luni, 30 mai 2016

10 costume de baie sub 100 lei


      A început numărătoarea inversă până la începerea sezonului estival, așa că multe dintre noi deja se gândesc ce costume de baie să împacheteze în bagajul pentru vacanță. Ori pentru o zi la piscină, deoarece vara este lungă și cu siguranță vom simți nevoia să ne răcorim. Dacă dispuneți de un buget limitat, atunci stați fără grijă, deoarece mai multe magazine online au costume de baie la prețuri accesibile, iar modelele sunt foarte reușite.

   Pentru a ascunde mici imperfecțiuni ale corpului, mai ales dacă în ultima vreme ați fost mai sedentare și acest lucru a lăsat urme, atunci puteți apela la diverse trucuri pentru a le masca. Spre exemplu, costumul de baie întreg este o alegere perfectă pentru o alungire optică a siluetei și pentru mascarea unui abdomen nu tocmai plat. Multe femei consideră că acest tip de costum nu este ideal pentru obținerea bronzului perfect, dar nu este cazul atunci când știți sigur că nu veți purta topuri cu vedere la buric. Alte modalități de camuflare a imperfecțiunilor sunt detaliile (precum volănașe, fundițe) și imprimeurile viu-colorate.

 Am făcut o selecție de 10 costume de baie convenabile, pe care trebuie să le luați în considerare dacă vreți să fiți chic și la plajă, fără a cheltui o avere. Sub fiecare imagine găsiți link spre pagina produsului și prețul acestuia (postarea aceasta nu va fi actualizată, așa că în timp pot să apară reduceri de preț):
^Costum de baie Vero Moda- piese separate:
- slip (vezi aici): 39 lei


^Costum de baie Marie Meili- piese separate:
sutien (vezi aici): 59 lei
slip (vezi aici): 39 lei


^Costum de baie multicolor Marie Meili- piese separate:
sutien (vezi aici): 59 lei
slip (vezi aici): 39 lei
2 comentarii:

  1. Wow, foarte frumoase, imi plac aproape toate.
    Sa ai o vara frumoasa!
    Xoxo, Victoria

    http://fashionstylebeautyandmore.blogspot.ca/

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...