sâmbătă, 24 septembrie 2016

Primele reduceri de toamnă de la Fashion Days


   Pentru că este weekend, vă fac o invitație la shopping online, poate prima repriză de cumpărături de toamnă. Reducerile uriașe din magazinul Fashion Days ne oferă posibilitatea de a achiziționa primele articole pentru sezonul toamnă-iarnă. Temperaturile sunt simțitor mai scăzute, așa că nu este deloc pripit să ne cumpărăm pulovere și jachete pentru toamnă .

       Fashion Days este destinația de fashion nr 1 în Europa Centrală și de Este, deoarece reunește extrem de multe articole pentru femei, bărbați și copii, toate în ton cu ultimele tendințe în modă. Prețurile sunt pentru toate buzunarele, cu mențiunea că multe dintre produse sunt exclusiviste și nu le veți găsi în altă parte. Livrarea produselor se face prin curier rapid, costul acesteia fiind de 15 lei.

    O mică selecție de articole ideale pentru această toamnă, disponibile la preț redus. Pentru fiecare produs în parte veți găsi link sub fotografie, pentru a afla detaliile necesare privind măsurile disponibile și material:Nu ratați noutățile nici noutățile de toamnă de la Fashion Days! Între 24-26 septembrie putem folosi codul de reducere FALLINTOFALL25, care ne asigură un discount de 25% pentru comenzile mai mari de 249 lei. Detaliile promoției sunt disponibile AICI.Un comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...