marți, 19 iulie 2016

Reduceri uriașe la haine și încălțăminte


    Luna iulie ne aduce nu doar temperaturi foarte ridicate, ci și cea mai tare repriză de reduceri la haine și încălțăminte. Astfel, între 19-21 iulie, magazinul online Fashion Days a activat promoția Epic Sale, cu peste 13000 de articole la prețuri senzaționale.

   
    Câteva recomandări de shopping:

   Nu ratați topurile și tricourile United Colors of Beneton, care au prețul unic de 9 lei și sunt disponibile în culori și modele diverse. Toată colecția este disponibilă AICI.
******

   De la același brand, la preț foarte redus sunt și bluzele cu mânecă lungă United Colors of Beneton. Bluze cu croială lejeră, pentru ținute casual/sport, la prețul de doar 19 lei. Toate modelele sunt disponibile AICI.
******


   Rămân la tricouri, deoarece sunt articolele de bază în sezonul estival. Ia uitați ce frumoase sunt și tricourile Big Star, care costă 19 lei și sunt disponibile AICI.
******

    Fustele-pantalon New Look au croieli tare drăguțe și feminine, iar prețurile lor sunt de 29 sau 39 lei, în funcție de modele. Mie mi-au plăcut modelele de mai jos, disponibile AICI.
******

  Tenișii Oakui au prețul de 49 lei și sunt o alternativă accesibilă a tenișilor Converse. Toate perechile sunt la ofertă AICI.
******

   Dacă preferați tenișii mai colorați, vă recomand modelele Goodyear, care costă 59 lei și sunt disponibile AICI
******

   Espadrilele TOMS au prețuri imbatabile, le găsiți AICI, la 79 lei:
******


   Pentru sertarul de lenjerie, vă recomand chiloții Marie Meili, în diverse modele, frumos imprimați și decorați cu dantelă. Modelele sunt foarte feminine. Sunt disponibili AICI, în croială string sau normal, la prețuri curpinse între 9-19 lei.
*****

   Și chiloții Esprit sunt foarte frumoși și costă numai 19 lei perechea. Găsiți toate modelele AICI.


3 comentarii:

 1. nice pairs
  http://www.melodyjacob.com/

  RăspundețiȘtergere
 2. In cazul in care nu ai stiut livrarea nu mai este de mult timp gratuita la plata cu cardul . S-au schimbat regulile .

  RăspundețiȘtergere
 3. Crezi ca mai plec in concediu? Ca la asa oferte cheltui toti banii de concediu.

  RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...