vineri, 24 ianuarie 2014

Colecția Luxe de la Avon


   A trecut mai bine de un an de când Avon a lansat colecția de produse de lux intitulată simplu Luxe (Click aici), care prin noiembrie 2012 includea vreo 8 produse de machiaj, dacă țin bine minte. La un an de la lansare, colecției Luxe i s-au adăugat produse noi, dintre care cel mai cunoscut este parfumul Premiere Luxe.  Am avut ocazia să îl folosesc și  mi-a plăcut la nebunie de la prima pulverizare.
   Ambasadoarea produselor Luxe este Loredana Groza, iar reclame la produsele Avon din această gamă au apărut peste tot pe unde a apărut vedeta autohtonă, atât la tv, cât și la propriile concerte. Cert este că produsele își merită reclama care li se face și cel mai mult mă încântă faptul că prețul lor este accesibil, astfel că putem folosi produse de o calitate bună fără să dăm pe ele o căruță de bani. 
   Eu am avut surpriza să primesc în dar mai multe produse din colecția Luxe, de la scumpa mea prietenă Dana, care reprezintă cu succes zona Avon Prahova. Așa că într-o zi m-am pricopsit cu parfumul, o trusă de farduri, rimel și două rujuri, care s-au instalat imediat în trusa mea de machiaj.


     Am folosit multe parfumuri de la Avon, mai ales că într-o periodă am fost eu însămi reprezentant și îmi comandam produse fără să mă gândesc dacă am și cu ce să le plătesc, așa că pot spune că unele dintre ele s-au ridicat deasupra așteptărilor mele, în timp ce altele m-au dezamăgit profund. Recunosc însă că toate parfumurile Avon la prețuri mai mari , cum ar fi Today, Tommorrow, Christian Lacroix Rouge sau U by Ungaro și-au meritat banii. Așa stau lucrurile și cu Premiere Luxe(Click aici), un parfum din categoria Floral- cypre, deosebit de senzual, cu influențe orientale. Sticla m-a cucerit de la prima vedere, este elegantă și are un design clasic, fiind inspirată de sticluțele de parfum vintage. Aroma persistă pe piele și te încântă, treptat, cu notele de grepfrut, iasomie și patchouli. Prețul standard al parfumului este de 115 lei, însă îl puteți găsi la reducere cu până la 50% în catalogul Avon.


     Dana mi-a adus Rimelul Luxe(Click aici) în nuanța maro, ceea ce m-a încântat peste măsură, pentru că am o slăbiciune pentru rimelurile care au altă culoare decât negru. Desigur, dacă vă doriți ochi foarte intenși și un machiaj dramatic, varianta Black este cea pe care trebuie să o încercați, însă dacă vă doriți un machiaj frumos, natural, atunci rimelul maro este mai mult decât potrivit. Îmi place periuța cu fire dese, de dimensiuni diferite, care permite definirea fiecărui fir în parte, fără a-l încărca cu mascara. Genele sunt alungite, iar dacă aplici rimelul în două straturi, genele capătă un volum plăcut.



    Cu rujurile Luxe(Click aici) am mai avut tangențe în trecut, când am consumat un tub în mai puțin de o lună, pentru că avea o textură cremoasă extrem de plăcută, astfel că îți dorești să îl aplici în continuu. Dacă eu am avut o nuanță nude, de data aceasta am optat pentru un ruj Luxe și unul Luxe Glitz Couture în alte nuanțe. Prețul standard al unui ruj este de 29 lei, însă în diverse campanii îl puteți găsi la prețuri mai avantajoase, deși nici 29 lei nu este o sumă mare, având în vedere calitatea produsului. Un plus ar fi și faptul că rujul este disponibil într-o gamă largă de nuanțe, care mai de care mai frumoasă.

 
    Rujul Luxe Glitz Couture, nuanța Glimmering Pink a ajuns la sora mea, pentru că eu am ”împrumutat” de la ea rujul nude și trebuia să mă revanșez. Are o nuanță discretă, care se observă foarte puțin de buze, oferindu-le un aspect natural, plăcut. Rujul conține sclipici, așa că buzele vor căpăta irizații aurii.


      Pentru mine am păstrat rujul Luxe nuanța High Style Coral, care este un roșu mai închis, ușor cărămiziu, fără a fi un roșu intens, țipător. Are o textură foarte cremoasă, acoperă frumos buzele și se simte plăcut. Se păstrează bine pe buze, fără a se șterge cu ușurință și a fi nevoie să fie aplicat la un interval scurt de timp.
 

  Și ca un copil cuminte ce sunt, am primit și o trusă de farduri, toate foarte, foarte frumoase. În primul rând, mi-a plăcut ambalajul, cutia este foarte elegantă, luxoasă, iar fardurile sunt perfecte pentru un machiaj boem, natural. Trusa include un fard roz mat, unul maro mat, un fard auriu închis și unul maro deschis cu pigmenți aurii, un fard pentru iluminare și un aplicator cu două capete cu burete.
   Voi ați folosit vreun produs din gama Luxe by Avon? Dacă răspunsul este da, ce anume v-a plăcut la acel produs?



10 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. da, Coco, chiar arată bine , mai ales pentru prețurile pe care le au :)

      Ștergere
  2. Trusa de farduri imi place cel mai mult, culorile sunt superbe!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Andreea, și mie îmi place mult de tot, mai ales că nuanțele sunt mai frumoase decât le-am surprins eu în fotografii !

      Ștergere
  3. Răspunsuri
    1. Daaa, și are și o textură plăcută! Îl port aproape în continuu :))

      Ștergere
  4. Fardul de ochi, imi plac la nebunie nuantele! Si peria de la rimel, imi plac rimelurile care pot definii genele. Congratz pentru postare! Voi urmari blogul in continuare!
    Carla

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Carla, îmi plac periuțele clasice, pentru că sunt mai practice și mi se pare că aplică mai bine rimelul pe gene. Nu le suport deloc pe cele din plastic, mă înțep cu ele mereu :))

      Te aștept și în continuare, cu mare drag :)

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...