marți, 13 septembrie 2016

Cosmetice franțuzești la reducere


     În copilărie asociam ideea de frumusețe și îngrijire cu cosmeticele franțuzești și cu prima ocazie mi-am dorit să încerc ceva provenind din Paris. Astăzi, lucrurile nu s-au schimbat mult, încă admir și iubesc cosmeticele franțuzești, așa că m-am bucurat de promoția-fulger de astăzi din magazinul online Elefant. Este ocazia perfectă pentru a achiziționa cosmeticele favorite la prețuri reduse cu până la 70%, iar selecția completă este disponibilă AICI.

     Clinique nu cred că mai are nevoie de prezentare, cum sunt convinsă că nici celelalte branduri din postare nu au. Produsele destinate tenurilor cu probleme sunt foarte populare, iar Gama anti-blemish este îndrăgită de femei din toată lumea care s-au confruntat cu coșuri, pete și imperfecțiuni ale tenului.
Spre exemplu, setul de 3 produse din imaginea de mai jos este indicat pentru tratamentul acneei. Rezultate dovedite clinic, reducere a acneei cu 37% după 3 zile de folosire. Fără alcool, fără parfum. Setul este disponibil AICI.     De la același brand vă recomand și Superprimer, un primer universal pe bază de apă pentru ten. Conține antioxidanți benefici pielii și nu conține parfum.  Are o textură de loțiune și acoperă liniile fine, porii, prelungind rezistența machiajului. Acest produs este disponibil AICI.


     
    Bourjois ne întâmpină cu reduceri consistente la produsele pentru machiaj, care sunt foarte atractive. Fondul de ten Healthy Mix este un fond de ten cu acoperire medie și textură cremoasă, aspectul tenului după aplicare fiind unul luminos și natural. Rezistă timp de 8 ore pe orice tip de ten. Mai multe detalii despre produs găsiți AICI.
     Toamna ne îndeamnă la nuanțe mai închise, puternice, de aceea am și ales două produse pentru colorarea buzelor în nuanțe intense. Primul dintre ele este Rujul Rouge Edition Velvet, în nuanța 13 Fu(n)chsia, un ruj cu textură fluidă, mată și cu o rezistență de până la 10 ore. Acest minunat ruj este disponibil AICI 
    Cel de-al doilea produs-minune pentru buze este Creionul-ruj Color Boost, în nuanța 5 Red Island. Iubesc acest ruj, are o textură cremoasă, o culoarea intensă și radiantă, ce rezistă foarte bine pe buze. Rujul este retractabil, nu trebuie ascuțit și miroase absolut fantastic. Îl găsiți AICI.
    Bourjois ne propune să dobândim gene curbate și cu volum, grație Rimelului Ultra Curl,cu periuță curbată și mică, ce definește fiecare fir în parte. Conține pigmenți naturali, silicon și ceară naturală pentru un volum mai mare cu 50%. Rimelul este disponibil AICI.      Să nu uităm de L Oreal Paris, un brand de cosmetice de foarte bună calitate. Eu sunt fidelă produselor pentru îngrijirea părului, cu care mă înțeleg de minune, așa că mi se pare foarte atractivă gama Vitamino Color A-OX, concepută pentru părul vopsit. Noua formulă îmbogățită cu neohespiridină, ingredient cunoscut pentru proprietățile anti-oxidante și filtrele UV ajută la protejarea fibrei capilare și amplifică strălucirea părului vopsit. Gama conține șampon, balsam și două tipuri de tratament, toate disponibile AICI.

Un comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...