luni, 9 mai 2016

Sabon a lansat colecția Olive Oil


   Sabon a lansat o nouă colecție de lux Olive Oil , ce are la bază minunatul ulei de măsline, recunoscut pentru beneficiile sale asupra pielii și părului. Ambalajele sunt și ele deosebite, de lux, sticluțele de culoare neagră având detalii aurii. Încă o dată Sabon ne cucerește cu produsele de calitate, în recipiente superbe, pentru un răsfăț fără egal.

    Această colecție ne ține aproape de mama natură, de pământ și de rădăcinile din care fiecare provenim. Ne readuce în contact cu magia creației și ne oferă ocazia de a ne bucura de calitățile și bogăția măslinului.

    Linia Olive Oil este bogată în vitamine, antioxidanţi şi acizi graşi Omega, ce, laolaltă, conferă pielii hidratare şi catifelare, îi sporeşte rezistenţa la factorii externi şi ajută la încetinirea procesului de îmbătrânire.  Uleiul furnizează hrănire şi hidratare, untul extras din uleiul de măsline este eficient împotriva ridurilor şi conferă pielii prospeţime şi rezistenţă, iar extractul din frunze de măslin ajută la protejarea pielii împotriva expunerii solare.

   Colecția conține: ulei de duș, cremă de corp, săpun pe sfoară, cremă de mâini, săpun lichid pentru mâini, kit esențial de îngrijire, prosop și șorț de bucătărie. Toate aceste produse sunt disponibile atât în magazinele fizice, cât și în magazinul online. Puteți consulta prețurile produselor AICI, unde găsiți și descrierea detaliată a fiecărui produs în parte.

  Iată și filmulețul de prezentare a colecției Olive Oil: 


    Loțiune de corp Olive Oil : O loţiune de corp bogată, cu o textură lejeră, ce poate fi absorbită uşor. Formula construită pe un mix de ulei de măsline presat la rece şi extracte bogate în antioxidanţi, crema calmează pielea şi îi menţine flexibilitatea. Mai conţine ulei de Jojoba pentru hrănire şi hidratare.

    Ulei de duș Olive Oil: Alcătuit pe bază de ulei de măsline. Fără SLS sau parabeni. Conţine ulei de Jojoba, bogat in Omega 7.


   Cremă de mâini:  Pe bază de ulei de măsline presat la rece şi extract din frunze de măslin. Acest complex unic conferă protecţie şi hidratare pielii.

Un comentariu:

  1. Cel putin designul arata minunat. Preturi de lux. Nici nu stiu ce as alege, dar am pus pe lista. Va spun cand e ziua mea?

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...