vineri, 13 mai 2016

Endless Lash Mascara - Paula’s Choice     Paula’s Choice a lansat un nou produs în gama de machiaj, numit Endless Lash Mascara - Mascara cu efect de alungire și separare a genelor, cu o culoare intensă, neagră.  Rimelul are o periuță cu peri moi, așa că acest aplicator definește și alungește fiecare geană în parte. Formula este fără parfum și este special concepută pentru a fi aplicată în straturi pentru a obține volum, fără a încărca genele.

   Sfaturi de aplicare: Aplică un strat pentru a obține gene lungi și separate sau aplică mai multe straturi pentru a obține un aspect final spectaculos, cu gene lungi și dese.

   Pentru cine este potrivit acest produs? : Fiind un rimel 100% fără parfum, poate fi folosit chiar și de persoanele cu ochi sensibili. Endless Lash Mascara este potrivit oricui dorește o mascara ce rezistă timp îndelungat pe gene, alungește, separă și adaugă volum pentru un aspect final cu adevărat spectaculos.

   Formulă specială: Fiind cel mai versatil produs de acest gen din gama Paula’s Choice, Endless Lash Mascara are un aplicator special cu peri moi ce ajung la rădăcina genelor pentru a defini și separa fiecare geană, de la bază până la vârf. Rezultatul? Lungime și volum dramatic, fără gene lipite între ele. Endless Lash Mascara are culoare neagră intensă, nu se fărâmițează și nu se întinde pe pleoape.

    Preț: 82 lei (flacon de 9 ml). Este disponibil AICI.
   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...