duminică, 19 iunie 2016

Costume de baie pentru o vară fierbinte      Sezonul estival este în toi și toată lumea își lasă pielea la vedere, pentru a se bucura de un bronz plăcut și de clipe de relaxare la mare ori la piscină. De la apariția primelor costume de baie și până astăzi, observăm o schimbare evidentă a modelelor, unele au influențe retro și reînvie modelele de odinioară, ca o odă adusă grației și senzualității feminine, în timp ce alte modele sunt tot mai înguste și lasă descoperită mai multă piele.

     Unii pun totul pe seama încălzirii globale, însă eu sunt de părere că suntem o generație open-minded, lucru care se poate observa nu doar la nivelul articolelor de baie, ci la nivelul întregului nostru stil de viață. Se cheamă modernizare, însă eu sunt adepta modernizării raționale, fără a o da în extreme și a exagera, motiv pentru care astăzi vă recomand costumele de baie din magazinul online de lenjerie intimă Just4Girls. Modele alese de mine nu depășesc limita decenței, însă sunt foarte feminine și sexi, deoarece vreau să vă arăt că putem arăta senzual la plajă fără a cădea în obscenitate.

    În secțiunea costume de baie, Just4Girls ne pune la dispoziție sute de modele potrivite pentru toate siluetele, astfel încât fiecare femeie să-și poată găsi un model care să o avantajeze. Pentru o vară fierbinte, cum se preconizează că va fi vara 2016, acest magazin online ne încântă cu modele de costume de baie întregi și deux-pieces, cu croieli și imprimeuri felurite.  Primul costum de baie care mi-a atras atenția este costumul întreg Marko, care are o croială retro și un imprimeu floral viu-colorat, ideal pentru zilelele de plajă la malul mării. Formatul costumului tip corset susține frumos bustul, iar imprimeul creează impresia de bust generos chiar și în cazul femeilor cu sânii mici. Costumul de baie întreg sculptează o siluetă minunată, ascunzând mici imperfecțiuni, cum ar fi cicatrici, pete sau un abdomen nu foarte bine lucrat.


        Bronzul nu se vede mai frumos pe piele ca atunci când purtăm un costum de baie alb, care iese în evidență prin contrast cu pielea arămie. Dar albul nu este singurul care ne scoate în evidență bronzul, ci și roșul, care emană exotism și sex-appeal. Așa că o combinație alb-roșu mi se pare absolut perfectă pentru plajă, de aceea vă recomand costumul deux-pieces Liliana Rosso by Marko, un costum de baie absolut superb, în care cele două culori se completează perfect. Sutienul cu cupe push-up are un detaliu metalic strălucitor, la fel ca și slipul cu croială clasică.  


      Prin urmare, magazinul de lenjerie sexy Just4Girls ne așteaptă cu o gamă variată de costume de baie confecționate din cele mai bune și rezistente materiale, ce își păstrează intactă elasticitatea și nu se decolorează la spălat, la razele UV, ori la clorul din piscină. Modelele și designul modern ne oferă posibilitatea de a găsi costumul de baie mult visat, care să ne pună în evidență atuurile și să ne camufleze micile imperfecțiuni, pentru că fiecare femeie merită să radieze atunci când merge la plajă.      

      Pentru cei care încă n-au descoperit magazinul Just4Girls, iată câteva informații utile:
- comenzile se palsează simplu și rapid, fie direct pe site, prin crearea unui cont de client, fie telefonic  
- comenzile sunt confirmate telefonic, stabilindu-se de comun acord detaliile livrării  
- coletele se livrează prin curierat rapid, în termen de 24-48 ore de la confirmarea telefonică a comenzii,  dar produsele pot fi ridicate și personal din Showroom-ul Just4Girls din București (zona Dristor)  
- costul transportului scade în funcție de valoarea comenzii; livrarea este gratuită pentru comenzile ce depășesc valoarea de 250 lei  
- site-ul pune la dispoziție noastră o gamă variată de lenjerie intimă : corsete, chiloți, portjartiere, costume sexi, ciorapi, costume de baie și alte accesorii  
- produsele comercializate sunt de la branduri de lenjerie cunoscute, având garanția calității

    În concluzie, aveți la dispoziție într-un singur loc tot ce vă trebuie pentru a fi frumoase și atrăgătoare atât în dormitor, cât și atunci când mergeți la plajă!  

    Pentru voi, cât de fierbinte va fi vara 2016?

Un comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...