joi, 20 noiembrie 2014

Black Friday - Lista magazinelor participante

    În ultimii ani, marile magazine online ne-au pregătit promoții atractive în Vinerea Neagră a reducerilor. În 2014 și mai multe magazine ne așteaptă cu reduceri uriașe pentru 21 noiembrie, prima zi Black Friday. Unele magazine sau grăbit să ne ofere reduceri începând de astăzi, altele au promoția valabilă numai în weekend-ul 21-23 nov, iar cele mai multe vor continu nebunia reducerilor timp de încă o săptămână, așa că până la sfârșitul lunii noiembrie prețurile sunt scăzute cu până la 90%.

    Ca în fiecare an, stocurile se vor epuiza rapid, în special la produsele care beneficiază de reduceri foarte mari. Este perioada perfectă pentru a face economii consistente și pentru a achiziționa o parte dintre cadourile de Crăciun. Eu mereu sunt cu ochii pe site-urile mele preferate și nu ratez ocazia să-mi cumpăr ceva de pe list de dorințe, la prețuri avantajoase.

   Mai jos găsiți lista magazinelor care ne așteaptă cu reduceri de Black Friday (dați click pe fiecare imagine în parte pentru a accesa site-ul dorit și pentru a descoperi reducerile pregătite de fiecare magazin). Voi actualiza lista cu noi magazine care se înscriu în promoția de Black Friday!

    Anul acesta și mai multe magazine online ne-au pregătit promoții atractive în Vinerea Neagră a reducerilor, cunoscută ca Black Friday. Reducerile sunt variate, fiecare magazin și-a creat o promoție personalizată, astfel încât să atragă cât mai mulți clienți prin tăierile uriașe de prețuri.

     Unele magazine s-au grăbit să ne ofere reduceri începând de astăzi, însă majoritatea și-au stabilit perioada de promoție între 20-22 noiembrie. În plus, unele magazine vor continua nebunia reducerilor timp de încă o săptămână, așa că până la sfârșitul lunii noiembrie prețurile sunt scăzute cu până la 90%.

    Ca în fiecare an, stocurile se vor epuiza rapid, în special la produsele care beneficiază de reduceri foarte mari. Este perioada perfectă pentru a face economii consistente și pentru a achiziționa o parte dintre cadourile de Crăciun. Multe persoane aleg să facă economii în timpul lunilor octombrie și noiembrie, tocmai pentru a se bucura din plin de reducerile de Black Friday.

   Mai jos găsiți lista magazinelor online care ne așteaptă cu reduceri de Black Friday:

1. Kurtmann  (click aici)  -a pregătit peste 17000 de produse în oferta și peste 4000 de modele care vor fi reduse cu 50%. Pentru a vedea toate produsele din ofertă, click pe imaginea de mai jos:  
Kurtmann

2. eMAG (click aici)- reduceri uriașe la mii de produse în cel mai mare magazin online din România, care an de an înregistrează foarte multe comenzi, din cauza promoțiilor atractive.

3. Produse Cosmetice (click aici) - reduceri uriașe la peste 10000 de produse de machiaj, pentru îngrijirea părului, a corpului și a feței. Click pe imaginea de mai jos pentru a le vedea pe toate:
produsecosmetice.ro
              

4. Brand Circus (click aici)- acest outlet online ne-a pregătit 50% reducere la toate produsele de pe site, adică îmbrăcăminte, accesorii și încălțăminte pentru femei, bărbați și copii. Click pe imaginea de mai jos pt a vedea oferta completă:
Brand Circus


5. SevenSins (click aici) - lenjerie intimă și lenjerie sexy de cea mai bună calitate, acum cu reduceri de până la 70%

6. Matar (Click aici) - încălțăminte pentru femei, bărbați și copii la prețuri foarte, foarte mici. Reducerile complete le puteți vedea dând click pe imaginea de mai jos:            
Matar.ro


7. StarShiners (Click aici) - lasă-te cucerită de cele mai atractive prețuri din tot timpul anului, deoarece StarShiners promite reduceri pe bune la o gamă diversificată de modele.

8. Zorile Store (click aici)- eclipsă totală de prețuri între 20-22 noiembrie la Zorile Store, cu produse reduse cu până la 70%      
         
9. Divisima(click aici)- până la 70% reducere la extensii de păr


10. 1001 Cosmetice (click aici)

11Yves Rocher (click aici)

12. Kalapod (click aici) - încălțăminte de damă, bărbați și copii la cele mai mici prețuri

13dePurtat (click aici) - încălțăminte damă

14. Arta Ceaiului (click aici)

15Vegis.ro (click aici)

3 comentarii:

  1. Ai uitat sa treci ProduseCosmetice.ro la produse de machiaj si ingrijire :D

    RăspundețiȘtergere
  2. si black friday international?
    ce oferte o sa fie vinerea asta pe site-urile din USA (sau altele) care transporta si in Ro?

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...