vineri, 25 noiembrie 2016

O nouă repriză de Black Friday


    S-a popularizat obiceiul ca, în ultima zi de vineri din luna noiembrie să se organizeze o sesiune uriașă de reduceri, cunoscută în lumea întreagă sub numele de Black Friday. Astfel, astăzi, 25 noiembrie, majoritatea magazinelor online ne-au pregătit promoții foarte atractive, pe care le puteți descoperi mai jos:

1. Elefant (vezi aici) - Reduceri uriașe la cosmetice,parfumuri, genți și cărți ne promite uriașul magazin online pentru încă două zile. În categoriile de produse vom găsi reduceri consistente, iar pe mine m-au atras în special promoțiile cosmetice, precum:

*****


2. Miniprix (vezi aici) - minunatul magazin de haine și încălțăminte pentru femei, bărbați și copii ne așteaptă din nou cu prețuri mai mici cu până la 80%.  În plus, Miniprix continuă campania Green Day - Pădurea zâmbește cu noi, în cadrul căreia o parte din vânzări sunt destinate faunei și florei din pădurile din România. Câteva recomandări de shopping:

****


 3. Astratex (vezi aici)- o reducere consistentă de 30%  la toate articolele de lenjerie intimă: sutiene, chiloți, dresuri, lenjerie erotică, lenjerie pentru bărbați și pijamale. Reducerea se aplică folosind codul de reducere de pe site. Iată câteva recomandări de shopping:
****
4. dePurtat (vezi aici) - ne gândim și la încălțăminte, așa că vă recomand și promoția magazinului dePurtat, care ne așteaptă cu reduceri de până la 60% la foarte multe modele de ghete, cizme, botine și bocanci perfecte pentru sezonul rece:
****


5. ProduseCosmetice (vezi aici) - magazinul online de cosmetice ne așteaptă cu peste 10.000 de produse din gamele de machiaj , skincare si haircare, reduse cu peste 50% pentru o parte dintre colectiile noi si lichidari de stocuri pentru colectiile trecute. Printre brandurile din promoție se regăsesc și: Yves Saint Laurent, Burberry Cosmetics, The Body Shop, ROC, Oyster Professional sau L'Oreal. Pentru a vedea toate produsele din ofertă, click pe imaginea de mai jos:
produsecosmetice.ro
****

6. Bottega Verde (vezi aici) - magazinul cosmeticelor nr 1 din Italia ne așteaptă cu reduceri de până la 80% la produse pentru îngrijirea părului, a tenului și a corpului, plus la produse de machiaj și parfumuri, în perioada 25-27 nov. Pentru a vedea toate produsele din ofertă, click pe imaginea de mai jos:

Un comentariu:

  1. Langa jobul meu sunt doua mall-uri, si azi am vrut sa merg la unul din ele in timpul orei de pranz pentru shopping de Black Friday, dar s-a dovedit a fi o zi ocupata si n-am putut sa iau o ora pentru pranz, si n-am mai mers. Iar la intoarcele a fost atat de aglomerat incat mi-a luat cu o ora mai mult ca de obicei sa ajung acasa.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...