miercuri, 8 iunie 2016

Cele mai atractive seturi cosmetice     În ultima vreme am început să îndrăgesc tot mai mult seturile cadou de cosmetice, deoarece sunt foarte avantajoase ca preț și atunci când le comand online și primesc coletul, am impresia că desfac un adevărat cadou. În general, seturile acestea sunt mai convenabile decât dacă ai comanda produsele individual, iar unele includ chiar și produse cadou, plus că ambalajele sunt tare drăguțe.

  Am început să studiez oferta magazinelor online în materie de seturi cadou și am găsit multe oferte irezistibile, pe care sunt convinsă că le veți lua și voi în calcul. Magazinele online din care am selectat ofertele sunt eMAG, Elefant și Vegis.

1. eMAG
   Setul pentru unghii Maybelline este ideal pentru o manichiură și o pedichiură perfecte. Este disponibil AICI, la prețul promoțional de 19 lei. Conține următoarele trei produse:
   - Dr Rescue CC Nails – Bază pentru manichiură, care protejează si îmbunătățește aspectul unghiilor
   - Dr Rescue All in One - Tratament de unghii  3 în 1 care fortifică, protejează și conferă strălucire.      - Dr Rescue Quick Dry Drop – Lichid pentru uscarea rapidă a lacului de unghii.  Setul Maybelline NY pentru ochi și buze conține Mascara Colossal Go Extreme Very Black și Balsam de buze Baby Lips 025 Pink Punch. Rimelul are o periuță cu rezervor încorporat in brațul său, care asigură o aplicare generoasă a produsului pe gene, iar volumul este extrem. Este disponibil AICI, la prețul promoțional de 29 lei.


  Setul pentru un păr sănătos conține 3 produse pentru îngrijirea caapilară: șampon și balsam Pantene Moisture Renewal și Fixativ Wellaflex Heat Creations ultra strong. Setul este disponibil AICI, la prețul de 36 lei.

  
2. Vegis
  Setul cadou Apidermin de la Complex Apicol conține: șampon regenerant  250ml, balsam regenerant 200ml si răsfăț apicosmetic pentru duș. Ingredientul- vedetă, lăptișorul de matcă, este hrana regală și concentrat biologic, bogat în vitamine si substanțe proteice. Este disponibil AICI, la avantajosul preț de 39 lei. 

  Setul Melcfort pentru îngrijirea tenului de la Gerocossen conține cremă de față antirid - rituri superficiale și lapte demachiant la 250 ml. Crema are o textură ușoară și este ideală pentru prevenirea apariției primelor riduri și netezirea liniilor fine. Setul conține extract de melc, iar ingredientele sunt de origine naturală în proporție de 95%. Este disponibil AICI, la prețul promoțional de 35 lei.


  Setul Dafne de la Trio Verde reprezintă un adevăraț răsfăț natural pentru corp și este disponibil AICI, la prețul de 40 lei. Setul conține următoarele 5 produse:
                    -Șampon Antimătreață cu Ulei de Cocos 100 ml
                   - Ulei din sâmburi de Struguri Rafinat 100 ml 
                   - Ulei Esențial de Portocale 10 ml  
                   - Argilă verde 100 gr.  
                   - Piatră de alaun 120 gr.

3. Elefant
    Setul Heatchote and Ivory conține o cremă de mâini cu mimoză și rodie la 50 ml și o frumoasă pilă pentru unghii. Produsele au ambalaje simpatice, cu aspect vintage. Setul este disponibil AICI, la prețul promoțional de 19 lei.


   Seturile Fruit &Care de la IDC Institute conțin gel de duș și loțiune de corp, fiecare la flacon de 180 ml. Acestea sunt disponibile AICI în trei sortimente, la prețul redus de 20 lei:
          1. prune negre, portocale și căpșuni
          2. cocos, lime și cireșe
          3. piersici, grapefruit și frcute de pădure


   Seturile Royale Bouqet de la Baylis and Harding conțin săpun lichid pentru corp și loțiune hidratantă, la 300 ml fiecare. Flacoanele generoase sunt prevăzute cu sistem de dozare practic, iar ambalajele sunt deosebite. Seturile sunt disponibile AICI, în trei arome desoebite, la prețuri cuprinse între 26-30 lei:
         1. trandafiri și caprifoi
         2. floare de lămâie și trandafir alb
         3. magnolie roz și floare de păr

   Setul Belle Fleur Flor de Mayo conține gel de dus- 150 ml,  lapte de corp- 150 ml, sare de baie -100 g, cremă de mâini - 100 g și burete de baie. Vine într-un ambalaj superb, iar toate produsele arată ireproșabil, așa că poate reprezenta un cadou perfect pentru iubita, sora sau cea mai bună prietenă. Setul este disponibil AICI, la prețul de 76 lei.


  Seturile Victorias Secrets vin împreună la un preț imbatabil, pentru a ne bucura cu aromele lor: Love Addict și Coconut Passion. Fiecare set conține spray pentru corp-125 ml, loțiune de corp și gel de duș la 60 ml fiecare. .Sunt disponibile AICI, la prețul de 110 lei pentru amândouă.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...