sâmbătă, 19 noiembrie 2016

Un weekend cu reduceri cosmetice Am simțit cu toții nebunia reducerilor de Black Friday: reclame la tv și pe internet, e-mailuri cu detalii despre promoții, dar și mesaje primite pe telefonul mobil. Aproape imposibil ca, în asemenea condiții, să poți face față tentației. E de ajuns să intri pe unul dintre site-urile favorite și acolo apare momentul de slăbiciune, când prețurile foarte reduse te determină să adaugi produse în coșul de cumpărături.

    La această tură de Black Friday, prioritare pentru mine au fost cosmeticele, aveam nevoie de câteva anume, așa că am pândit ofertele magazinelor. Magazinul online m-a atras cel mai mult, datorită portofoliului diversificat de produse al căror preț este redus de BlackFriday, mai exact în perioada 18-27 noiembrie.

   Reducerile cosmetice din acest magazin online sunt grupate în mai multe categorii, pentru a fi mai ușor de urmărit. Iată ce promoții ne așteaptă în acest weekend la ProduseCosmetice:

1. Produse high-end reduse cu până la 50%, de la branduri precum: Yves Saint Laurent, Dolce & Gabbana, Agent Provocateur, Too Faced și Burberry, iar produsele sunt sigilate, în cutiuțele lor, cantitatea sau designul produsului nefiind modificate. Iată câteva recomandări:
 2. Game best seller de la brandurile:W7, Playboy, Technic, Sunkissed, Body Collection - cosmetice englezești la prețuri extrem de atractive, cu reduceri de până la 50%. Iată câteva recomandări:

3. Produse de machiaj de la  L'Oreal, Revlon, Maybelline, Bourjois. Sunt vizate rujurile, glossurile, fondurile de ten, dar si pudrele/blushurile:
Nuanțe: Tanzania Rubis , Nude Amazonia
^Ruj-cariocă Revlon Just Bitten (vezi aici) - 20 lei - 3 nuanțe disponibileUn comentariu:

 1. Ce bine arata aceste produse, shopping placut!
  Eu nu pandesc nimic in mod deosebit de Black Friday, nu am obiceiul sa cumpar doar de dragul de a face shopping daca nu am nevoie de acele lucruri, dar am inceput deja sa fac cumparaturile de craciun, ca sa nu las totul pe ultima suta de metri atunci chiar inainte de sarbatori.
  Sa ai un weekend frumos!
  Xoxo, Victoria

  https://fashionstylebeautyandmore.blogspot.ca/

  RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...