vineri, 10 iunie 2016

Gelurile de duș cremoase Nivea Creme


     Atunci când intri la duș, ai nevoie de momentul tău de relaxare și răsfăț și de cea mai delicată îngrijire. Așa că NIVEA, expertul în îngrijire, a dezvoltat o întreagă familie a gelurilor de duș super hrănitoare NIVEA Creme, inspirate din formulele celor mai iubite creme pentru îngrijirea corpului! Probabil denumirile gelurilor de duș vă vor aminte de cremele Nivea atât de îndrăgite: clasica Nivea Creme,  crema de uz general Nivea Soft și loțiunea de corp Nivea Smooth.

  Personal, sunt o fană a gelurilor de duș cremoase, îmi place textura lor densă, hidratantă, iar gelurile de duș Nivea Creme promit o curățare blândă, dar eficient, și o hidratare intensă a pielii. Nivea este cea mai de încredere marcă de îngrijire a pielii la nivel mondial, așa că aceste geluri de duș se încadrează în deviza acestui brand, de a respecta pielea fiecărui om în parte.

  Gelul de duș Nivea Creme Care - cel mai hrănitor gel de duș al familiei, cu mirosul clasic al cremei Nivea, ce asigură o prospețime și o îngrijire delicată încă de la prima oră a zilei. Formula super-nutritivă conține pro-vitamina B5 și uleiuri prețioase, care curăță delicat pielea și o îngrijește intensiv, lăsând-o catifelată și pregătită să înfrunte provocările zilnice.

   Nivea Creme Smooth - are o textură cremoasă, grație formulei cuunt de shea și vitaminele A,E și F. Este ideal pentru o piele fină și catifelată, senzație ce se menține pe durata întregii zile. Un miros delicat, plăcut, ce parfumează discret pielea.


  Nivea Creme Soft - are o formulă extrem de hidratantă, bazată pe ulei de migdale. Este grozav pentru o baie relaxantă și plăcut parfumată, seara, pentru un răsfăț garantat și o piele hidratată în profunzime.

   Gelurile de duș sunt disponibile în 3 gramaje diferite, iar prețul recomandat pentru fiecare în parte este de:
    - pentru flaconul de 250 ml - preț 11.02 lei
    - pentru flaconul de 500 ml - preț 15.68 lei
    - pentru flaconul de 750 ml - preț 20.76 lei


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...