joi, 7 iulie 2016

Cosmetice noi pe Elefant.ro

 
 
   După ce săptămâna trecută ne-a surprins cu modele de încălțăminte noi și accesibile, a venit vremea ca magazinul online Elefant să ne facă o nouă surpriză grozavă: cosmetice noi, la prețuri simpatice foc. În cazul în care frecventați acest magazin, probabil ați observat că mai aveau și alte cosmetice, la prețuri imbatabile, la produse precum loțiunile Victorias Secret, produsele autobronzante St Moriz sau cosmetice brandului spaniol IDC Institute.
   Ziua de joi aduce cu sine cosmetice noi, așa că nu ratați prețurile promoționale cu care aceste produse ne atrag.  Dintre noutăți, mă atrag foarte tare cosmeticele Heathcote and Ivory, care au ambalaje shabby-chic absolut superbe. De asemenea, și produsele naturale românești de la Sabioa Cosmetics mi se par foarte interesante, precum și cosmeticele Jolie.


   Elefant ne oferă acum posibilitatea de a ridica comanda gratuit din sediile pick-up point din București, Cluj, Iași, Timișoara și Brașov (vezi locațiile exact AICI).
Conține: două creme pentru mâini, pilă de unghii și o gentuță pt cosmetice
Preț: 20 lei


Preț: 22 lei


Preț: 27 lei


Preț: 19 lei


Preț: 50 lei


Preț: 20 lei


Preț: 10 lei


Preț: 8 lei


Preț: 106 lei


Preț: 46 lei


Preț: 23 lei


Preț: 24 lei


Preț: 36 lei

2 comentarii:

  1. Ce faine sunt produsele. :)
    Sa ai un weekend grozav!

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna, imi poti recomanda o trusa completa pentru machiaj? As dori ceva nu foarte scump, dar care sa merite banii. Multumesc

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...