sâmbătă, 10 septembrie 2016

Școala începe cu librăria Cărturești


       Dragi elevi, liceeni și studenți din toate colțurile țării, puneți-vă centurile(adică bretelele ghiozdanului) și pregătiți-vă să lăsați vara în urmă! Urmează: trezit de dimineață, drumul lung spre școală, orașul din nou aglomerat, manuale noi, cumpărături de rechizite, lecții și cursuri, teze și examene, ședințe cu părinții.

      În bătălia zilnică până la următoarea vacanță, o librărie este cel mai bun aliat. De aceea, minunata librărie Cărturești și-a făcut temele și a pregătit o selecție cu până la 40% reducere. Elevii și părinții vor găsi aici ghiozdane, papetărie, manuale și auxiliare școlare care să facă mai ușoară trecerea de la vacanță la orele de studiu. Librăria Cărtureși este una iscusită, cu articole moderne și de foarte bună calitate.

      Promoția este valabilă în limita stocului disponibil, exclusiv în magazinul online carturesti.ro, între 8 și 30 septembrie. Toate produsele din promoție sunt disponibile AICI. Livrarea se face prin curier rapid și este gratuită pentru comenzi mai mari de 75 lei, coletul este livrat direct la ușă în maxim 2 zile de la plasarea comenzii.Un comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...