miercuri, 4 septembrie 2013

OOTD: Autumn in Candy Colors


    A venit toamna, nu mai este un secret pentru nimeni, însă eu am tot mai mult chef de culori dulci, pastelate, de mult roz, combinat cu verde-mentă sau crem, să îmi aducă aminte de macarons, de înghețate aromate și alte deserturi care se învârtesc în capul meu mai ceva ca un carusel.
    Pentru astăzi am optat pentru o combinație delicată și feminină, într-o combinație cromatică extrem de dulce. Mă bucur de soare, mă bucur și mai mult că după zilele acestea posomâte vor fi zile mai calde.
    Blugii roz sunt o achiziție mai veche de pe Asos.com, i-am purtat de nenumărate ori și chiar dacă s-au mai decolorat după multiplele spălări, au păstrat un aspect vintage, lucru care mi-a plăcut la ei de la bun început. În plus, frații lor de culoare verde-fistic stau în șifonier la pândă, să nu cumva să fac vreo crimă a modei și pe ei să-i las să zacă în raft. Au formatul clasic cu 5 buzunare, croială skinny fit și chiar dacă sunt mai lungi, eu îi întorc acolo jos și nu mai am bătăi de cap cu ei toată ziua.


    Topul auriu vi l-am prezentat și în ultimul outfit, numai că de data aceasta l-am combinat cu un cardigan delicat de pe Persunmall.com, în același ton. Cardiganul este deosebit, dintr-un  material subțire și fin, îmbinat cu secțiuni de dantelă. Se poate închide în față cu năsturași, însă mie îmi place mai mult să îl port descheiat. prețul său a fost de $70 , însă la cât de frumos este își merită banii. Pe site este încă disponibil, pe bej, dar și pe alte câteva culori.

Jeans Asos
Cardigan Persunmall
Geantă Udobuy
Vintage Top
Shoes/Pantofi Fullah Sugah
Necklace/Colier SheInside


    Pantofiorii mei roz de la Fullah Sugah sunt și ei extrem de versatili, i-aș purta întruna, cu orice. Păcat că atunc când am mai multe treburi de făcut nu pot fizic să merg pe tocuri de 10,5 cm timp de mai multe ore. Regret că nu i-am luat în mai multe nuanțe, însă bugetul meu de atunci nu mi-a permis decât să-mi achiziționez această minunată pereche.


    Geanta cea roz este luată de pe Udobuy.com, la prețul de $46 . Chiar dacă mi-a placut din fotografiile de pe site, când a ajuns la mine m-am îndrăgostit de ea. Îmi place combinația de culori, materialul de calitate și designul deosebit. Deși este grea și goală, mă bucur că este încăpătoare și că se asortează cu hainele mele. În plus, îmi plac poșetele în culori vesele, fie cele cu imprimeuri sau aplicații.




8 comentarii:

  1. Ador pantofii, cred ca am mai spus, dar si colierul si cardiganuul! <3

    RăspundețiȘtergere
  2. de unde sunt pantofii? superbi! la fel si geanta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pantofii sunt de la Fullah Sugah, i-am acizitionat de pe Miniprix.ro :)

      Ștergere
  3. Loved outfit.

    Sweet Kisses Brazil.
    Drika Bello
    Blog:
    http://drikabello.blogspot.com.br/

    RăspundețiȘtergere
  4. Superb cardiganul :X eu astept o geanta de la ei...a venit la posta normala sau vamala?

    Te pup

    :*:*

    shoeper-women.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  5. Mersi, draga mea. Unele comenzi au venit la posta, iar altele la posta vamala :)

    Pupici

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...