luni, 4 noiembrie 2013

Review Balsam și Mască de păr Apidermaliv Veceslav Harnaj


    În urmă cu două săptămâni m-am înscris la o campanie de testare a apicosmeticelor de la Complexul Apicol Veceslav Harnaj(Click aici). Mi-am dorit să testez gama Apidermaliv, care conține un balsam ultranutritiv și o mască de păr, așa că am primit cele două produse în varianta de testere, de 50 ml.
   Am primit pachetul foarte rapid, împreună cu flyere de prezentare a celor 4 game pentru îngrijirea părului. Recipientele sunt de culore albă, iar etichetele sunt tare simpatice.
   Mi-am propus să utilizez cele două produse imediat, calculând că o să-mi ajungă pentru circa 4-5 spălări, așa cum s-a și întâmplat. De la prima testare, mirosul produselor nu a fost pe placul meu și problema aceasta a persistat pe parcursul celor cinci utilizări.



    Balsamul ultranutritiv conține lăptișor de matcă, bio keratină și unt de shea, ingrediente care promit o hidratare a firului de păr. Este recomandat ca, după șamponare, balsamul să fie aplicat pe toată lungimea părului, având un timp de acționare de 2 minute, după care trebuie clătit bine cu apă. Balsamul are o textură cremoasă, iar în momentul în care intră în contact cu apa nu se dizolvă deloc.  Prețul unui flacon de 200 ml este de 11,88 lei și poate fi comandat AICI.


   Masca ultrativă pentru păr conține ulei de măsline și unt de shea, motiv pentru care promite hrănirea în profunzime a firului de păr. Imediat după clătirea balsamului, se aplică masca pe toată lungimea părului și trebuie lăsată să acționeze pentru circa 5-10 minute. Crema are o textură grasă, dar se aplică mai bine decât balsamul de păr. Este disponibilă AICI, la prețul de 14,37 lei pentru un recipient de 200 ml.


     Desigur, pentru a vă putea bucura de rezultatele pe care produsele le promit, este de prefert să folosiți balsamul și masca de păr împreună. În acest fel, îi puteți oferi părului vostru un tratament eficient, care să asigure hidratarea optimă  părului, reparându-l dacă este deteriorat și oferindu-i strălucirea pierdută.
    După 5 utilizări, nu mă pot pronunța asupra eficienței acestor produse. Totuși, pot spune cu precizie că produsele sunt de calitate bună, pentru că se observă o îmbunătățire a aspectului părului după folosire: firul de păr este mult mai moale și pare hidratat.
    Din păcate, nu aș cumpăra aceste produse datorită mirosului, care deși nu este unul neplăcut, mie îmi displace, cu atât mai mult cât se păstrează în firul de păr și după clătire. Probabil ați întâmpinat și voi aceeași problemă, să nu puteți folosi un produs cosmetic datorită mirosului care nu este pe gustul vostru.
 
    Cu această ocazie, țin să le mulțumesc celor de la Complexul Apicol Veceslav Harnaj pentru oportunitatea de a testa acestă gamă de păr. Apreciez campania lor de promovare a apicosmeticelor și le doresc să devină foarte cunoscuți, pentru ca și mai multă lume să le utilizeze produsele.





3 comentarii:

  1. Campania pare să aibă o bună idee la bază.
    Mă bucur să citesc descrierile tale, pentru că am încredere că sunt sincere. Produsele apicole îmi stârnesc interesul în general, dar mi sunt încă sigură dacă vreau să încerc ceva pentru păr.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga mea, chiar mi-am exprimat părerea sinceră, fără a lăuda produsele doar pentru că le-am primit spre testare :)
      Și mie mi-a plăcut campania lor !

      Ștergere
  2. Eu inca testez gama floral, aceasta are miros dulceag de propolis, ale tale nu stiu cum sunt insa am folosit produse pentru fata Apidermaliv si doar masca si balsamul de buze mi-au placut la capitolul miros.

    You are invited on my International Giveaway

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...