marți, 5 iulie 2016

Cele mai frumoase espadrile pentru femei


     Oficial, espadrilele sunt încălțările mele favorite pentru vară! Nu am niciun dubiu în privința comodității pe care o oferă și sunt convinsă că nu există alte încălțări care să le întreacă la acest capitol. Și sunt recunoscătoare celor care au decis să aducă acest încălțări de plajă în inima orașului și să le ofere un suflu nou, introducându-le în cele mai relaxate ținute estivale.

   Populare atât în rândul femeilor, cât și al bărbaților, espadrilele sunt încălțări cool și comode, care arată minunat  alături de piese din denim. Dar versatilitatea lor nu se oprește aici, putând fi combinate în fel și chip, alături de rochii, fuste, salopete și pantaloni scurți. Pentru a vă convinge, în partea de jos a postării v-am pregătit un colaj cu câteva ținute, din care vă puteți inspira.

  Din fericire, anul acesta oferta magazinelor online este foarte generoasă! În comparație cu anul trecut, se observă că espadrilele și-au câștigat mai mulți admiratori și că cererea este una mai ridicată. Nu este de mirare, deoarece este suficient să încalți o dată o pereche de espadrile ca să le îndrăgești. Și poți să le iei la job, la plimbare prin parc, la cinema, în mall și, mai ales, în concediu.

2 comentarii:

 1. Adevarat! Espadrilele imi aduc aminte de tinerete si confirm comoditatea si placerea cu care le purtam. Frumoase modelele selectate, nici nu stiu care imi place mai mult.

  RăspundețiȘtergere
 2. Sunt dragute. :)
  Sa ai o zi excelenta!
  Xoxo, Victoria

  https://fashionstylebeautyandmore.blogspot.ca/

  RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...