joi, 1 septembrie 2016

Cele mai frumoase ghiozdane pentru noul an școlar

 
    Clopoțelul stă să anunțe începerea unui an școlar și, puțin mai târziu, a celui universitar. Este vremea ca școlarii, liceenii și studenții din toate colțurile țării să-și pună în spate ghiozdanul adăpostind cărți și rechizite pentru studiu. În ultimii ani, ghiozdanul a devenit mai mult decât un obiect practic al elevului, fiind un accesoriu cool, reprezentativ, pe care nu numai cei de pe băncile școlii îl poartă cu drag.

  Eu încă mai port ghiozdane cu plăcere, acest accesoriu fiind nu doar cool, ci și foarte practic și încăpător. În zilele mai proaste, este soluția perfectă împotriva durerilor de spate. Dar să revenim la cei care se pregătesc pentru noul an școlar și nu și-au achiziționat încă ghiozdanul favorit. Iată câteva lucruri de care trebuie să ții cont atunci când cumperi un ghiozdan nou:
          - să arate bine, adică să fie cool și să iasă în evidență
          - să fie încăpător, astfel încât să poată adăposti toate rechizitele, plus o gustare și chiar echipamentul sportiv, o umbrelă sau o sticlă cu apă
          - să aibă multe compartimente, unde pot fi depozitate diverse obiecte
          - să fie confecționat dintr-un material de bună calitate

    Pentru fetițele cochete, cele mai în trend sunt ghiozdanele cu personajele favorite din desenele animate. Găsim astfel de modele în aproape toate librăriile și magazinele de profil. Pentru fetițele din școala generală aceste ghiozdane ar trebui să fie în culori deschise, vesele, și să le completeze aspectul dulce, copilăresc:


    Pentru băieți, tot personajele favorite sunt cele care ocupă prim-planul ghiozdanului. Star Wars sau Spider Man i-au cucerit pe băieți cu povestea și personajele grozave, ca să nu mai spun de simpaticii Minioni pe care toată lumea îi îndrăgește. 


    Pentru fetele de liceu și chiar pentru studente recomand ghiozdanele mai cochete, accesorii ce se vor face remarcate negreșit. Se găsește ghiozdanul perfect pentru iubitoarele imprimeurilor florale, shabby-chic, etno sau boho, astfel încât acestea să completeze frumusețea anilor de liceu și ai celor de facultate.


   Pentru adolescenți a trecut vremea ghiozdanelor cu personaje și ei tind să se îndrepte către lucruri mai serioase, așa că un ghiozdan mai simplu este perfect, atâta timp cât are un design modern și un material de bună calitate. Băieții sunt mai rebeli, ei nu au atâta grijă de ghiozdane în anii de liceu, așa că orientați-vă înspre culori închise sau neutre, care să reziste mai bine în timp:

Un comentariu:

 1. Copilul meu are ghiozdan cu Skylanders. :) Inca este bun, si va putea sa-l poarte anul acesta la scoala, va fi in clasa a 2-a. Cred ca o sa-i cumpar si unul nou, ca sa-i plaa mai mult sa mearga la scoala. :)
  Eu port un rucsac Roots (un brand canadian) cand merg la gym, il mai iau cu mine in calatorii.

  Sa ai o zi frumoasa!
  Xoxo, Victoria

  https://fashionstylebeautyandmore.blogspot.ca/

  RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...