duminică, 9 iunie 2013

Ținuta zilei: Roz pudrat și negru

  

    Sâmbăta aceasta am participat la un eveniment mai deosebit, așa că am stat un pic pe gânduri în privința vestimentației. Inițial, am optat pentru o ținută mai casual, pe care o port în mod obișnuit, aproape zilnic, însă m-am râzgândit pe ultima sută de metri, gândindu-mă că nu s-ar cuveni să port blugi și cămașă. Așa că am ales o rochiță de culoare roz prăfuit, cu inserții de dantelă neagră, pe care o aveam de mai mult timp în șifonier și pe care o mai scosesem doar o singură dată în lume.
    Rochia are o lungime midi, așa că este potrivită pentru orice fel de eveniment, nefiind obraznică sau de prost-gust. Am ales și o mini-jachetă din dantelă în aceeași nuanță, pe care l-am primit în dar cu ocazia Crăciunului și pe care nu l-am purtat niciodată până acum, pentru că vremea de afară nu mi-a permis. În privința încălțărilor, am optat pentru pantofii mei nude, pe care sora mea a fost foarte drăguță să mi-i ofere.
    Pantofii sunt foarte confortabili și au un aspect ușor rock, ceea ce nu mă deranjează deloc, deși nu sunt adepta acestui stil vestimentar. Am completat ținuta cu o poșetă-plic împletită, și ea fiind tot la prima purtare. Deși nu mă simt bine cu poșete de dimeniuni mici, în ultimul timp mi-am achiziționat câteva astfel de plicuri, ca să am la ce apela la nevoie.
     În general, deși am câteva haine mai elegante în șifonier, pentru evenimente, niciodată nu am fost tentată să îmi cumpăr, ci s-a mai nimerit să includ în vreo sesiune de cumpărături un astfel de articol, care mi-a intrat la inimă. 
     Voi ce părere aveți despre hainele de ocazie? Vă plac sau vi se par costisitoare și incomode? Când ați purtat ultima oară o ținută mai elegantă și din ce a fost ea alcătuită?

Rochie: Dorothy Perkins
Mini-jachetă/bolero: Vero Moda
Pantofi: Udobuy
Poșetă-plic împletită








2 comentarii:

  1. Jacheta imi place foarte mult si rochia de asemenea. Sunt frumoase si pe gustul meu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, Macy! Ma bucur ca am avut in sfarsit ocazia sa le port :)

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...