marți, 27 mai 2014

Armani Code Ice #BeUnforgettable


  Ca răspuns la provocarea celor de la BlogalInitiative, astăzi am să vă vorbesc despre cum percep eu eleganța, cu mențiunea că astăzi domnii din viața nostră vor fi în centrul atenției. Dacă vă întrebați de ce, atunci este bine de știut că motivul îl reprezintă minunata Apă de toaletă Armani Code Ice, o odă parfumată a  eleganței masculine, închinată acelor bărbați care își doresc să nu fie trecuți cu vederea pur și simplu.

   Dacă vă întrebați în ce măsură mai putem vorbi despre eleganță ca fiind una dintre calitățile care caracterizează societatea contemporană, vă invit să facem împreună un exercițiu de imaginație și să vă gândiți la primul personaj care vă vine în minte atunci când rostiți cuvântul eleganță. Dacă personajul respectiv nu mai trăiește, atunci gândiți-vă la un altul, fie el din lumea showbiz-ului, fie o persoană cunoscută. Eu mă gândesc la actorul danez Mads Mikkelsen, nu din cauza aspectului său din viața de zi cu zi, cât pentru aspectul său infailibil, de o eleganță mută, pe care îl are în serialul Hannibal. Voi la cine vă gândiți?
   E drept că nici Chris Pine, imaginea parfumului Armani Code Ice, primul actor de la Hollywood pe care Giorgio Armani l-a ales ca imagine a unui produs al brandului, nu este un bărbat pe care să-l dăm deoparte, frumușelul fiind un fel de Angelina Jolie sau Megan Foxx în rândul bărbaților. Totuși, în ciuda aspectului său încântător, Chris Pine nu este un bărbat de o eleganță clasică, însă cu siguranță este un bărbat pe care nu ai cum să-l uiți; pe asta mizează și noul Armani Code Ice, care îi provoacă pe bărbați să iasă din anonimat, să se remarce, să fie #BeUnforgettable în felul lor.

    Dacă tot l-am adus în discuție pe elegantul Dr Lecter (interpretat de Mads Mikkelsen), atunci este bine de știut că eu îl percep pe acest personaj ca reprezentând eleganța pură, infailibilă, gândită până în cele mai mici detalii. Ori, dacă ar fi să schițez eleganța și să-i dau un chip, atunci  așa ar arăta, precum intimidantul Dr. Hannibal, un personaj atât de bine pus la punct, încât denotă eleganță nu numai prin vestimentație și pieptănătură, ci și prin gesturi, mimică și priviri. Cu siguranță că acestuia i s-ar fi potrivit de minune Apa de toaletă Armani Black Code.
   Revenind la irezistibilul Chris Pine, este ușor de înțeles de ce tânărul actor a fost ales imaginea parfumului Armani Code Ice: el este iun simbol al eleganței contemporane, percepută mai degrabă ca o stare de a fi decât ca o trăsătură dobândită. Ei bine, bărbații zilelor noastre sunt eleganți prin însuși felul lor de a fi, după cum ne arată și Chris Pine, care nu este pus la patru ace și nici nu are nevoie de accesorii perfecte pentru a atrage privirile, pentru a fi irezistibil, de neuitat. Renunță la costumul clasic, la smoking, la cravata ori papionul perfect aranjate pentru a fi natural, pentru a fi simplu; și nu e mai puțin elegant! Și nu, nu poartă magneți prin buzunare, dar reușește să seducă prin încrederea și carisma sa. Așa arată bărbatul Armani Code Ice!

   Întocându-mă la apa de toaletă, deoarece ea este adevărata surpriză parfumată destinată bărbaților din viața noastră, nu pot să nu aduc în discuție primul parfum Armani Code, lansat în 2004, a cărui aromă pur masculină a câștigat în 2006 Premiul FiFi pentru cel mai bun parfum bărbătesc. Și dintre toate sticluțele de Armani Code de până acum, al căror număr nu este deloc de neglijat - Casino Limited Edition, Golden Edition, Code Summer 2010/ 2011, Code Ultimate și Code Sport- , favoritul meu era, de departe, Armani Black Code. Desigur, până l-am mirosit pe noul Code Ice, pe care parfumeriile Douglas vă așteaptă să-l descoperiți în avanpremieră în perioada 28 aprilie- 31 mai 2014!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...