miercuri, 9 aprilie 2014

OOTD: Pantaloni cu buline pentru zile senine


     M-am bucurat sincer când am scăpat de zilele mohorâte din weekend, pentru că e păcat să nu fie senin afară tocmai acum când au înflorit toți copacii, iar iarba crudă a invadat pământul.  De la atâtavreme bună și soare cald mi-a venit cheful să port aproape numai teniși, așa că am abandonat pentru câteva zile tocurile și am optat pentru ținute adolescentine.
    Astăzi am ales să port teniși cu flori, pantaloni cu buline, un top din dantelă și o bomber jacket. De mult timp îmi doream creepers, cu talpă mai înaltă și abia de curând mi-am făcut curaj să-mi comand unii, în ultima comandă Oasap, pe care am așteptat-o cu sufletul la gură mai bine de o lună și jumătate. Sinceră să fiu, nu mă așteptam să-mi placă atât de mult, sunt super-comozi și au avantajul că mă fac să par mai înaltă. Chiar dacă tenișii normali sunt comozi, mie nu prea îmi place încălțămintea cu talpă joasă pentru că mă simt ca o rățușcă dolofană. Măsura 37 mi s-a potrivit perfect și chiar intenționez să-mi mai achiziționez o pereche verde-mentă. În aceeați comandă am primit și ochelarii cu rame rotunde.
    Pantalonii cu buline sunt simpatici, dar au o croială ciudată și sunt destul de incomozi, pentru că materialul ușor elastic se lasă și trebuie să îi ridic mereu. Cu toate astea, mereu mi-am dorit o pereche de pantaloni cu buline și chiar mi-am propus să îmi redecorez o pereche de jeanși bleu , care au niște mici pete care nu mai ies la spălat.
   În loc de tricou am preferat să port un top de dantelă care a venit rapid în ultima comandă Romwe. Eu nu prea sunt adepta tricourilor, așa că mereu mă eschivez și caut o variantă mai feminină a acestora. Pe deasupra am purtat jacheta bomber, un model de jachetă în tendințe, care pe lângă faptul că este versatilă, este și foarte confortabilă.
   Voi cum vă bucurați de vremea frumoasă de afară?



Jachetă SheInside.com
Teniși Oasap.com
Ochelari Oasap






5 comentarii:

  1. Buna, foarte frumos outfit-ul, si draguta combinatie. Un singur lucru am de obiectat: varianta corecta e "tenisi".
    O zi buna.

    RăspundețiȘtergere
  2. esti o scumpica plina de viata, radiezi de frumusete, naturalete si modestie.

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte faini pantalonii, iubesc verdele menta!:X

    http://the-may-day.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  4. E super draguta tinuta! As purta-o fara sa clipesc! <3
    Domne fereste, cum ratusca dolofana?
    Ai un corp foarte bine proportionat si esti slaba, nu mai debita!!!!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...