600 de articole la prețuri foarte bune. Mi se pare locul ideal de unde putem comanda haine de calitate la prețuri imbatabile, iar ofertele periodice mă atrag de fiecare dată. Acum îmi plac în mod deosebit bluzițe de influență etno-chic de mai jos:
*********************


2. Fashion Days (click aici)
   Uriașul magazin online ne așteaptă cu 2 zile de shopping intens, cu extra reducere de 20% pentru produsele din selecțiile speciale Happy Days.
    Cod cupon: HAPPYDAYS20
    În categoria pentru femei sunt disponibile 3800 de produse de la cele mai cunoscute branduri din lumea întreagă. Câteva recomandări pentru această primăvară:
*********************


  Magazinul online de lenjerie intimă din care am comandat în ultima perioadă are o campanie de reduceri la cele mai populare produse: discount de până la 35% la toate produsele populare, inclusiv sutiene, chiloți, lenjerie modelatoare, cămăși de noapte. 
*********************


  Pentru fiecare fond de ten Revlon Colorstay cu pompiță cumpărat primești cadou un deodorant Mitchum Powder Fresh Woman 150 ml! Prețul unui fond de ten Revlon este redus la 59 lei, iar toate nuanțele disponibile pot fi vizualizate AICI. Revlon Colorstay cred că este cel mai popular fond de ten, deoarece are o putere bună de acoperire și o gamă destul de variată de nuanțe.
*********************


 Două campanii foarte atractive sunt disponibile acum la cosmeticele românești cu apă termală Herculane: 
     1 - Gama IVAPUR - 30% reducere toate produsele AICI - această gamă este destinată îngrijirii pielii grase cu tendințe acneice

    2 - La achiziționarea unei creme anticelulitice Resveratrox Forte, primesti a doua crema CADOU! - promoția poate fi accesată AICICrema anticelulitică are efect intens de reducere a stratului lipidic de pe coapse, fese si abdomen. Determină reducerea semnificativă a aspectului de coajă de portocală și remodelarea siluetei. Produsul poate fi folosit de femeile gravide si de persoanele cu fragilitate capilară.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...