vineri, 30 august 2013

OOTD: Call me Miss Flower


   Sfârșitul lunii august este unul fericit, deoarece am reușit să îmi achiziționez mai mult de jumătate din lucrușoarele pe care le trecusem pe wishlist-ul pentru această lună. Deși marchează și sfârșitul calendaristic al verii, eu sunt optimistă și cred că zilele călduroase nu ne vor părăsi prea curând. Din dragoste pentru vară, astăzi vă prezint o ținută înflorată.
    Pantalonii cu imprimeu floral i-am achiziționat de pe Choies.com și, așa cum mi-am dorit, aștept să îmi ajungă și sacoul asortat pentru a întregi minunatul costum. Pantalonii îmi plac foarte mult, au un imprimeu deosebit, înculori calde, ușor tomnatice. Vor face casă bună cu hainele mele de toamnă, așa că voi reuși să păstrez amintirea verii cât mai mult timp. Deși nu mai sunt disponibili pe site, pantalonii au costat în jur de $40. Eu am comandat măsura S și îmi vin puțin largi, însă sunt obișnuită cu croiala pantalonilor de costum care vin mai frumos când sunt mai lejeri. Mi se par grozave costumele, este genial cum creatorii de modă au reușit dintr-o piesă vestimentară masculină să dea naștere unui articol pentru femei atât de elegant și de feminin, deopotrivă.


   Bustiera cu imprimeu cu flori este de pe Romwe.com, am mai folosit-o și în alte combinații, pentru că este destul de versatilă, atât datorită croielii, cât și imprimeului.
   De această dată, am folosit mai multe accesorii decât de obicei: geantă și sandale maro, curea îngustă maro, set de brățări și noul colier de la SheInside, care era și el pe lista de dorințe din această lună.


 Trousers/pantaloni: Choies.com
Sandals/ sandale
Bag/ geantă Catalina Estrada
Necklace SheInside




4 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...