duminică, 3 iulie 2016

Cosmetice la promoție pe eMAG.ro


     Inevitabil începe o nouă repriză de vânătoare de cosmetice, la cât de atractive sunt reducerile din magazinul eMAG. M-am obișnuit cu prețurile mici de pe acest site, iar ocazional au promoții foarte tentante, pe care le pândesc. Așa se întâmplă când iubești cosmeticele și nu ai bani cât să cumperi tot ce vrei, dar te mulțumești cu câteva dintre favorite, când le găsești la prețuri bune.

    Pentru un răsfăț în timpul spălării, s-ar putea să vă facă cu ochiul Spuma de baie exfoliantă I love..., care va curăța blând pielea, grație formulei spumante, dar eficient, deoarece are particule abrazive. Este disponibilă AICI, la prețul de 19 lei, în două variante delicioase: căpșuni & frișcă sau zmeură & coacăze.   Răsfățul este completat de Untul de corp I love... Strawberries & Cream, pentru o hidratare în profunzime a pielii. Lasă o peliculă plăcut parfumată și se absoarbe rapid în piele. Principalele ingrediente hrănitoare sunt uleiul de cocos și untul de shea. Este disponibil AICI, la prețul de 19 lei pentru o cutie de 200 ml.


       Am îndrăgit rapid Deodorantele antiperspirante Mitchum de la Revlon, care mi se par foarte eficiente chiar și în zilele în care transpir foarte tare. Păstrează curată pielea subrațului și elimină mirosurile neplăcute. Deodorante Mitchum sunt disponibile AICI, la prețuri cuprinse între 4 -16 lei, sub formă de: deodorante roll-on, spray și deo stick.


    Reducere imbatabilă și la Deodorantele roll-on Nivea, atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Pachetele Nivea conțin două deodorante antipersiprante și sunt disponibile AICI, la prețul de 15 lei. În promoție sunt incluse următoarele variante pt femei, respectiv brăbați: Nivea Black & White, Nivea Fresh și Nivea Stress Protect.


    Foarte atractive sunt și Pachetele L'Oreal Paris Sublime, ce conține două Ape micelare special adaptate tenului normal și mixt. Această apă demachiantă elimina eficient urmele de machiaj și impuritățile de pe față, plus că îmbunătațește calitatea pielii. Dintr-un singur gest, această soluție curăță machiajul de pe față, ochi și buze. Seturile sunt disponibile AICI, la prețul de 30 lei, în două variante:
                                 1. Sublime Fresh - pentru ten mixt și normal
                                 2. Sublime Soft - pentru ten sensibil și uscat
                       


   Rămânem la seturi-cadou, deoarece acestea sunt foarte avantajoase. Un exemplu îl constituie Pachetele Maybelline NY, ce includ Mascara Colossal Go Extrem/ Mascara Lash Sensational, plus creion de sprâncene și apă micelară Garnier Skin Naturals. Ambele pachete sunt disponibile AICI, primul costă 54 lei, în timp ce al doilea costă 51 lei.


   Un fond de ten foarte îndrăgit este Max Factor Lasting Performance, disponibil AICI, la prețul promoțional de 36 lei. Sunt în stoc toate nuanțele! Fondul de ten este rezistent la transfer și promite o acoperire de până la 8 ore, însoțită de lookul fresh si senzație de prospețime. Are o formulă specială cu silicon și o rezistență deosebită la orice fel de atingere și frecare, nu se strânge, este non-comedogenic și nu irită pielea sensibilă.


   Rujurile  Maybelline NY Color Sensational The Blushed Nudes sunt tare simpatice și  au o textură emolientă, fină, hidratantă și, nu în ultimul rând, au un miros extraordinar de frumos. Toate nuanțele sunt disponibile AICI, la un preț avantajos de 19 lei.


  Spray-ul antimicotic Titania este esențial pentru menținerea picioarelor sănătoase, deoarece în sezonul cald încălțămintea este un mediu propice pentru dezvoltarea afecțiunilor fungice. Spray-ul antimicotic protejează picioarele împotriva iritațiilor produse de ciuperca piciorului și oferă revitalizare picioarelor obosite. Este disponibil AICI, la prețul de 16 lei într-un flacon de 200 ml.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...