marți, 2 iulie 2019

Rochii feminine pentru vară    Vara este sezonul rochiilor, indiferent că le alegem pe cele scurte și înflorate, ori pe cele maxi, fie pe cele din dantelă. Este momentul în care renunțăm să mai asortăm bluza cu perechea de pantaloni potrivită și tragem repede pe noi o rochie vaporoasă, perfectă pentru întreaga zi.

    Rochia reprezintă obiectul vestimentar care definește o femeie, motiv pentru care fiecare doamnă și domnișoară trebuie să aibă în garderoba personală cel puțin o rochie care să se potrivească stilului său vestimentar. Acest articol vestimentar a cunoscut o evoluție evidentă în ultimele decenii, de la rochiile ample, cu decolteu adânc, mâneci bufante și strânse în talie ale sfârșitului de secol al nouăsprezecelea, până la rochiile moderne ale zilelor noastre.

     Într-o incursiune vestimentară după Neer Rochii, am descoperit modelele perfecte pentru această vară. Și, cu numai un click, dressing-ul nostru de vară poate fi cucerit de rochii superbe!

     Dintre toate modelele de rochii, mie îmi place să port des rochii albe sau ivoire în sezonul estival, deoarece contrastează plăcut cu nuanța pielii bronzate. Nu-mi plac rochiile simple, așa că de fiecare dată sunt în căutarea unor modele speciale, decorate cu broderii încântătoare sau dantelă. Favorita mea este rochia dantelată, o piesă vestimentară feminină, dar și elegantă, pe care o iubesc datorită calității materialului și a designului. Este o rochie cu croială lejeră, de culoare alb-ivoire, de lungime scurtă.

   Vara aceasta, la mare căutare sunt rochiile maxi, iar mie mi-au atras atenția tot cele cu imprimeuri. Multe femei optează pentru genul acesta de rochie, care are marele avantaj de a alungi silueta, plus că sunt și foarte confortabile. Fiind vară, este normal să lăsăm pielea la vedere, plus că aceste rochii maxi arată mult mai bine cu acea crăpătură laterală. Imprimeul cu buline completează perfect croiala rochiei, ce poate fi purtată în plimbări pe faleză, ori în descoperirea orașului de vacanță. Rochia capătă un aspect romantic purtată la apus, într-o plimbare de seară, sub briza mării, alături de un cardigan subțire.

  
   Vara renunțăm la culorile închise, așa că optăm pentru rochii vesele, cu imprimeuri vii colorate, în cele mai excentrice culori. Nu vă fie teamă să experimentați în modă, s-ar putea să fiți surprinse de rezultat, mai ales când cei de la Neer.ro ne pun la dispoziție o gamă largă de rochii colorate.
   Pentru un look romantic și sexy, vara aceasta ar fi ideal să nu ne lipsească rochia vaporoasă, de seară, cu un imprimeu abstract, decorată cu volănașe jucăușe. Nicicând bronzul obținut pe plajă ori la piscină nu a arătat mai bine decât în acest tip de rochie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...