sâmbătă, 22 februarie 2014

Comandă Strawberrynet.com


    În ultima perioadă mi-am cumpărat o groază de cosmetice, în special de pe Strawberrynet.com, magazinul meu online preferat, care are o gamă variată de produse pentru îngrijirea corpului, a feței și a părului, produse de machiaj și, mai ales, de parfumuri.
   Nu știu dacă voi v-ați comandat până acum ceva de pe acest site, dar merită să faceți o vizită, pentru că toate produsele sunt originale și mult mai ieftine decât în Sephora, Marrionaud, ori Douglas. În plus, transportul este gratuit indiferent de valoarea comenzii, numai că trebuie să aveți grijă ca în comandă să nu aveți numai parfumuri, ci măcar un produs cosmetic. Dacă vreți să vă cumpărați doar un parfum, atunci veți plăti o taxa de livrare de cca 15-20 lei (sper să nu mă înșel, pt că eu mereu am beneficiat de transport gratuit). Atenție, dacă achiziționați un set parfumat, care include un parfum și o cremă de corp/gel de dus, transportul este gratuit.
    Mai mult, pe site sunt disponibile produse de la sute de branduri celebre, așa că aveți nevoie de câteva ore bune dacă vreți să-l răscoliți în întregime. Periodic sunt anunțate fel și fel de reduceri și promoții atractive, așa că fiți cu ochii pe pagina de facebook Strawberrynet sau abonați-vă la newsletter, pe site. Pentru  ne face munca mai ușoară, prețurile sunt exprimate în lei, așa că nu ne mai rămâne decât să trecem la cumpărături.
   Pont: Verificați categoria de reduceri, unde găsiți produse de calitate reduse cu până la 70%!
   Acum, haideți să vă arăt ce mi-am comandat de această dată:


   În primul rând, mi-am ales trusa Grace de la Philosophy, pe care mi-o doream pentru culorile sale dulcci, potrivite pentru această primăvară. Mai mult, eu mă machiez des, dar nu foarte strident, așa că mai aveam nevoie o trusă pentru un machiaj natural. De la Philosophy mai am și pudra iluminatoare Grace, din aceeași colecție cu paleta, pe care o iubesc și despre care am scris mai multe în acest articol.
  Paleta conține două farduri de pleoape, două glossuri, o pudră iluminatoare, o pudră strălucitoare și un fard de obraz. Prețul ei este acum de numai 45 lei, redu de la 125 lei.
   În comandă am avut și un creion de ochi și sprâncene Korres, nuanța verde-măsliniu 05, care are o mină foarte cerată, motiv pentru care nu scrie fooarte intens, așa că eu în folosesc mai mult pe post de fard de pleoape.
   Am mai comandat și un fond de ten Pupa, dar din păcat nu am fost atentă și am crezut că am ales exact acelai produs pe care l-am mai avut și cu care m-am înțeles de minune. Așa că am primit un cu totul alt fond de ten de la Pupa decât pe cel pe care mi-l imaginam eu, care a ajuns la sora mea, pt că nuanța era mult prea închisă pentru tenul meu. Am primit la schimb o mască de păr de la Wella  :)
  Pe lângă acestea, am mai ales și un deodorant stick Oscar de la Renta, pe care am uitat să îl fotografiez și care este, de departe, cel mai bun deosorant antiperspirant pe care l-am folosit până în acest moment.


    V-am spus deja că cei de la Strawberrynet au mereu oferte atractive, așa că eu am profitat de oferta de la acel moment și m-am ales cu o trusă de pensule, care era oferită pentru orice comandă, dacă țin bine minte. Setul include 8 pensule diferite, iar valoarea lor este evaluată la $42. Trusa se mai poate primi cadou și acum, până pe 23 februarie 2014, însă numai pentru comenzi care depășesc valoarea de $75- găsiți detalii despre ofertă AICI.
    Pensulele sunt de calitate bună, nu mă pot pronunța cu exactitate în privința calității lor, deoarece nu am folosit până acum multe tipuri de pensule, mai ales profesioniste.
    În plus, mai este încă o ofertă pe site, pentru a celebra Ziua Femeii: pentru orice comandă cu o valoare mai mare de $25, plasată pe 24 februarie, primiți cadou un Ruj Calvin Klein, în nuanța preferată- detalii despre această ofertă găsiți AICI. Pe site se pot cumula două sau mai multe oferte active, iar dacă comandați pentru prima dată, veți primi încă un cadou din partea site-ului.
    Mie, comenzile îmi ajung în circa 7 zile lucrătoare, la oficiul poștal de care aparțin.



9 comentarii:

  1. Sa imi spui, te rog, cum ti se par produsele de la STILA. :D :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Carla, după ce îl voi folosi o perioadă, îi voi face un review. Momentan, nuanta mi-e putin inchisa, asa ca astept caldura sa ma mai bronzez putin :D

      Ștergere
  2. Foarte tentante cumparaturile tale .Ma intereseaza daca antiperspirantul lasa urme albe pe haine .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna,

      Din cate am constatat eu, nu lasa urme albe, dar eu nici nu port haine inchise la culoare ca sa pot observa mai bine. Stik-ul are o consistenta mai untoasa, asa ca nu este pe piele la fel de alb ca deodorantele rexona sau dove.

      Ștergere
  3. Transportul este maxim 10% din valoarea comenzii in cazul in care se comanda numai parfum.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Camelia, multumim pt informatii. Nu am mai intrat pe site ca sa verific cat mai e transportul pt parfumuri.

      Pupici

      Ștergere
  4. Am comandat si eu in perioada in care se ofereau cadou pensulele si sunt chiar multumita de calitatea acestora.

    RăspundețiȘtergere
  5. comandam si eu o gramada de aici. multe tentatii. pupp

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...