duminică, 1 septembrie 2013

OOTD: A touch of green


   Astăzi este ultima zi de vară, însă am speranța că vom mai putea purta haine subțiri pentru cel puțin o lună de acum încolo. Desigur, dimineața sau seara va trebui să apelăm la un cardigan sau la o jachetă mai subțire, însă nicio plăcere nu vine fără un oarecare sacrificiu :)
   Cardiganul verde l-am achiziționat de pe Oasap.com, la prețul de $50, pentru a-l purta în zilele mai reci de toamnă sau iarna, sub palton. Puloverul este foarte gros, călduros și pufos, așa că am asigurată protecția împotriva frigului. În fapt, cred că poate fi purtat ca o haină de iarnă, cu un pulover pe dedesubt vă va ține de cald chiar și la temperaturi scăzute. Mi-a plăcut această culoare, verde neon, pe care am purtat-o în vara aceasta. Puloverul este disponibil și pe albastru roial, însă eu am preferat să aleg această culoare văratică, ușor de combinat, care se potrivește cu o gamă largă de culori. Este confecționat din acril și este prevăzut cu cordon și două buzunare laterale. Mai dificil va fi la spălat, pentru că este foarte voluminos și mi-e teamă să nu își schimbe formă și să se lărgească.


 Cardigan Oasap
Vintage Skirt
Golden Top
Leather Boots
Earrings Ebony Vintage


    Fusta din dantelă este un articol vintage, o am de câțiva ani buni și s-a menținut bine în timp. Volănașele din dantelă îi oferă un aspect feminin și îmi place că o pot purta și în zilele calde, dar și în cele mai reci, cu o pereche de dresuri mai groase.
    Topul cu fir metalic auriu este și el printre favoritele mele, fiind ușor de combinat și având un aspect vintage. Culoarea aurie și materialul ușor lucios fac ca acest top croșetat să aibă reflexii în razele soarelui.
    În picioare am ales să niște ghete bej din piele întoarsă, pe care le am de vreo 3 ani și pe care le-am purtat de multe ori, însă calitatea și-a spus cuvântul și mă pot bucura de ele în voie. Îmi place să port ghete și cizme vara, cu pantaloni scurâi și fuste, însă în zilele toride nu mă pot încălța decât în sandale sau șlapi pentru că simt că îmi iau foc picioarele în încălțări mai groase.




14 comentarii:

  1. great look!!!! love it!!

    http://thefashionprincessblog.blogspot.it/

    RăspundețiȘtergere
  2. Daa, subscriu primei idei a postarii!
    Imi place foarte mult cardiganul. Dupa culoare sunt innebunita, modelul, detaliile...tot!

    Tinuta intreaga are un aer boem, atat de relaxat! Fotografiile-s frumoase, au atmosfera - razele cuminti de soare imi bucura privirea!

    Pupici, Catalina!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mersi mult, Ilda :) Intr-adevar, fotografiile te fac sa pastrezi vie amintirea verii!

      Ștergere
  3. Cardiganul e supeerb, l-am comandat si eu intr-o nuanta pastelata, loogic :)))

    Te pup

    shoeper-women.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am vazut si eu variante asemanatoare in nuante pastelate, poate pe viitor voi mai lua unul :))

      Pupici!

      Ștergere
  4. Foarte fain! Îmi place tare mult culoarea cardiganului!

    RăspundețiȘtergere
  5. Îți stă foarte bine ! Culoarea cardiganului îmi place și mie tare mult, dar și celelalte elemente și nuanțele lor.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...